..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 august 2011

UN DIALOG ÎNTRE Arhan.MIHAIL ŞI STEVE BECKOW (1)

(3 August 2011: channeler: Linda Dillon)
(prima parte)

Cele ce urmează reprezintă comunicarea făcută de Arhan. Mihail prin channeler-ul Linda Dillon, membră a Consiliului Iubirii, lui Steve Beckow. Comunicarea a fost făcută după data de 21 iunie 2011, dar publicarea ei a fost întârziată ca urmare a dorinţei reprezentanţilor galactici deoarece s-a considerat că încă lumea nu era pregătită să primească unele veşti legate de ascensiune, ’’ ziua de întuneric’’, unele evenimente care urmează a se produce pe Pământ şi ce se va întâmpla cu fiinţele umane care nu vor alege ascensionarea, toate având ca termen limită sfârşitul anului 2012. 
Mulţumesc lui Ellen pentru punerea în pagină a acestei conversaţii.  
-------------------------------------------------------------------
Arhan. Mihail: Salutări, eu sunt Mihail.
Steve: Salutări respectuase, Doamne! Mulţumesc că ai venit aici.
AAM: Unde altundeva ar fi trebuit să fiu, dacă nu aici?[Râsete]. Bine te-am găsit, frate al meu în pace.
S: Mulţumesc, Doamne!
AAM: Şi fratele meu în dragoste.
S: Mulţumesc!
AAM: Eu mă aflu destul de des pe tărâmul uman, al planetei Pământ. Aduc iubire şi pace tuturor. Este o iubire sacră din care toţi sunt invitaţi să facă parte.

Nu fi dezamăgit şi descurajat, prietene, de modul în care se desfăşoară aventura umană. Este adevărat că situaţia se schimbă frecvent în mai bine sau mai puţin bine, dar, pe fond, lucrurile înaintează. Vă asigur că totul se desfăşoară conform Planului Divin, pentru sistemul vostru planetar şi pentru universul din care faceţi parte. Ridicarea vibraţiei acestei planete este, ca să zicem aşa, în grafic.
Desigur, era de înţeles şi de anticipat că pentru mulţi aceasta înseamnă punerea de acord a evoluţiei lor personale cu ascensiunea planetei.
Steave Beckow
Unele dintre manifestările care au loc produc mare îngrijorare celor care se tem pentru viaţa lor dar, mai ales, pentru avuţia lor ce nu pare a mai fi în deplină siguranţă.
Cei care sunt preocupaţi de creşterea nivelului lor de vibraţie, de evoluţia lor spirituală, nu se simt ameninţaţi deşi şi ei trăiesc în mijlocul aceloraşi evenimente. Simţurile lor, inima şi sufletul lor înţeleg că se produce ceva absolut necesar şi că fiecare zi aduce noi dovezi ale înaintării pe cale.

S: Doamne, ştiu că înainte de a-ţi pune întrebările care mă frământă, tu le cunoşti deja. Aşa este?
AAM: Ei bine, să zicem că sunt…. foarte aproape.
[Râsete]

Vreau ca această comunicare să fie în ambele sensuri, să fie deci, o conversaţie. Nu vreau ca voi să ascultaţi doar ceea ce am să vă comunic eu.
S: Bine.
AAM: Deci, putem începe.
S: Am, desigur, de pus unele întrebări. Aş vrea să ne spui ce s-a petrecut pe 21 iunie, dacă este posibil.  AAM: A fost vorba despre frică. Permite-mi să dezvolt subiectul.
Eu nu mă refer la omul instruit, omul avizat spiritual, ci la omul de pe stradă care habar nu are ce se întâmplă dincolo de ceea ce se poate vedea şi pipăi. Evenimentul care trebuia să se producă pe 21 iunie 2011 a fost amânat deoarece nu exista garanţia că apariţia reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre nu ar fi creat panică şi teamă în rândul marii majorităţi a populaţiei.

Noi am cerut conducătorilor unor ţări mai influente, printre care SUA, Franţa, China, şi chiar Israelului permisiunea de a debarca pe planetă astfel încât să dovedim existenţa indubitabilă a altor civilizaţii în univers. Această apariţie ar fi constituit un mare imbold în trezirea celor mai mulţi dintre pământeni care nu cred în această realitate universală. Efectul ar fost puternic pe mai multe planuri: militar, politic, social, economoc, religios şi s-ar fi soldat cu o creştere exponenţială a vibraţiei, la nivel individual şi colectiv. Suntem siguri că manifestări caracteristice umanităţii de pe planeta voastră, cum ar fi minciuna, lăcomia, dorinţa de îmbogăţire materială, ura şi răzbunarea, ar fi primit o lovitură extrem de puternică. 
S: Evident.
AAM: Dar când analiştii economici au început cu adevărat să se gândească la modul în care această schimbare s-ar fi produs în realitate, au considerat că impactul asupra societăţii şi economiei mondiale ar fi fost extrem de puternic, imposibil ca efectele să mai poată fi ţinute sub control.
În plus, se punea şi problema forţelor militare care ar fi trebuit, după părerea lor, să fie puse în dispozitiv pentru a asigura ordinea şi legalitatea, inclusiv, asigurarea protecţiei participanţilor împotriva celor care nu vedeau cu ochi buni acest contact.

Ceea ce ei nu vad, dar ce au înţeles vizionarii, grupul de bază, era destul de clar asupra impactului pe care l-ar fi avut această întâlnire. Înţelegem că este o perioadă a schimbărilor majore în economia mondială, ceea ce induce o mare volatilitate a evenimentelor, dar contactul care ar fi trebuit să aibă loc nu ar fi agravat situaţia, ba dimpotrivă, ar fi clarificat mult lucrurile. Esenţa problemei s-a redus însă la frica de necunoscut. Au fost perioade foarte favorabile pentru ca evenimentul să se producă, dar ele au fost ratate din cauza faptului că nu ne vom permite niciodată să încălcăm liberul arbitru al cuiva.

Acum, tu îmi vei spune : dar, Doamne, dacă spui că mai trebuie încă aşteptat, asta se poate amâna la nesfârşit. Iar eu îţi voi răspunde, fratele meu, că această situaţie nu se va prelungi prea mult timp.
Aş face o comparaţie plastică asupra acestei situaţii. Să zicem că la o piscină, un tânăr urcă pentru a sări, pentru prima oară, de la trambuluină. La început îi va fi teamă, poate va mai aştepta câteva momente să-şi facă curaj, poate chiar va ceda rândul altcuiva. Până la urmă însă, va prinde curaj şi va face saltul, căci doar nu va aştepta pe platformă până când apa va îngheţa. 
S: Trebuie să inţelegi că prea de multe ori a fost amânat acest eveniment încât lumea începe să creadă că nu se va mai produce . În plus, apar şi unele îndoieli asupra a ceea ce urmează să aibă loc pe 21 dec.2012. Unii spun că se amână pentru 2013, 2015 sau 2030 etc. Data de 21 decembrie 2012 rămâne valabilă sau nu?
AAM: Da, rămâne. Nu ne face prea mare plăcere să ne jucăm cu datele. Trebiue să se întâmple inevitabilul că doar nu vom aştepta …..’’să îngheţe apa în piscină’’ Jocul acesta cu datele îi cam deranjează pe unii iar pe alţii a început să-i distreze, nu?

S: Cred ca da, da. Chiar şi un supărat o poate da pe glumă.
AAM: Da, este adevărat. Pariurile sunt la modă în sport şi în politică.
În fond este vorba de o lipsă de credinţă, de încredere, nu numai în ceea ce priveşte o anume problemă dar şi în sinele lor sacru din interior. În această perioadă totul iese la suprafaţă, nimic nu rămâne îngropat în adâncurile fiinţei. Cei care nu cred că se va întâmpla niciodată sau prea curând nu trebuie condamnaţi, ci priviţi cu înţelegere şi compasiune. Ar trebui însă se se ştie că întregul Univers se poate schimba într-o milisecundă, dacă este nevoie.
S: Schimbarea pe care o aşteptăm s-ar putea produce chiar înainte de 21 dec.2012? 
AAM: Da, este corect. Noi nu obişnuim să creăm lumii voastre false aşteptări. Ar fi contrar Legii Universale şi contrar Principiilor Iubirii. Datele la care s-a făcut cunoscut un anume eveniment nu au trecut fără să se întâmple ceva, chiar dacă, pentru majoritatea dintre voi, nu a fost ceva palpabil, care să poată fi recunoscut de simţuri. Cei care meditează şi desfăşoară activităţi spirituale menite să le uşureze înaintarea şi să le crească frecvenţa de vibraţie nu cred că se vor supăra dacă evenimentele aşteptate s-ar produce mai devreme, în septembrie, să zicem!
 S: Evident că nu. Totuşi, va fi o schimbare care se va produce în timp, gradual sau instantaneu? 
 AAM: Este deja în curs de desfăşurare.
S: Da?
AAM: Dar cum ştii când are loc?  Există un moment când uşa începe să se deschidă dar trezirea este treptată. Cei care sunt atenţi pot sesiza modificări în mentalul colectiv şi individual, în planul emoţional şi cel fizic. Dar există un moment anume când acesta se fixează. Acea scurtă perioadă poate dura aproximativ 20 - 24, 26 de ore.
S: Cum ai descrie, Doamne, acel moment? Va fi o deschidere a unui portal sau o schimbare de vibratie, sau ...?.Cam cum s-ar putea exprima în cuvinte?
AAM: Va fi o schimbare în vibraţia colectivă pe întregul Pământ. O vibraţie diferită. Deci, nu este vorba de a trece printr-un portal. 

 S: OK.
AAM: Voi aţi trecut până acum prin multe portaluri care v-au schimbat mentalitatea, felul de a gândi, atitudinea faţă de lume şi de univers, nivelul de conştiinţă etc totul întâmplându-se în timp şi în anumete doze proprii fiecărei fiinţe. 

S: Corect.
AAM: Unii oameni au trecut prin ele cu multă nerăbdare. Cu siguranţă, şi planeta voastră a trecut prin ele. Dar va exista un moment care vi se va părea a fi de durata unei zile sau cam aşa ceva. În momentul acela se va produce o amplă armonizare la nivel de umanitate şi de planetă.

S: Şi ne vom trezi unii în 3D sau 4D iar alţii în 5D sau mai înaltă? 
AAM: Da, unul din lucrurile pe care le auzim foarte des este, voi mai avea un corp? Vom mai putea face ceea ce facem acum în corp fizic? Pământul va dispărea? Prietenii mei vor disparea? Şi câinele meu va dispărea?[Râsete]. Cel mai probabil, câinele va rămâne!  [Râsete] 
 S: Câinele va avea o viaţă fericită! 
 Mai există întrebări legate de cele trei zile de întuneric etc. Oamenii sunt dornici să afle ce se va întâmpla, ce-i aşteaptă. Primesc un alt corp fizic, vor merge în alt loc? Cu se va întâmpla: lăsăm Pământul 3D în spate şi ajungem într-un Pământ 5D? Ei nu ştiu la ce să se aştepte.
AAM: Nu, nu. Ganditi-va ca la o clipire. Ai clipit şi când ai deschis ochii cameră pare mai luminosă dintr-o dată! Acest lucru se întâmplă tot timpul în meditaţiile voastre. Este ca o clipire

Pământul a făcut deja cea mai mare parte a tranziţiei.
Şi o mare parte din modificările Pământului la care sunteţi şi voi martori, ajută sufletele colective, oamenii să-şi facă transformările necesare. Aceasta durează mai mult decât o clipire. Este posibil să aveţi o experienţă în plan fizic - pentru face parte din bucuria de a fi pe acest Pământ - dacă veţi alege astfel. Este o schimbare de potenţial impusă de alegerile voastre. Va fi ca un mecanism de sortare şi curăţare. Ceea ce va fi de aruncat va fi aruncat, ceea ce va fi de curăţat şi scos la lumină, se va face. Se va curăţa orice urmă de frică, de egoism, de suspiciune şi de întuneric.
In acel moment, momentul pe care-l aşteptăm, va exista o alegere. Vrei şi asta se va putea întâmpla instantaneu – să asculţi îndemnurile inimii, ale dragostei?  Alegi o frecvenţă de vibraţie mai înaltă?
Linda Dillon
 Dacă ai spus cu tot sufletul că vrei, un val de o anumită energie îţi va cuprinde fiinţa. Celor care nu vor alege această cale, li se va respecta dorinţa. Nu va însemna că au făcut o alegere proastă ci doar că au optat pentru o altă cale, care-i va conduce, până la urmă, tot acolo; dar mai târziu, după ce îşi vor termina programul pe care şi l-au ales.
Ei vor pleca şi aceasta nu trebuie să provoace nimănui tristeţe. Poate un pic de nostalgie din partea prietenilor car nu-i vor însoţi. 
Ei vor înţelege, la nivel de suflet, că nu au cum să mai rămână, din moment ce frecvenţa lor de vibraţie nu va mai fi în rezonanţă cu cea a planetei.   
S: Ce se va întâmpla cu acest Pământ, Pământul 3D? Nu va mai exista? Asta vrei să spui, Doamne? 
AAM: Da, asta este ceea ce vreau să spun. Intelege, Pământul 3D, nu va mai exista.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu