..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 ianuarie 2011

2011- ANUL OAMENILOR INDIGO

De la Arh.Mihail
(9 ian. 2011, Channeler: Doreen Virtue)

La sfârşitul fiecărui an, într-o stare de linişte deplină, mă conectez la Prezenţa Arhanghelului Mihail, pe care-l rog să facă aprecieri asupra anului care începe. Răspunsurile lui sunt totdeauna clare, fără echivoc şi mă fac să mă simt în prezenţa unui profesor înţelept. Personal, îl consider pe Arh. Mihail cea mai cunoscătoare Fiinţă de Lumină dintre toate.
Mesajele primite le-am înregistrat pe o videocasetă pe care am oferit-o gratuit celor de la You Tube, în vederea publicării. Mesajul îl puţeţi citi şi aici.
Arhanghelul Mihail transmite mesaje pe diverse teme în fiecare an, cu intenţia de a ne ghida în activitatea noastră şi a ne orienta asupra celor mai bune alegeri.

Iată esenţa acestor comunicări, pentru anul 2011:

* fiinţele INDIGO vor ieşi din zona lor de confort, de anonimat şi vor prelua, în multe cazuri, posturi de conducere în domeniul în care activează. Persoanele indigo au o voinţă puternică şi sunt foarte sensibile la energii subtile. Ele sunt adevărate barometre de precizie în detectarea stării de integritate a celor cu care intră în contact. Se poate spune că 2011 este anul oamenilor INDIGO.

* 2011 va fi un an foarte propice pentru schimbările în carieră, în special pentru cei care intenţionează să-şi deschidă propria afacere. Mihail apreciază că economia mondială va continua trendul crescător început la sfârşitul lui 2010.

* El cere oamenilor să abandoneze gândurile şi convingerea că sunt nişte victime. Fiecare om deţine multă forţă şi putere care aşteaptă să fie folosită. Cei care doresc, pot apela la ajutorul şi asistenţa Arh. Mihail, invocând sprijinul acestuia în timpul meditaţiilor.

* În acest an va exista o escaladare în domeniul militar. Asupra acestor intenţii oamenii trebuie să ia atitudine alarmând opinia publică în cazul aflării unor aranjamente sau pregătiri în domeniul militar, care au ca scop pregătirea unui conflic. Atenţionările fiecărui om pot fi importante. Nu fiţi timizi sau indiferenţi! Amintiţi-vă de ceea ce scrie dr. Seuss în cartea "Horton Hears a Who", despre o persoana neînsemnată, a cărei voce a salvat planeta. În acest an se pune mare bază pe perspicacitatea persoanelor indigo, care ar trebui să-şi aducă aportul la edificarea păcii mondiale.

* Un alt aspect avut în vedere de Arh.Mihail, pentru anul care a început, este cel legat de ecologie şi apropierea omului de natură. El spune că ecologia şi conectarea cu natura sunt esenţiale în 2011. Suntem îndemnaţi să petrecem cât mai mult timp în mijlocul naturii, în zonele cât mai puţin poluate. Fiecare dintre noi ar trebui să aibă o atitudine ocrotitoare faţă de natură, faţă de întreaga creaţie. Ni se cere ca, pe măsura posibilităţilor noastre fizice şi materiale, să facem ceea ce credem că păstrează, apără şi revigorează natura. Acţiunile de colectare, reciclare şi refolosire a deşeurilor trebuie devină un adevărat comandament pentru 2011. Fiecare dintre noi trebuie să renunţe la atitudinea de nepăsare, în cazul în care depistează acte de vandalism, de poluare, de distrugere a naturii.

* Mihail ştie că multor oameni le este teamă de apropierea de anul 2012. El ne asigură ca 2012 va fi la fel ca Y2K: un non-eveniment. La acestă dată nu va avea loc sfârşitul lumii. Mayaşii nu şi-au fi putut continua calendarul şi dincolo de 2012 din cauza nevoii de a-şi părăsi în grabă locurile natale.
Dar aceasta nu înseamnă că anul 2012 va fi chiar unul absolut obişnuit, unul asemănător cu anii precedenţi. În domeniul spiritual se vor produce importante salturi în conştiinţa umanităţii, un fel de a doua etapă a anului 1999. Este posibil ca, la nivel de suflet, mai multe fiinţe umane să hotărască să ascensioneze în alt plan, fără a-şi păstra corpul fizic.
Dumnezeu, Maestri Înalţaţi (de ex.Iisus) şi îngerii, sunt gata să ne ajute ori de câte ori o cerem cu îndreptăţire.

* 2011 va fi un an foarte benefic pentru majoritatea oamenilor, mai ales după data de 03 februarie, Anul Nou Chinezesc. El a spus că "Anul Tigrului" într-adevăr a avut un caracter agresiv asupra lumii, însă noul an,"Anul Iepurelui", va fi mai paşnic. Toţi Anii Iepurelui au fost ani ai hărniciei şi activităţii susţinute, iar Arh. Mihail va fi pe aproape, pentru a ne ajuta să izbândim în ceea ce ne propunem.
În cîteva rânduri a făcut atenţionarea că, în acest an, "Cei care ezită vor avea numai de pierdut", şi că vor exista mai multe situaţii de oportunităţi care ar trebui să nu fie irosite.

* Tot ce se va întâmpla în acest an, ca şi în ceilalţi de altfel, este în conformitate cu Planul Divin, înclusiv evenimentele care par a fi defavorabile omului. Asemenea evenimente neplăcute, poate chiar tragice, vor mai avea loc în diverse locuri, grupuri şi familii dar ele ţin de o logică general-pozitivă care, în final, va ajuta evoluţia sistemului planetar şi întreaga creaţie. Cei care se vor adresa cu devoţiune îngerilor lor păzitori, Fiinţelor de Lumină, în general, vor fi ajutaţi să înţeleagă mai corect sensul măsurilor care se întreprind de către Divinitate. Binecuvântaţi evenimentele care au loc, bune sau rele, şi rugaţi-vă pentru a conştientiza utilitatea lor.

* Mult a insistat Mihail ca oamenii să accepte şi să binecuvânteze cu speranţă şi încredere evenimentele care vor apărea în viaţa lor, chiar dacă aceasta va însemna că unele dintre persoanele dragi vor alege să părăsească Pământul. Pentru a vă îmbărbăta, pentru a căpăta forţă mai mare în depăşirea unor situaţii apreciate ca fiind dramatice în dimensiunea în care ne aflăm, ni se indică, încă o dată, să nu ezităm a-l invoca pe Mihail pentru ajutor.

Să aveţi un an nou plin de dragoste şi de împliniri!
Doreen
 
Notă: dr. Doreen Virtue este doctor în psihologie şi ezoterism şi face parte din a patra generaţie de metafizicieni care lucrează cu planurile angelice, cu elementalii şi cu maestrii înălţaţi.
Doreen este autoarea a peste 20 de cărţi care cuprind comunicările şi relaţia ei cu îngerii. În unele cărţi se ocupă de chakras, de copiii de cristal sau indigo, de sănătate şi diete precum şi alte probleme legate de corp, minte, spiritul interior etc.

SURSA : www.angeltherapy.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu