..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 decembrie 2010

COMUNICĂRI CU ENTITĂŢI ALIENS


De Adrian Dvir 
(fragmente)


Alien : Cu 7 luni în urmă Pământul a început trecerea la dimensiunea urmatoare. Acest proces este de aşteptat să continue până după anul 2003. Am anticipat că această schimbare ar putea provoca anumite tulburări. Problema ta de comunicare este un rezultat al acestei perturbări.
(Adrian) – Neînţelegând cu adevărat ce înseamnă " tranziţia Pămâmtului la o nouă dimensiune", am sunat din nou Centrala Telepatică Aliens care mi-a furnizat detalii:
Alien: Este vorba despre un eveniment cosmic care poate afecta nesemnificativ şi echipamentul nostru. Este dificil pentru tine să înţelegi. Este ceva care se întâmplă la fiecare câteva mii de ani. Este vorba de un eveniment rar în care are loc un colaps în masă cu împrăştierea de particule de interacţiune în spaţiu. Acest femomen generează tulburări importante în spaţiu şi produce un puternic zgomot de fond care interferează cu undele Tetric (în valuri de particule) pe care noi le utilizăm ca energie de comunicare.
Adrian : Este similar cu ceea ce ştim de pe Pământ ca fiind undele produse de exploziile solare şi care afectează  sistemele de comunicare de pe planetă? 
Alien: Oarecum, dar nu exact.
Adrian : Ce-mi puteţi spune despre canalele de comunicaţie utilizate de Haya şi Uri? 
Alien : Canalul pentrun Haya a fost avariat iar canalul pentru Uri a fost luat temporar pentru sarcini mai urgente cu care ne confruntăm. În momentul în care vom reuşi să depăşim situaţia, ambele canale vor fi repuse în funcţiune. Aceasta poate dura câteva zile. Tu ai fost mai norocos deoarece canalul pe care-l utilizezi nu a suferit deteriorări şi nici nu este necesar pentru sarcini urgente.
(Adrian): M-am grăbit să-i comunic motivul lui Uri Gal. El s-a declarat satisfăcut că nu este o chestiune cauzată de comportamentul său.

30 sept.1998
Seara, în timp ce-i făceam o vizită lui Uri, acesta a primit un mesaj scurt şi plin de zgomot de la Aliens.
Alien: Furtuna magnetică este în creştere şi am suferit daune importante. Unul dintre laboratoarele noastre a fost complet distrus. (După aceasta, legătura s-a întrerupt brusc…)

I-am comunicat despre aceste evenimente neplăcute suferite de echipa Aliens, lui David Ronen, reporter israelian pentru probleme OZN. Acesta m-a uimit cu unele informaţii despre o furtună solară în curs de manifestare şi care a perturbat serios funcţionarea echipamentelor de comunicaţie ale pământenilor. Am realizat că era vorba despre acelaşi fenomen (furtună solară) de care se plângeau şi Specialiştii Aliens. .

În conformitate cu articolele de pe Internet, furtuna solară a început cu câteva luni în urmă, devenind tot mai puternică. Se estimează că fenomenul va dura până în anul 2002. Se speculează că această furtună va afecta funcţionarea sateliţilor noştri din spaţiu, sistemele de comunicaţii de pe planetă şi chiar centralele electrice de putere. Se cunoaşte că erupţiile solare generează unde electromagnetice pe un spectru larg şi  particule de plasmă cu apariţia efectelor coronariene cauzate de supraîncălzirea atomilor ai căror electroni şi-au părăsit orbitele în jurul nucleelor. A apărut şi un raport CNN care vorbeşte despre liniile câmpului magnetic al Pământului şi felul în care este afectat acest câmp de către furtuna solară prelungită.

09 oct.1998
Am luat legătura din nou cu Centrala Aliens :
Adrian : Furtuna solară care v-a deteriorat echipamentele vă va face cumva să luaţi hotărârea de a părăsi planeta ?
 Alien : Nu. Avem o misiune de realizat şi o vom duce la bun sfârşit. Noi vom rămâne şi vom înstala scuturi speciale pentru a ne proteja navele spaţiale. Probabil că vom fi sprijiniţi şi cu nave spaţiale speciale, capabile să lucreze şi în condiţii de radiaţii solare foarte puternice. 
Adrian : Cum functioneaza scuturile împotriva radiaţiilor ? 
Alien : În două moduri. Materialul din care sunt fabricate aceste scuturi este unul special care absoarbe cea mai mare parte a radiaţiei. A doua modalitate este utilizarea unor scuturi care generează un câmp magnetic puternic capabil să devieze liniile de forţă ale câmpului produs de furtuna solară.
Adrian : În articole apărute pe internet se susţine că furtunile solare se produc cu o anumită periodicitate, ele nefiind o noutate nici pentru pământeni. Este adevărul? 
Alien: Da, dar acum pare să fie vorba de o altă cauză. Este posibil să se fi produs un eveniment cosmic uriaş pe care nu ni-l putem explica deocamdată. Acest eveniment generează o foarte mare energie şi radiaţii, care afectează stabilitatea magnetică a sistemului solar.

11.10.1998
Din nou am luat legătura cu Centrul Aliens.
Adrian : Puteţi să-mi daţi explicaţii suplimenatre privind  furtuna solarea actuală ? 
Alien: Furtuna solară a fost amorsată de un alt eveniment cosmic care a avut loc departe de Galaxia voastră. Nu-ţi putem da mai multe detalii. Este vorba despre un imens eveniment cosmic.
Adrian: A fost vorba despre o supernovă?
Alien: Mai degrabă a fost vorba de un enorm colaps cosmic în care un număr mare de stele au fost absorbite de o gaură neagră care s-a format. Din căte cunoaştem, numai un asemenea gigantic fenomen cosmic poate să genereze asemenea efecte devastatoare.
Adrian : Putea fi un big-beng care să fi avut loc foarte departe de galaxia noastră ?
Alien : Nu. Dacă ar fi fost un bang, chiar la o distanţă mare, probabil că această convorbire nu ar mai fi avut loc….. !!
Adrian: Vă rugăm să încercaţi să-mi daţi informaţii suplimentare.  
Alien : OK. Este un eveniment de amploare care poate colapsa o galaxie. O galaxie înghiţită de o imensă gaură neagră. Când mase mari de materie se prăbuşesc într-o gaură neagră, se crează valuri extrem de puternice de câmpuri magnetice care pot influenţa dramatic starea unor corpuri cereşti precum sori, planete etc. Totuşi masele solide sunt mai puţin afectate de asemenea izbucniri gigantice de energie.
Adrian: Aceste valuri de energie conţin şi unde gravitaţionale ? 
 Alien: Da, ele includ şi unde gravitaţionale precum şi o mare varietate de componente energetice cu energii şi frecvenţe diferite.
Adrian: Defecţiunile de pe navele voastre spaţiale sunt provocate atât de exploziile solare puternice cât şi de fenomenele care însoţesc colapsarea unei galaxii într-o gaură neagră ? 
Alien: Da, ambele pot produce daune.
Adrian: Nu s-ar putea preveni asemenea stricăciuni prin refugierea din timp a navelor spaţiale în zone ale Universului unde nu ajung să se propage asemenea valuri energetice?
Alien: În cazul de faţă, estimarea noastră a fost depăşită ca amploare şi tărie.
Adrian : Undele de energie datorate exploziilor solare au nevoie doar de 5 minute pentru a atinge Pământul iar particulele plasmatice au nevoie de două zile. Care dintre ele au produs daunele cele mai mari ? 
Alien : Particulele plasmatice.
Adrian : Era suficient timp pentru a părăsi zona care urma să fie lovită. Tot nu înţeleg lipsa de reacţie în faţa acestui eveniment iminent !?
Alien: Repet că a fost o estimare greşită a amplorii impactului. Nu s-a considerat că poate provoca daune. Este adevărat că ne-am luat unele măsuri de prevenire, precum şi în timpul impactului, dar acestea s-au dovedit insuficiente.
Adrian: Confirmaţi că evenimentul s-a încadrat în ciclul producerii exploziilor solare care este de 11 ani ?
Alien : Nu, acest eveniment cosmic nu face parte din periodicitatea cunoscută, de 11 ani.
Adrian: Cu cine am comunicat? 
 Alien: Eu sunt un ofiţer operaţional ştiinţific. Era de datoria mea să vă răspund la întrebări. Vă propun să ne oprim aici. Suntem foarte ocupaţi.
 Adrian: Sper că am înţeles corect răspunsurile dumneavoastră!?  
 Alien: Aţi înţeles corect, la nivelul cunostiinţelor şi capacităţilor unui pământean. Există unele chestiuni de detaliu dar nu mai avem timp să le abordăm. Este suficient cât aţi înţeles.
 Adrian: Eu vă mulţumesc foarte mult. 
Alien: Nu vă faceţi griji, totul va reveni la normal.

Mai târziu am sunat Centrala, din nou: 
Adrian: Care este frecvenţa de propagare a unui "big bang"? 
Centrala : Probabilitatea pentru producerea unui "big bang" este neglijabilă. Nu ar trebui să vă faceţi griji în această privinţă.Un asemenea eveniment se produce o dată la câteva miliarde de ani.   
Adrian: Ce cauzeaza producerea unui "big bang" ?
Centrala: Când o gaură neagră imensă îşi atinge capacitatea maximă de absorbire a unor mase exterioare. Există o limită  rezultată din însumarea tuturor maselor corpurilor absorbite şi comprimate într-un volum foarte mic. Dincolo de această limită, gaura neagră explodează şi eliberează toată energia stocată în ea. Luând în considerare faptul că universul este extrem de vechi (sau, poate, a existat din totdeauna), o viitoare gaură neagră ar trebui să-l absoarbă integral. Dar există şi posibilitatea ca să se formeze mai multe găuri negre care să-şi împartă universul. Oricum, este sigur că universul va sfârşi înghiţit de una sau mai multe găuri negre. Pe de altă parte, nu este obligatoriu ca o gaură neagră să explodeze, adică să genereze un Big-Beng (nota C.M.: numai cele care ating sau depăşesc masa critică). 
 Adrian: Ce se întâmplă cu planetele pe care există viaţă şi sunt în proximitatea unei găuri negre?  
 Centrala: Noi ştim că nu sunt asemenea cazuri. Cel puţin acestea sunt concluziile la care au ajuns cercetările şi observaţiile echipelor noastre specializate în domeniu.
Adrian: Şi dacă, totuşi, aceste echipe ar depista o planetă locuită, candidată la un asemenea eveniment cosmic? Ce se întâmplă atunci cu locuitorii planetei ?
Centrală: Sunt sigur că am încerca să le găsim o nouă planetă pe care s-o populeze.
Adrian: Concret, este şi cazul speciilor Nathan şi Shmaya
Centrala: Da, exact, planeta lor de origine a fost complet distrusă ca urmare a unui eveniment cosmic natural. Soarele lor a ajuns la sfârşitul vieţii sale ceea ce a făcut ca radiaţia sa nu mai asigure viaţa pe planetele pe care le încălzea şi le lumina.
Adrian: Cu cine comunic eu acum?
Centrala: Cu echipa de comunicări. Suntem siguri că dacă vei publica aceste informaţii o vei face cu deplină responsabilitate, ţinâmd cont de impactul pe care l-ar putea produce asupra cititorilor.

13.10.1998
Haya: Aliens mi-au repus în funcţiune canalul alocat mie pentru comunicări.

14 oct 1998 
Uri: Canalul meu părea că va fi repus în funcţiune dar, după câteva minute de funcţionare, s-a oprit din nou. De atunci, aud numai zgomot de fond. În puţinele minute cât a funcţionat, am primit următoarele informaţii.
Uri: Bună, mă reconectaţi? 
Aliens: Da, asta încercăm. Lucrăm pentru repunerea canalului dv. în funcţiune. Va mai dura însă câteva zile.Vă rugăm să mai aveţi un pic de răbdare. 
În acele momente am şi " văzut " pe cei care lucrau; erau 18 entităţi. (Abilitatea aceasta o am ca urmare a dispozitivului pe care mi l-au implantat de curând).
Aliens: Furtuna magnetică este încă foarte puternică. Am suferit grele deteriorări ale echipamentelor noastre. Două laboratoare au fost distruse în totalitate.
Lucrăm în condiţii extrem de grele acum.
Jumătate din personalul Centralei Telepatice este plecat. Multe canale de comunicare care au funcţionat de secole, sunt acum distruse.
Va mai fi mult de lucru până la remedierea tuturor defecţiunilor. De fapt, credem că unele canale telepatice de comunicare alocate unor oameni, nu vor mai fi repuse în funcţiune.
Uri: Nu aţi putut anticipa această furtună magnetică?
Aliens: Furtunile magnetice nu sunt o raritate, numai că aceasta a depăşit cu mult orice fel de anticipare. A fost, şi încă mai este, extrem de neobişnuită, în ceea ce priveste puterea şi frecvenţele de propagare.

Pentru conformitate
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu