..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 mai 2011

DIN ISTORIA CIVILIZAŢIEI UMANE ŞI DESPRE ALINIEREA PLANETEI


(2011; channeler: Soluntra King)


Channeler-ul:  
După părerea mea, cele ce urmează reprezintă o istorie a Pământului şi sistemului său planetar.
Există multe fiinţe în mai multe dimensiuni care trăiesc în interiorul Pământului, de realitatea aceasta, noi, cei de la suprafaţă, ne-am putea da seama în orice moment. Ele sunt aspecte ale noastre care aşteaptă cu dragoste şi bucurie să ne ofere din înţelepciunea  şi energiile lor. Detalieri ale acestor realităţi puteţi găsi în cartea mea „Inner Pathways to Future Realms Now “.  În acest articol fac doar unele trimititeri, pentru a vă face o părere.



Fiinţe cu suflet şerpilian. Cu eoni în urmă, Şerpilienii, împreună cu oamenii Dragon au fost primii care au venit pe planeta Pământ. Condiţiile pe care le oferea însă la suprafaţă planeta noastră erau improprii pentru a susţine orice formă de viaţă, din cauza climei, furtunilor năpraznice şi a aridităţii solului. Din acest motiv, fiinţele venite din alte lumi au căutat să găsească condiţii mai bune de viaţă în interiorul Pământului.
Rasa şerpiliană a avut mereau parte de o presă ostilă. Dar, ca entităţi din care s-a plămădit fiinţa umană, trebuie recunoscut că energia vieţii pe care ne-am format a fost una reptiliană. Amintiţi-vă că energia vieţii se află condensată la baza coloanei vertebrale a corpului uman. Această energie, cunoscută de mii de ani şi purtând numele de energia Kundalini (energia Şarpelui), este adormită la majoritatea oamenilor. 
Când Kundalini se activează începe să urce din zona inferioară a corpului, prin toţi centri de forţă, până la nivelul chakrei superioare, Sahasrara. Activarea energiei veţii se poate obţine printr-un program complex care înseamnă: anumite exerciţii (asanas), un regim alimenar exclusiv vegetarian, purificare şi creştere spirituală, credinţă, cumpătare, lipsa stresului, activitate în folosul altora (karma yoga), modestie, onestitate, meditaţii etc. Cel care îşi trezeşte energia Kundalini capătă abilităţi extrasenzoriale deosebite, omnipotenţă şi chiar omniştienţă.


Fiinţe cu suflet dragon  Oamenii Dragon fac parte, de asemenea, din rasa umană cu o proastă reputaţie în rândul civilizaţiei pământene. Anumite caracteristici ale acestor suflete au similitudini cu şopârla. Dovedesc comportare duplicitară, nesinceritate, sadism, lipsa credinţei în Divinitate. Numele Dragonului este legat de reţeaua cristalină cu care s-a creat câmpul electro-magnetic în jurul Pământului. Atât Şerpilienii cât şi Dragonii sunt veniţi dinafara planetei Pământ, pe care au populat-o cu mulţi eoni în urmă.

Civilizaţia Lemuriană şi Atlantă. După ce ultimele pământuri ale continentului MU (Lemuria) s-au scufundat, puţinii supravieţuitori s-au răspândit în diverse locuri ale planetei, la suprafaţă sau sub pământ. Băştinaşii din Australia, Noua Zeelandă şi din insulele Pacificului sunt descendenţi ai lemurienilor. De altfel, sufletele celor care au trăit catastrofa scufundării Lemuriei, şi nu sau mai renăscut, aşteaptă să revină pentru a-şi continua ciclul vieţii în corp în viitoarea Epocă de Aur a omenirii. O mică parte dintre lemurieni au coborât sub pământ unde au format oraşe, dintre care cel mai renumit este Telosul. Tot astfel, o parte dintre supravieţuiţorii Atlantidei s-au refugiat sub Pământ în zona Mato Groso (Brazilia).
Lumea subterană este mult mai avansată decât cea de la suprafaţă. Multe dintre OZN-urile pe care le observaţi brăzdând cerul nu aparţin civilizaţiilor extraterestre ci celei intraterestre. Prin anumite portaluri, neobservabile de către fiinţa umană de la suprafaţă, aceste nave spaţiale ies  şi vizitează alte lumi din sistemul nostru stelar.


Spiritul strămoşilor. Mulţi înţelepţi care au existat la suprafaţa Pământului, în cea de a 3-a dimensiune, se află acum în lumea din interior de unde observă cum cei de la suprafaţă cresc spiritual, mai cu seamă în acest sfârşit de ciclu. Ei convieţuiesc împreună cu alte fiinţe venite cândva de pe alte planete pentru colonizarea Pământului. După ce vom trece în dimensiunea următoare, aceste civilizaţii interioare vor fi cunoscute de cei de la suprafaţă.
În anul 2006 civilizaţia din interiorul Pământului a creat o poartă dimensională (un portal) care o conectează, prin intermediul Centrului Galactic, cu Noul Pământ şi cu noile lumi, cu care rezonează ca frecvenţă de vibraţie.
Această intrare (portal) va funcţiona până la încheierea ciclului actual.

Există multe temple sacre unde se află inscripţii pe pietre care vorbesc despre alinierea energiilor cosmice ce urmează în scurt timp să se realizeze în universul nostru.[ Nota C.M.: Este vorba de alinierea care urmează să se producă în jurul anului 2012, probabil 12.12.2012, când planeta Pământ va avea şansa de a se transforma în strea pitică albă după care se va deplasa către centrul Căii Lactee. Pentru ca fiinţele de pe Pământ să poată însoţi planeta, cu păstrarea corpului fizic, este necesar ca la momentul deschiderii porţii stelare, (când va avea loc alinierea) să fi trecut deja în 5D (adică să aibă un corp de lumină, suficient de rafinat pentru a corespunde noilor condiţii), altfel, nu vor suprvieţui. Cum este foarte probabil că nu puţini vor fi cei care nu vor reuşi ca până atunci să ascensioneze suficient, se pare că Divinitatea pregăteşte ca aceştia să-şi poată continua existenţa în corpul fizic actual pe o planetă existentă, având dimensiunea 3D (Ezoteristul Lorin Ioan Fortuna susţine că acea planetă va fi Luna, satelitul Pământului. Dar, şi în acest caz, dată fiind capacitatea limitată de primire a Lunii, nu toţi cei care nu ascensionează vor putea ajunge pe acest satelit; probabil, restul îşi vor părăsi corpul fizic (adică vor muri) urmând să se renască, după anumite perioade, pe o planetă care să corespundă cu nivelul lor de vibraţie. Este de menţionat că, după moartea corpului fizic, sufletul ajuns în Nirvana (Cine doreşte să înţeleagă mai complet acest periplu poate să citească cele 5 cărţi scrise de Suzanne Ward sau măcar să urmărească mesajele pe care le trimite Matei, fiul ei decedat, mesaje care apar lunar, traduse, pe spirituletern.blogspot.com) poate evolua suficient pentru a se renaşte fie pe Noul Pământ fie pe o altă planetă din dimensiunea 5D, evitând astfel renaşterea într-o dimensiune inferioară, cum ar fi 3D]

În 2007, calea care a ancorat civilizaţia din interiorul Pământului cu Noul Pământ s-a realizat într-o zonă din sudul Indiei. S-a creat astfel o punte între lumea interioară a planetei noastre cu lumile extraterestre. Această punte leagă centrul Pământului cu Centrul Galaxiei.
Legătura ne-a permis ca acum să ne conectam mai mult cu Soarele din interiorul Pământului. Astfel, am putea spune că, în prezent, suntem conectaţi atât la energiile Soarelui nostru cunoscut din totdeauna, cât şi Soarelui Interior (Nota C.M.: Pentru cei neavizaţi, menţionăm că în interiorul planetei noastre există un soare a cărui lumină serveşte civilizaţiei interioare şi care a fost creat prin punerea în practică a unei tehnologii bazată pe cristale, prin care energiile cosmice, aflate pretutindeni, sunt convertite în energie luminoasă. Această proprietate a fost folostă din totdeauna şi de cristalinul existent în ochii fiecărei vieţuitoare, chiar dacă oamenii au trecut „cu vederea” acest adevăr).  
Saluntra King
În anul 2009, la Echinoxul din luna septembrie şi la portalul 9.9.9 (adică 9 sept 2009) s-a accentuat activarea Soarelui Interior, pentru a străluci în multe lumi dimensionale şi la suprafaţă.

Acele zone care nu se aflau în echilibru din cauza unor modele de gândire umană negativă sau unor energii discordante vechi, rămase din alte cicluri ori de la civilizaţii antice, erau greu de trezit. Însă acum, cu deschiderea celei de a 13-a porţi (portal), toate ciclurile şi civilizaţiile au fuzionat, iar Soarele Interior s-a stabilizat şi este pregătit să lumineze şi pentru Pământul de la suprafaţă.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu