”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 februarie 2011

PLANUL SCHIMBĂRII PĂMÂNTULUI (1)


(13 ian.2011; Channeler: Sal Rachele)                        
 (prima parte)
Sal Rachele

Schimbări pe Pământ
(Notă de la Cari: „Ca individualitate, noi nu putem deţine tot adevărul. Din acest motiv, nu trebuie să ne supere părerile diferite exprimate de alţii. Nu eşti obligat să accepţi un punct de vedere diferit, dar este important să-l respecţi şi să nu-l denigrezi. Poţi să-l combaţi dacă dispui de argumente. Această atitudine este constructivă şi ea ajută progresului spiritual.”)

Potrivit civilizaţiei Hopi, intrăm în "lumea a cincea." 
Până acum, au fost cel puţin patru lumi anterioare (poate, mai multe). Toate s-au încheiat cu diverse cataclisme. Cea de a patra lume este în curs de dispariţie, este în agonie, chiar acum când tu citeşti aceste rânduri.
Lumea a 4-a a reprezentat punctul culminant al celei de a treia dimensiuni când ego-ul a atins dimensiuni nemaiîntâlnite. În această lume, civilizaţia s-a bazat pe propulsia asigurată de motorul alimentat de energia arhetipului masculin, care a injectat energiile masculine în toate domeniile vieţii umanităţii.
Elita conducătoare a cestei lumi a fost formată din ceea ce s-a autointitulat Grupul Illuminati. Cu timpul, această elită iluminată a devenit coruptă şi interesată de acaparatea bunurilor materiale pe care le-au adunat pe sema exploatării fiinţelor umane.
Jose Arguelles
Ca urmare a acestei devieri caracterologice şi comportamentale, frecvenţa de vibraţie a „iluminaţilor” a descrescut continuu, ajungându-se la ceea ce sunt ei astăzi: o organizaţie retrogradă, criminală, dominată de interese meschine şi capabilă de orice nelegiuire. Ea nu este interesată în prosperitatea naţiunilor, a omului, în general, ci în menţinerea lui în întuneric, în necunoaştere, pentru ca, în acest fel, să poată fi manipulat şi exploatat mai uşor. „Illuminati” reprezintă astăzi cea mai coruptă filiaţie mondială, în care se regăsesc marii conducători de bănci, de corporaţii care exploatează bogăţiile planetei, indeferent de cât rău fac Pământului şi umanităţii.
Ei au lacheii lor recrutaţi (şi bine plătiţi pentru a face această treabă murdară) pentru a le înfrumuseţa imaginea, a amplifica sau fabrica veşti care să semene teama şi nesiguranţa. Mâna prin care ei acţionează este masoneria de diferite rituri înfiltrată în toate domeniile vieţii politice, economice şi sociale ale tuturor ţărilor. În mod direct sau prin interpuşi, masoneria dispune de trusturi media foarte bine dezvoltate, adevărate fabrici de fabricare a ştirilor celor mai alarmante, scopul lor fiind de a menţie în lume o stare de insecuritate, dezgust şi împotrivire la progres [Nota C.M.: La noi în ţară asemenea roluri destabilizatoare şi le-au asumat trusturile media ale unor securişi sau hoţi dovediţi, precum S.O.Vântu, Dan Voiculescu, Patriciu care, din avutul ilicit adunat, plătesc regeşte „cozi de topor” precum: C.T.Popescu,  Stelian Tănase, Gabriela Vrânceanu Firea, Dana Grecu, Corina Drăgotescu, Mihaiu, Ursu, Mircea Dinescu (!), Cerţulescu, Măruţă şi lista ar putea continua cel puţin pe o hârtie de format A4]  
David Wilcock


Predicţiile mele din ultimii 25 de ani s-au confirmat aproape în totalitate. Raportările pentru 80-20-0.1, enumerate mai jos, rămân valabile, fără modificări semnificative.
Vieţii pe muchie de cuţit i s-a dedicat un întreg capitol şi se referă la diferitele scenarii posibile care pot fi puse în operă de Dumnezeu, în această perioadă a închiderii Marelui Ciclu, aşa cum se vorbeşte şi în cărţile lui Jose Arguelles sau în seria de convergenţă a lui David Wilcock.

Profeţia Hopi descrie o spirală descendentă (3D), un soare strălucitor (4D), şi o scară care urcă la cer (5D).
Mai jos dau interpretarea celor trei componente ale desenului:

1. Planul 3D- spirala descendentă din Petroglyph Hopi se referă la acele suflete care nu doresc să evolueze, refuză să-şi ridice vibraţiile pentru a se elibera de densitatea acestui plan. Sunt fiinţe puternic ancorate în materialitatea lumii, fiinţe cu mari rămâneri în urmă în plan spiritual (dominate de un puternic ego centrat pe ambiţii de dominare şi de acumulare de bunuri materiale şi de glorie iluzorie), dar şi majoritatea reprezentanţilor mass-media aserviţi primilor precum şi „profeţii mincinoşi”.
Pentru această categorie, cel mai plauzibil este că în viitorul destul de apropiat, sufletele lor vor decide să părăsească planul Pământului ca măsură luată de sufletul lor pentru a se salva şi a nu compromite şansele unei evoluţii viitoare. Moartea acestor indivizi se va manifesta prin diverse tipuri de îmbolnăviri (căci sistemul lor imunitar va fi puternic afectat în scurt timp), război, pierderea avuţiilor (prin stresul la care vor fi supuşi ca urmare a cercetării averilor pe care le-au acumulat în mod fraudulos), ajungerea în situaţia celor pe care i-au jefuit etc
Procesul va fi probabil unul de lungă durată, întinzându-se până spre anul 2030. În conexiune cu necesitatea dispariţiei acestei categorii de indivizi, s-au înregistrat şi vor continua, diverse cataclisme, cu prioritate (susţin cei din tribul HOPI) în anii 2007, 2012, 2017 şi 2030.

Cele mai recente informaţii confirmă sau sugerează următoarele cataclisme:

2007 – Colapsul economic al majorităţii tărilor, cu deosebire cele mai dezvoltate, revolte puternice şi foamete (previziune confirmată), 

2012 –  Intrarea Pământului în ceea ce se numeşte  „ Zona electromagnetică a punctului de zero” care va însemna încheierea Marelui Ciclu care priveşte profundele mutaţii în fiinţele umane,                                                

2017- Sosirea unei Cometei pentru curăţare (corespunzând etapei de falsă amărăciune, falsă pocăinţă), care va cauza modificări profunde şi severe în fiinţele umane,

2030 – Sosirea unui mare Asteroid, deasemenea cu rol purificator (când fiinţele umane neevoluate vor trăi adevărata amărăciune, adevărata pocăinţă) sau a Planetei X (Nibiru), care va produce enorme perturbaţii în câmpurile electromagnetice, cu cosecinţe imprevizibile.
Se presupune că cca 80% din populaţia lumii va alege să rămână în 3D, ceea ce înseamnă că acei indivizi vor alege (la nivel de suflet) să părăsească Pământul prin moartea corpului fizic şi reîncarnarea lor pe o altă planetă, aflată în dimensiunea a 3-a.


2. Planul 4D, reprezentat în desenul HOPI ca fiind lumea din cea de a 4-a dimensiune (sau zona de mai joasă vibraţie a celei de a 5-a dimensiuni).  
Aproximativ 20% din populaţia de atunci a lumii îşi va crea comunităţi spirituale evoluate autonome şi care nu vor fi aproape de loc afectate de dezastrele care se vor produce în lumea materială (ca urmare a influenţei asteroidului sau planetei Nibiru). Această populaţie va trăi aproape în Paradis şi va avea gândire pozitivă. Oamenii din aceste comunităţi vor fi plini de compasiune şi iubire şi nu vor mai cunoaşte miciuna şi înşelătoria. Vor dispune de surse alternative de energie, ceea ce va exclude fenomenele de poluare. (Nota C.M.: Va fi o zonă de trecere de la 3D la 5D)


3. Planul 5D (scara ascensională din desenul Hopi). 
Aproximativ 10 - 30 milioane (<0,1% ) din populaţia globului va cunoaşte, probabil, ascensiunea în aceasta viaţă, în această lume. Pământul 5D (Noul Pământ) va fi o lume a frumuseţii, iubirii, unde se va trăi în armonie, îubire şi abundenţă.
Cei din 5D îi vor ajuta pe cei din zona de trecere (4D) să evolueze mai repede.
Este posibil ca fiinţele din planul 5D să facă unele incursiuni de ajutorare şi a celor din 3D, în măsura în care aceştia o vor solicita.

O foarte mică parte dintre cei care vor ascensiona, va ajunge direct în tărâmurile cereşti 6D-8D. Se apreciază că grosul celor evoluaţi, vor prefera, totuşi, să-şi aleagă dimensiunea a 5-a (chiar dacă nivelul lor spiritual le-ar permite să ascensioneze în planurile încă mai elevate). (Nota C.M.: Preferinţa aceasta s-ar justifica prin faptul că cei evoluaţi vor dori să-i ajute să ascensioneze pe cei dragi, rămaşi în urmă, în planurile inferiare, deoarece, după cum se ştie, cu cât o entitate se află într-o dimensiune mai înaltă, cu atât îi este mai dificil să ajungă în dimensiunile inferioare, pentru diverse acţiuni).

Cronologia evenimentelor
1- Potrivit unor surse de notorietate, o criză economică şi de sistem va începe de la sârşitul anului 2007 ( Nota C.M.: Ceea ce s-a adeverit)

2- Pe baza a numeroase surse, inclusiv calendarul mayas, ceva deosebit de semnificativ este de aşteptat să apară pe 20 decembrie 2012.
Informatiile mele sugerează că aceasta se va întâmpla atunci când Pământul va intra în Zona Nulului Electromagnetice. Această Zonă EM este o regiune din spaţiu care face ca orice corp ceresc care o străbate (va fi şi cazul Pământului), îşi pierde polaritatea magnetică, pe timpul străbaterii acelei zone. Pierderea, fie ea şi temporară, a magnetismului planetei va declanşa fenomene care nu se pot anticipa, dar care va crea o anumită stare de colaps, de reaşezare a planetei în alţi parametri decât cei cunoscuţi. (Nota C.M.: Gândiţi-vă la ce se poate întâmpla dacă dintr-un spaţiu aflat în echilibru ca urmare a forţelor de atracţie-respingere dintre corpurile cereşti aflate în proximitate, s-ar anula forţa exercitată de unul dintre aceste corpuri!!).
Este de presupus că în acea perioadă de non-magnetism, imense valuri de energii cosmice ar invada planeta. O consecinţă imediată ar fi că formele de viaţă de până atunci ar dispărea aproape instantaneu de pe planetă, sufletele acestora fiind îndrumate către zone unde să existe în alte forme, alte corpuri, sau doar ca energii. Cataclismele produse de întrarea unei planete în Zona Neutră vor fi cu atât mai drastice cu cât acel sistem planetar s-ar afla într-o dimensiune joasă sau medie (3D sau 4D). Nu mai are rost să facem aprecieri asupra sistemelor de comunicaţie sau de perturbarea spectrului solar care asigră căldura şi lumina (adică radiaţia în infraroşu şi ultraviolet).

3- Am primit informaţii prin channeling şi am avut viziuni legate de faptul că în 2017 în atmosfera planetei îşi va face aparitia coada unei mari comete care va produce mutaţii instantanee în celulele corpului tuturor fiinţelor vii (inclusiv vegetale) . Efectele vor fi diferite şi vor depinde ce nivelul evolutiv aflat la acea oră al fiecărei vieţuitoare. Oamenii care se vor afla în ascensiune, vor primi o accelerare puternică şi vor ajunge în dimensiunea a 5-a instantaneu. Cei care se vor afla la nivel evolutiv scăzut şi neangajaţi în ascensiune, îşi vor părăsi corpul fizic iar sufletul lor va fi transferat pe o altă planetă aflată în 3D, unde se vor reîncarna şi-şi vor continua evoluţia de la acel nivel, aşteptând ca după multe alte reîncarnări şi experienţe de viaţă, să facă şi ei ascensiunea în planurile superioare.

Fiecare ciclu durează cca 3600 de ani (după comunicările unor cercetători şi ezoterişti, printre care Zecharia Sitchin şi alţii). Atunci, un alt corp ceresc (sau acelaşi Nibiru) va peria atmosfera înaltă a planetei şi va repeta ceea ce se aşteaptă să se producă în 2017 cu actuala civilizaţie. Sunt multe supoziţii legate de acest fenomen ciclic, care s-a mai produs, probabil, cu cca 3600 de ani în urmă pe Pământ.          

Conştiinţa noastră va fi afectată puternic de acel corp ceresc care ne va vizita în jurul anului 2017 (dar nu mai târziu de 2030). Se pare că Nibiru este locuit de un popor numit anunnaki şi se află în dimeniunea a 9-a. Stiinţa nu şi-a spus încă ultimul cuvînt, asupra acestei „vizite” şi datorită faptului că acel corp ceresc este cît jumătatea Pămânului, adică destul de mic, ceea ce îl face greu reperabil cu foarte mult timp înainte (ţinînd cont de nivelul destul de scăzut al aparaturii de observare de care dispune omenirea în prezent).

(C.M.)

Un comentariu:

  1. A apărut o carte extraordinară despre schimbările de pe Pământ, fără să bată câmpii, „Transformări planetare 2012-2030”, de Sal Rachele.

    În curând va apărea şi cealaltă (prima) carte a lui Sal, „Viaţa la frontiera cunoaşterii”.

    http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi.html

    RăspundețiȘtergere