..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 februarie 2012

Mesaj de la SaLuSa, 30 ian.2012


(30 ian.2012/ channeler Mike Quinsey)  

Nu vă fie frică în fața multelor evenimente care vă așteaptă în săptămânile și lunile următoare, deoarece programul de anihilare a opoziției celor întunecați progresează foarte bine. După cum v-am sugerat deja, ar fi bine să observați ceea ce se petrece în întreaga umanitate și veți înțelege că dorințle voastre încep să se îndeplinească. Acordați încredere doar surselor media recunoscute ca fiind mai realiste și nedezinformatoare.
Voi știți că timpul se accelerează, iar acesta este un lucru binevenit, întrucât ați așteptat mult pentru ca vremurile de pe urma să înceapă. Ele sunt exact așa cum ni le-am dorit, căci se crează condițiile care ne permit să venim mai aproape de voi. Tot ceea ce a fost promis vi se va da, chiar daca nu este exact așa cum v-ați imaginat, în unele cazuri evenimentele producând mai multe stări emoționale decît cele ne-am fi așteptat.

Amintiți-vă că programul este în mâinile unor Ființe foarte evoluate, care au urmărit ascensiunea voastră de la început, asta însemnând cu mult timp în urmă. Voi ați cunoscut acel început și l-ați conștientizat, însă, din cauza degradării în timp a nivelelor voastre de conștiință, v-ați separat de SURSĂ și între voi, astfel că nu ați mai avut conștiința apartanenței voastre la UNICUL.
 În multe, poate prea multe situații, v-ați folosit greșit Liberul arbitru, făcând alegeri care nu au fost spre binele vostru cel mai înalt.
Perioada Evului Mediu v-a arătat cît de mult puteți cădea atunci când pierdeți legătura cu Adevăratul vostru Sine, Sinele Vostru Înalt.
Ciclul care se încheie acum, în 2012, a fost cel mai solicitant decând ați început seria încarnărilor, deși despre viața voastră anterioară nu vă mai amintiți mare lucru.
Fiți siguri că fiecare experiență  a avut contribuția ei la acumulările pe care le-ați făcut, acumulări care v-au adus la momentul de acum. Ați crescut foarte mult în înțelegerea pe care o aveți asupra planului fizic, deci și a corpului vostru material, ceea ce v-a ajutat la accelerarea evoluției ființei voastre.

Perioada ascensiunii, momentul ascensiunii și dincolo de el, au beneficiat și vor beneficia de asistentța ghizilor voștri și a Sinelui vostru Superior. În viitor vă veți afla într-o poziție avansată care vă va permite să puteți decide mai mult în ceea ce privește înaintarea voastră pe drumul devenirii ca ființe galactice. Veți constata că viața va avea o înfățișare complet noua, complet diferită de ceea ce ați cunoscut în dimensiunea a treia. Abia atunci veți înțelege ce înseamnă a fi complet liber, posesor al unei noi și înalte conștiințe, care vă va aduce deplina înțelegere a responsabilităților voastre ca ființe superioare. Nu veți mai dori să ignorați Legile Univesului, așa cum ați făcut până acum, din necunoaștere sau din spirit de împotrivire.Veți înțelege că respectarea vieții și suveranității altor suflete este singurul mod, singura atitudine pe care trebuie s-o promovați. Va dispărea definitiv spiritul de frondă și veți împărtăși lumii și întregii creații Iubirea și Lumina voastră, căci atunci veți fi înțeles că toți suntem UNUL, o inimaginabilă Ființă Cosmică, creație a Tot Ceea ce Este.
 
Toate formele de viață se află pe calea evoluției și au o dorință puternică de a reveni la SURSA din care provin..
Viața pe Pământ este distribuită în nenumărate forme care par a fi complet independente și izolate unele de altele.
Toate formele de viață au experiențe proprii care le ajută să facă acumulări în cunoaștere și să evoluieze. Ca ființă superioară, omului îi revine sarcina să protejeze toate aceste forme de viață, de la care, la rându-i, a avut ce să învețe. Voi, cei care ați acceptat să vă încărcați cu lumină, sunteți pregătiți să depășiți stadiul dualității și să ajutați toate ființele să evoluieze.

Perioada în care vă aflați vă va permite să părăsiți planul dualității și să reveniți la planul superior în care v-ați aflat la începuturi, atunci când frecvența voastră de vibrație era mult superioară celei actuale.  .

In dimensiunile mai înalte veți mai avea încercări, dar aceste vor fi mult mai accesibile, fără duritate, fără suferință. Le veți privi ca pe daruri menite să vă impulsioneze evoluția și să vă îmbogățească cunoașterea. Unele dintre ele vor fi adevărate misiuni care vă vor fi încredințate de Sferele Înalte în scopul ajutorării și îndrumării altor ființe din univers, aflate în procesul ascensionării. Veți considera aceste misiuni ca recunoașteri ale capacităților voastre și a nivelului de evoluție la care ați ajuns. Veți accepta cu bucurie să-i ajutați și pe alții cu experiența pe care ați acumulat-o în viețile pe care le-ați parcurs.

Sarcina voastră actuală este să evitați toate situațiile generatoare de negativitate care v-ar încetini evoluția. Acceptarea sau refuzul (amânarea) procesului de ascensionare în care se află acum sistemul vostru planetar, deci și omenirea, este o treabă individuală și care va fi respectată.
La momentul acesta nu toate ființele umane se vor simți pregătite să acceadă la o dimensiune superioară. Alegerea le aparține, inclusiv cea de a continua stilul de viață, bucuriile dar și neajunsurile pe care le poate oferi dimensiunea a 3-a.
Cei care doresc cu ardoare să ascensioneze dar au o încărcătură karmică importantă, vor fi ajutați să o lichideze într-un timp extrem de scurt, comparativ cu modalitatea obișnuită, deoarece, trebuie cunoscut că la trecerea în dimensiunea superioară nu se va admite să aveți “bagaje” karmice. Cei determinați și merituoși vor putea beneficia de prevederile Legii Grației.

Credem că o bună parte dintre voi ați ajuns să înțelegeți că nu este bine să judecați alte suflete, dat fiind faptul că nu cunoașteți nici programul cu care au venit în această viață și nici motivația pentru care au un anume coportament. Pe de altă parte, nu este neobișnuit ca aprecierea voastră asupra unui act, unei manifestări a cuiva, care pare a fi o pedeapsă pentru voi, să aibă, de fapt, un scop bine determinat și benefic pentru evoluția voastră.i. La urma urmei, nimic din ceea ce se produce nu este întâmplător. [Nota C.M.: Acte și acțiuni gratuite (nejustificate) nu au loc nicăieri în univers. Ele pot fi doar manifestări pe care noi nu le putem înțelege. Desigur, această afirmație crează frustrări din cauza neputinței noastre de a face să fie altfel, mai ales când ne influientează la nivel personal. Totuși, cursul evenimentelor poate fi modificat, în special de către voința cumulată a grupurilor sau colectivităților, fie în plan local fie - mai greu, însă- în plan mai general].

Unul dintre faptele cele mai importante pe care le puteți face pentru un alt suflet este să vă sacrificați pe voi înșivă pentru el, deoarece, amintiți-vă, există karmă pozitivă, care reprezintă recompensa pentru sacrificiul făcut.
Dragii noștri, învățați-vă bine lecțiile de viață, pentru a nu fi nevoiți să le repetați, în această viață sau în una viitoare.
Încercați ca pentru ceea ce faceți să obțineți aprobarea inimii și mai apoi a intelectului, dacă mai este cazul. Este foarte probabil că faci ceea ce este cel mai bine pentru tine, dacă nu-i lezezi pe alții și dacă îți asculți inima.
În tot ceea ce faceți, nu uitați că Dumnezeu nu pedepsește. Repercursiunile percepute dureros vin din cauza nerespectării Legilor Divine ca urmare a alegerilor voastre, nu ale lui Dumnezeu.
Dumnezeu este Toată Iubirea și are răbdare nesfârșită cu copiii Săi, cărora le-a dat Cosmosul infinit pentru a se juca.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și închei cu dorința plină de iubire, ca voi toți să vă găsiți adevărata cale și adevaratul Sine.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu