..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 februarie 2011

DESTIN SAU DESTINAŢIE ?

De la Arh.Uriel.

(25 January 2011; channeler: Jennifer Hoffman)

Destinul este un cuvânt pe care îl puteţi folosi pentru a descrie calea pe care se derulează vieţile voastre pline de suferinţă şi restricţii, de provocări şi teamă. Poate fi aşa cum ‘’vă este scris’’, dar dacă aveţi alte obţiuni, puteţi să vă schimbaţi destinaţia, fără ca aceasta să o regăsiţi scrisă în destin.
Destinul este scris în karma voastră, istoria experienţei voastre umane şi este speranţa că vă puteţi îndeplini dorinţa devenirii voastre la cel mai înalt potential. Acest destin a fost o speranţă de lungă durată, în care poate au rămas multe neîmpliniri. Dar destinaţia poate fi modificată de propria voastră voinţă.

Vă puteţi schimba destinul alegând să aveţi alte experienţe sau o nouă cale pentru sufletul vostru. Deşi în inima voastră şi în memoria celulară există gravat traseul pe care aţi ales să-l parcurgeţi în această viaţă, aveţi dreptul şi posibilitatea să nu ţineţi cont de aceste ”înscrisuri” chiar dacă veţi intra în conflict cu ”directitivele” pe care vi le-aţi trasat înainte de a vă naşte. Important este ca ceea ce alegeţi acum să corespundă mai bine nevoii voastre de evoluţie.
Programul cu care aţi venit este, ca să spunem aşa, o variantă, un proiect, o potenţialitate pe care o puteţi pune în operă aşa cum o aveţi în ”original”, o puteţi îmbunătăţi sau o puteţi ignora, alegând a altă variantă. Viaţa voastră se va derula ”conform proiect” dacă nu-i veţi aduce retuşuri.

Cei care, conform programului cu care aţi venit în această viaţă, v-aţi ales să vă confruntaţi cu lipsurile, cu neajunsurile şi sărăcia, pentru a învăţa bine lecţia fiinţei paupere, puteţi încheia acest capitol mai dificil din viaţa voastră. Perioada aceasta a profundelor transformări vă oferă oportunitatea de a face alte alegeri, cu care să vă depăşiţi destinul. Puteţi face aceasta, datorită noilor energii care se află acum pe planetă. Acordaţi-vă cu frecvenţa acestor energii benefice şi viaţa voastră se va schimba mult în bine.
Practic, cum puteţi face aceasta? Luaţi hotărârea să renunţaţi la vechiul vostru mod de gândire, care punea pe primul plan realizările materiale, îmbogăţirea şi bunăstarea obţinute pe orice cale. Renunţaţi la rutină şi încercaţi să rezolvaţi problemele într-un mod diferit de cum o făceaţi până acum.
Aveţi curajul omului întreprinzător şi hotărât să reuşească numai pe căi cinstite care să nu lezeze interesele celorlalţi. Nu mai acceptaţi dezinformarea surselor media care, în marea lor majoritate, încearcă să vă manipuleze prin deformarea realităţilor şi ascunderea inereselor care stau în spatele acestora.

Jennifer Hoffman
Nu există nici o forţă în univers care poate prezice destinaţia voastră, deoarece destinaţia v-o alegeţi voi, astfel că destinul este aşa cum şi-l face fiecare. Alegeţi să trăiţi în curăţenie sufletească, în cinste şi iubire faţă de tot ceea ce este creat. Nu batjocoriţi şi nu înşelaţi buna-credinţă a semenilor vostri. Nu vă faceţi părtaşi la făradelegile altora. Demascaţi-le pentru că numai astfel îi puteţi ajuta pe cei care, cu sau fără ştiinţă, fac rău. Ei nu înţeleg că răul pe care-l fac se va răsfrânge destul de repede (mult mai repede decât cu câţiva ani în urmă) chiar asupra lor şi asupra celor dragi lor, pentru a-i trezi şi a-i face să înţeleagă că în Univers numai IUBIREA şi ADEVĂRUL sunt creatoare şi înălţătoare.

SURSA: www.urielheals.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu