..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 februarie 2012

MESAJ DE LA INALTUL CONSILIU DIN ORION (2).


Karen Doonan
(18 ian. 2012; channeler: Karen Doonan)

Absolut fiecare individ poartă responsabilitatea pentru creşterea sa spirituală şi nu trebuie să aștepte sau să spere că alții vor face munca în locul lui. Atitudinea de delăsare, indiferență sau automulțumire față de ceea ce trebuie fiecare să facă pentru propria-i evoluție, este un semn sigur că acea ființă a ales să nu folosească această oportunitate, amânându-și trezirea pentru altă ocazie favorabilă (Nota C.M.: următoarea va fi probabil peste câteva zeci de mii de ani pământeni).

Dragilor, Noul Pământ este acum o realitate dar, pentru a putea fi observat, trebuie ca voi să dispuneți de vederea care vi se va dezvolta în dimensiunea a 4-a.

Nimeni nu poate impune cuiva să creadă în ceea ce sinele său nu validează. Acesta este un adevăr trecut uneori cu vederea şi mulţi dintre voi încearcă acum să înțeleagă cît de important este să urmeze îndemnurile inimii și sinelui. Noile energii care vin pe planetă pentru a fi asimilate, ajută pe cei interesați în creșterea lor spirituală și expansiunea ființei lor totale în dimensiuni superioare.

Mulţi nu înțeleg că a nu lua nicio decizie înseamnă, de fapt, a lua decizia de a nu face nimic.

Cînd tolerezi și tratezi cu îngăduință vechile energii înseamnă că le îmbrățișezi. Multe ființe, multe rase pot face pasul înainte ghidate și sprijinite de alții, dar adevărata schimbare se produce doar atunci când este acceptată și lăsată să se întâmple de către fiecare.

Umanii au început să viseze acum mai mult ca altădată și această atitudine va schimba în timp planeta voastră. Visele sunt importante deoarece în ele ancorați realitatea, oricăt vi s-ar părea de curios. Ce visați voi? Cât de des se repetă un anume vis? Cât din vis este de fapt realitate? Cât de mult permiteți trecutului să dețină controlul asupra viselor voastre, estompând revelarea procesului vostru de ascensiune spre Sinele Înalt? Iluzia v-a învățat să vă temeți și aceasta este ceva de care omul cu greu se poate desprinde. Nu puteți lupta cu teama căci odată apărută ea se autoîntreține. Dacă vreți să scăpați de ea, înlocuiți-o cu Iubirea. Mulți nu pot adopta o atitudine de iubire deoarece nu-și permit să facă loc acestui sentiment din cauza sentimentului de teamă cronicizat în ființa lor. Puteți redresa situația încercând să vedeți la ce rezultate vă conduce frica. Veți constata că frica deformează realitatea și vă afundă în dezamăgire și disperare. Cel mai corect este ca de la începutul apariției unui gând de frică să nu-i permiteți să se dezvolte și aceasta o puteți face cel mai ușor, făcând altă alegere. Nu adânciți acel gând de frică ci abandonați-l luându-vă aliat un gând de bucurie, un gând înălțător.

Noi știm că schimbarea modelelor de gândire nu este un lucru ușor dar perseverența în acest sens este determinantă. Este absolut imposibil să spună cineva că nu are acces la gânduri de bucurie, căci motive de fericire, de satisfacție sunt nenumărate. (n.m.: să vedem partea plină a paharului, care există în orice fapt, orice acțiune)

Suntem aici pentru a vă informa asura realităților cu atât mai mult cu cât cunoaștem că răspândirea știrilor proaste găsește la voi totdeauna o cale mai rapidă de propagare. În viitorul imediat asemenea știri vor fi și mai multe și asta va putea provoca mai multă frică și suferință decât există în prezent.

Nevoia de schimbare instantanee în toate domeniile pare a pune stăpânire pe mulți dintre voi, și aceasta nu va face viața voastră mai ușoară. Din acest motiv, considerăm că revenirea la calm și la răbdarea ca modificările să se poată produce într-un anume timp finit, dar nu instantaneu, este acum o prioritate în lumea voastră. Trebuie să acordați credit celor bineintenționați și timp ca să facă ceea ce vă doriți. Răbufnirile și intoleranța nu ajută procesului vostru de trecere la o lume nouă.

Mulţi dintre voi, "salvatorii" planetei, veți începe să vă arătați frustrarea că lucrurile nu se mișcă rapit spre starea de bine, și veți căuta, probabil, vinovați și responsabili de neîmpliniri pe alți, oricum, nu pe voi. Această atitudine va fi neproductivă și nu va conduce lumea și societatea la însănătoșire.


Dacă veți rămâne în frică și frustrare, ne întrebăm cam care vor fi atitudinea și sentimentele voastre când își vor face apariția reprezentanții expământeni ai civilizațiilor universului? Este nevoie ca oamenii aflați în procesul de evoluție să se coaguleze în colectivități pentru a se consolida ca mod de gândire și de acțiune. Nu dați importanță evaluării pe care v-o fac cei netreziți spiritual, care, în general, sunt și foarte vocali.

Deasemenea, nu vă abandonați calea motivându-vă că nu mai doriți să fiți subiect de discuție și analiză din partea celor specializați în a macula adevărul și dreptatea.

Nu există două experienţe la fel pe planetă, iar noi vă rugăm să nu considerați că dacă nu găsiți un echivalent înseamnă că ați putea fi deviați de pe calea dreaptă. Nu vă lăsați scoși din echilibrul vostru de credințele celorlalți, dacă ele sunt divergente față de ale voastre. Aveți un unic aparat de evaluare: inima voastră. Dacă ceea ce faceți este în conformitate cu ceea ce vă cere inima și sufletul, totul este în regulă, sunteți acolo unde trebuie să fiți.

Haosul care a fost și care se va înteți este, la scara Marelui Adevăr, doar aparent. Detașați-vă de acest haos produs de lumea voastră, și gândiți frumos la viitorul vostru. Încercați să trimiteți lumina voastră acelor ființe umane care, în logica pământeană, ar trebui condamnate. Adevărul din inima voastră nu poate fi atins sau deformat de nimeni. Evitați sursele media care deformează realitatea și o prezintă tendențios, din motive meschine de înavuțire sau la comandă (Nota C.M.: vezi Antena 3,2,1, Realitatea, RTv, OTV etc). 

Nu veți putea stabiliza în ființa voastră o stare de pace și de echilibru dacă veți accepta să consumați produsele nocive ale acestor surse, adevărate fabrici de împroșcat teama și ura. Aveți încredere în voi, în inima voastră, căci nu veți putea urma calea dreaptă dacă vă veți lăsa manipulați de cei plătiți să facă această muncă murdară de dezinformare.

Suntem Consiliului Superior al Orion și ne-am asumat sarcina de a vă fi sprijin în edificarea Adevărului. Toate modificările programate pentru Pământ vor apărea din ce în ce mai în centrul atenției lumii voastre. Cei care nu vor putea vedea schimbările, probabil că utilizează încă vechea optică pământeană.

Adevărul a fost mai tot timpul ascuns ochilor și urechilor celor mai ușor de manipulat, ai celor mai puțin spiritualizați. Ignoranța lor a fost folosită cu ușurință de cei interesați să domine lumea voastră. Dacă starea voastră de confort mental și spiritual stagnează sau regresează, încercați să faceți schimbări. Întrerupeți vechile legături, vechile surse și obsevați dacă s-au produs îmbunătățiri. Reintroduceți apoi sursele sau relațiile pe care le-ați suspendat și observați care v-a produs perturbații de logică în trecut. Rupeți orice contact cu ceea ce v-a făcut să nu progresați.

Suntem aici să vă fim sprijin permamnent; totul este să ne-o cereți. Dorința noastră este să comunicăm cât mai mult cu voi și să vă împărtășim din lunga noastră experiență. Cu siguranță veți găsi în bagajul nostru de cunoaștere ceea ce poate să vă folosească, asta pentru că și noi am trecut cândva prin etapa pe care voi o parcurgeți acum.

SURSA:www.crystalline-sanctuary.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. thank you for sharing the message, however that is not ME in the photo. It may be someone who has the same name. My photo is on the main Crystalline Sanctuary website under ABOUT.

    Karen Doonan - author of TRUTH CODES and channel for High Council of Orion.

    RăspundețiȘtergere