..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 februarie 2011

Mesaj de la Grupul Arcturian


(23 ian. 2011; channeler: Marilyn Raffaele)   

Suntem Grupul Arcturian care astăzi luăm legătura cu voi pentru a vă spune, dragi surori şi fraţi, că sunteţi foarte aproape de a vedea multe schimbări pe planeta voastră.Energiile se schimbă foarte repede spre înalte şi adânci rezonanţe, iar vechile credinţe se dizolvă foarte repede deoarece ceeea ce le-a susţinut până acum dispare. Veţi constata multe schimbări în guvernele multor ţări. 
Mulţi revoltaţi vor ieşi în stradă protestând împotriva guvernărilor tiranice şi opresive.

Sufletele din lume se plâng de lipsa de experienţă în înţelegerea şi utilizarea judicioasă a libertăţii divine, care este dreptul fundamental al fiecărei fiinţe, indiferent de câţi bani, câtă putere şi influenţă au în societate. Foarte repede se va ajunge la momentul în care lumea nu va mai tolera nedreptatea şi asuprirea, jaful şi minciuna intrate în practica celor pe care i-aţi lăsat, din ignoranţă sau interes de moment, să vă fie lideri în orice domeniu, mai cu seamă în zona politicului.

În această repunere în drepturi a libertăţii, nu uităm să menţionăm acele religii ale lumii atât de închistate în dogme şi tradiţii că nu mai are loc să se manifeste credinţa în Dumnezeu. Clerul acelor religii care se pretind a fi creştine, se mai conduce încă după tezele şi canoanele Vechiului Testament cum ar fi „ochi pentru ochi….”

Dragii noştri, este cazul să vă treziţi, dacă n-aţi făcut-o până acum, şi să înţelegeţi că pentru voi sau în numele vostru nu are voie nimeni să decidă. Calea spirituală pe care doriţi să mergeţi, singuri trebuie să v-o alegeţi, în conformitate cu conştiinţa, convingerile, inima şi sufletul vostru. Nu poate fi altfel! Sunteţi manifestarea Sursei Divine, a TOT CE ESTE. Dogmele religioase nu trebuie să vă mai calce în picioare demnitatea spirituală cu care aţi fost învestiţi de Creator.

Începe să cadă tot ceea ce ţine de robia spirituală sau materială, care s-a manifestat în dualitate.
Amintiţi-vă că sunteţi creaţia Divinităţii şi că dispuneţi de foarte multe însuşiri cu care aţi fost dotaţi încă de la crearea voastră.
Desigur, nu trebuie să vă aşteptaţi că vă veţi transforma peste noapte în fiinţe total iluminate. Veţi face paşi, poate tot atât de mărunţi, numai că veţi merge mai repede spre ceea ce doriţi voi cu adevărat.
Totul trebuie să evoluieze atât de repede cât este necesar pentru a se obţine nişte transformări profunde şi trainice. Evoluţia nu se produce peste noapte.

În ceea ce ne priveşte, vă vom ghida astfel încât să vă recăpătaţi locul între fiinţele umane demne ale acestui univers, renunţând la ideea pe care o aveţi, unii dintre voi, că sunteţi nişte fiinţe umane sortite mizeriei şi înrobirii.
Din păcate, ego-ul unor indivizi ajunşi prin cine ştie ce manipulaţii sau nedreptăţi în fotolii de conducere, este încă foarte mare şi multora dintre ei le va fi greu să-şi recunoască limitele şi greşelile.
Aceasta cu atât mai mult, dacă sunt feţe bisericeşti îndoctrinate cu filozofii nedumnezeeşti, dar practicate în numele lui Dumnezeu.
Să fiţi siguri că pe aceştia nu i-a „uns” nimeni, rangurile „spirituale” şi funcţiile şi le-au atribuit singuri, bazându-se pe ignoranţa celor care au crezut în sfiinţenia lor.

Ridicaţi-vă, dragii mei, la înălţimea fiinţelor divine care sunteţi, fiinţe care, pentru o anume perioadă existenţială din viaţa lor fără de sfârşit au ales să vină pe această planetă pentru a experimenta şi a-şi aminti originea lor divină.
În dimensiunea a treia noţiunile de „bun” şi „rău” sunt nişte convenienţe care răspund unor necesităţi iluzorii. Încercaţi să vedeţi şi să înţelegeţi ce stă în spatele fiecărei situaţii de viaţă şi cum se încadrează ele în ordinea şi concepţia divină.

Acesta a fost mesajul nostru de astăzi pentru voi, intenţia noastră fiind să vă accelerăm înţelegerea sau trezirea (acolo unde este cazul) spiritualităţii voastre, ajutându-vă, în acest fel, să eliberaţi vechile dogme, vechile credinţe în care aţi fost crescuţi, credinţe care şi-au pus amprenta asupra modului vostru de a gândi liber.

Portalurile sunt în curs de deschidere, frecvenţe noi şi mai înalte decât niciodată până acum impregnează energiile care coboară în aceste vortexuri cu menirea de a accelera mişcarea către dimensiunile superioare.
Multe din cele care se petrec acum pe Pământ, la nivel ezoteric, nu sunt conştientizate de majoritatea dintre voi; rolul nostru este tocmai acela de a vă ajuta să vă ridicaţi nivelul de sesizare, înţelegere şi percepţie.

Marylin
Priviţi cu încredere evenimentele care vor urma, indiferent dacă unele dintre ele vor fi percepute ca fiind nefaste. Totul se desfăşoară în conformitate cu Planul Divin, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Mulţi dintre voi aţi fost până acum adormiţi în spirit. Acum vă treziţi şi începeţi să înţelegeţi. Noi nu vă cerem să vă desprindeţi de vechile dogme cu brutalitate şi înverşunare. Îndepărtaţi-vă de ele pe măsură ce vă apropiaţi de Adevărul Divin.

Cu dragoste, Grupul Arcturian.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu