..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 iulie 2011

DE LA FEDERAŢIA GALACTICĂ


(26 July 2011; channeler: Wanderer of the Skies – Rătăcitor printre stele)
  
Salutări din partea Federaţiei !
Se petrec multe în lumea voastră în acest moment, în ciuda faptului că foarte mulţi dintre voi se îndoiesc de faptul ca acest proces merge înainte. Noi vă putem asigura că programul se desfăşoară aşa cum a fost plănuit.
Există mulţi care caută răspunsuri la întrebări legate de ceea ce se petrece dar există încă şi mai mulţi care sunt copleşiţi de acest proces. Nu ne propunem să discutăm aceste aspecte în prezenta comunicare. Vă cerem doar să vă păstraţi atenţia asupra celor ce trebuie facute în această periodă efervescentă. Vă solicităm să vă direcţionaţi iubirea, în cea mai pură şi mai intensă formă posibilă, către liderii voştri în timp ce aceştia discută ce paşi finali ar trebui urmaţi pentru a face cunoscută lumii prezenţa altor civilizaţii în sistemul vostru planetar. Aceasta va determina un salt important în conştiinţa omenirii şi o accelerare a procesului de evoluţie.
In perioada care a mai rămas până la Dezvăluire, vă cerem să transmiteţi această veste cât mai multora pentru a-i trezi şi a-i pregăti pentru această întâlnire neobişnuită.
Lumea este, în general, preocupată cu rezolvarea problemelor pragmatice şi cotidiene, nemaiavând şi timp pentru a da crezare unor ’’prostii’’.
In zilele ce vor urma Dezvaluirii, vă cerem să vă triplaţi aceste eforturi, actul Dezvăluirii fiind prin el însuşi o declaraţie epocală, care vă va “răsplăti” toate acţiunile voastre de până la acel moment.
Evenimentul este aici şi “vă sulfă în ceafă”. Nu va fi nici o posibilitate de a se produce neînţelegeri, confuzii sau mistificări. Reprezentantii noştri sunt deja printre voi şi îşi ‘’ocupă locurile’’ pentru a se plasa favorabil când se vor face anunţurile.
Un număr din ce în ce mai mare de fiinţe din alte lumi sosesc din toate direcţiile universului aducând gândul lor de iubire şi frăţie pentru pământeni.


Noi ştim cât de dificile au fost aceste urcuşuri şi coborâşuri ale procesului dezvăluirii de-a lungul anilor. Timpul s-a scurs şi momentul a sosit. Avem credinţa că nu va exista nicio opoziţie serioasă la debarcarea noastră. Întregul proces al « revederii » este supervizat şi nimic nu va putea ieşi de sub control. Lucratorii în Lumină vor avea sarcina de a calma spiritele, de a înlătura fricile celor care vor avea tendinţa de a se isteriza. Ei vor trebui să activeze neobosit pentru explicarea a ceea ce se întâmplă, argumentând logic celor încă neconvinşi că această întâlnire a fost anunţată pământenilor din timp prin multele contacte care s-au stabilit cu fiinţele umane capabile să recepţioneze mesajele noastre.

Atunci când debarcarea se va produce, orice discurs care să susţină veridicitatea evenimentului nu va mai fi necesar. Fiinţele umane martore vor cunoaşte acel salt în conştiinţă care le era necesar pentru a reprima şi ultima fărâmă de îndoială.

După debarcare, noi inşine vom face testele necesare, pentru a acţiona în acele locuri unde lumea ar mai necesita probe care să ne ateste prezenţa.
In săptămânile şi lunile care vor urma, vom începe procesul înţelegerii mutuale, a creării respectului mutual, al bunătăţii mutuale, al iubirii şi bunelor noastre intenţii. Până atunci, voi aveţi responsabilitatea acumulării cunoştinţelor necesare care să crească gradul de încredere în noi al oamenilor neavizaţi.
Vă rugăm să acţionaţi cu iubire şi înţelegere pentru toţi.
Rămâneţi în pace !

SURSA :
http://wandererodtheskies.blogspot.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu