..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 noiembrie 2010

ZIUA DE DUPĂ MAREA SCHIMBARE


De la MAESTRUL KIRAEL
(2009, Channeling prin Kahu Fred Sterling)

KIRAEL: Marea Schimbare in Conştiinţă înseamnă intrarea într-o nouă lume, într-o nouă dimensiune. Pentru a intra în această nouă lume sau dimensiune, voi trebuie să practicaţi meditaţia pentru a echilibra emisferele dreaptă şi stângă ale creierului, astfel încat iubirea voastră să crească. Lucratorii in Lumină vor fi forţa conducatoare a schimbării în noua dimensiune.
Faceţi orice este necesar pentru a fi pregatiţi în momentrul Marii Schimbări în Conştiinţă. Cine nu va reuşi să se pregătească pentru a intra în a 4-a dimensiune, va pleca de aici. Ce înseamnă asta? Ei bine, nu toţi cei circa 6 miliarde de oameni, existenţi acum pe această planetă, vor trece prin schimbare. Cei care nu vor fi pregătiţi să treacă, se vor întoarce Acasă, la Creator, sau in alte sisteme planetare.

Majoritatea celor care trec prin Schimbare vor experimenta "cele 3 zile de întuneric", timp în care veţi fi adormiţi si Pământul va trece prin centura fotonică.
Voi intrebaţi :" De ce trebuie sa trec prin cele 3 zile de întuneric, si ce se va întampla cu mine in acest timp?"
Trecerea prin "cele 3 zile de întuneric", va fi cel mai uşor mod de a urca in a 4-a dimensiune. In acea scurtă perioadă, în care veţi dormi, veţi primi mai multa lumina în corpul vostru. Când va veţi trezi, veţi descoperi ca v-aţi transformat, căpătând unele abilităţi în plus, de ex. veţi constata că atunci când veţi face un salt veţi avea o stare de plutire, revenirea pe sol facându-se nu imediat (asa cum cunosteati) ci în cca. 15 secunde. Constatarea vă va produce o stare de puternica emoţie si bucurie.Veţi dori să împartaşiţi bucuria voastră cu cei pe care-i veţi întâlni. Mulţi dintre ei vor fi înca debusolaţi, derutaţi si chiar buimăciţi. Aceştia nu vor înţelege despre ce doriţi să le vorbiţi si nu vă vor inţelege entuziasmul.

Mulţi dintre umani nu vor trece prin acel somn de trei zile ci vor rămâne treji tot timpul, fiind martorii îngroziţi ai distrugerilor ce se vor produce în dimensiunea a 3-a: prăbuşiri de clădiri, surpări de terenuri etc. In fapt, ei vor fi asistat la saltul planetei şi al omenirii de la dimensiunea a treia la dimensiunea a 4-a.

Aşadar, cei conştienţi de iminenţa Schimbarii (adică cei care vor face trecerea în 4D) vor avea acel somn de trei zile, timp în care fiinţa lor se va transforma. La trezire veti vedea un Pamant liniştit, calm, si plin de lumină; veţi vedea pomi plini de viaţă, şi, în general, o natură mult mai primitoare, mai îmbietoare.

Nici unul dintre voi nu ştie acum dacă va trece prin Schimbare sau dacă va rămâne în viaţa grea a dimensiunii a 3-a. Cert este că Schimbarea se va produce în timp ce oamenii vor fi încă pe planetă. Chiar si aceia dintre voi care aţi fost în conştiinţa Lemuriană nu aţi experimentat Schimbarea în modalitatea în care se va produce acum.

Eu am venit pe Pământ ca un paznic al acestei Mareţe Schimbări în Conştiinţă, din cea de a 7-a dimensiune. Eu, şi toţi maeştrii coborâţi pe Pământ acum, suntem aici pentru a asista la aceasta Schimbare. Deci, bucuraţi-vă de calatorie !

Intrebare : Cum ne putem pregăti pentru această schimbare în conştiinţă?

KIRAEL : Meditaţi pentru a ajuta să vă schimbaţi paradigma într-o nouă călătorie dimensională şi pentru a primi răspunsuri la întrebările voastre.
Schimbarea va avea loc in fiecare sector de viaţă de pe această planetă. Dacă rămâneţi in spaţiul, timpul si conştiinţa Galaxiei Căii Lactee si a planului Pământului, nu veţi fi capabili să vedeţi noua dimensiune.
Dacă meditaţi, veţi câştiga ceea ce aveţi nevoie pentru a merge înainte şi veţi vedea a 4-a lumină.
Simţurile voastre se vor rafina si diversifica. Simţul olfactiv se va extinde, veţi percepe gusturi pe care nu le-aţi avut niciodată înainte ; veţi simţi lucruri pe care nu le-aţi simţit înainte şi veţi vedea lucruri pe care nu le-aţi mai văzut. Ochii voştri vor fi atât de puternici, încât veţi fi capabili să priviţi direct soarele fără ochelari de protecţie. Veţi vedea razele de soare, petele şi exploziile din Soare, cu ochiul liber.

Intrebare : Eu simt un îndemn, un dor de a merge Acasă la Creator dar şi o nevoie de a fi aici pentru a-mi face munca. Este timpul sa merg Acasă sau este timpul să-mi încep munca?

KIRAEL: Acel dute-vino pe care îl simţi provine de la forţele tale angelice. O mulţime de îngeri sunt aici gata să te asiste in călătoria ta în planul Pământului. Lumea îngerilor este o forţă care te inconjoară acum. Se pare ca tu doreşti să mergi Acasă şi să faci Schimbarea pe partea cealaltă de voal. Dacă mergi Acasă, la Creator, probabil te vei întoarce pe planetă pentru a face parte din această calatorie sau vei face parte din forţele angelice solaritale, galactice etc. Aceste forţe sunt deja programate să vină în planul Pământului, în vederea Schimbarii. Rămânând in corpul tău fizic pe timpul Schimbării, poate nu vei avea cea mai uşoara perioadă din viaţă, dar, dacă vei trece prin programul celor 3 zile de întuneric, vei beneficia de gloria reală a acestei Schimbări. Iţi va placea ceea ce vei vedea când te vei trezi. Te vei uita la corpul tău si vei observa ca degetele ţi-au devenit mai lungi, iţi vei simţi corpul mai viguros, mai puternic, si vei constata ca hainele ţi-au ramas cam mici. In apropierea ta vei sesiza un contur energetic vag definit. Privindu-l mai atent, vei constata ca este o forma angelică animată, delicată care exprimă bunătate. Deodată, acel contur va deveni un Elven de 3 metri. Vei fi şocat si vei exclama:" Oh, Dumnezeule, cred ca sunt drogat !". Fiinţa angelică pe care o vei vedea în faţa ta, va fi călătorit prin timp pentru a fi prezentă lângă tine în acele momente de profunde transformări şi trecere la o dimensiune superioară.

Revenind la întrebarea ta, sfatul meu ar fi să  încetezi a mai lupta cu nevoia de a părăsi acest plan al conştiinţei, pentru a-ţi începe schimbarea. Poţi face asta aici, dacă devii activ in acumularea de informaţii din domeniul ezoteric şi slujind cu abnegaţie trendul transformării actuale. Deci, renuntă la dorinţa de a merge Acasă. Tu esti necesar aici, pentru a fi parte din Schimbare. Desigur, oameni vor mai muri în fiecare zi din diverse cauze: boli, accidente, etc. Nu-ţi propune să fii unul dintre ei. Schimbarea se va produce.  
Lumina si informatiile vor fi descarcate in voi, pe durata acelei scurte perioade de intuneric si de adormire.Vă veţi trezi mai deştepţi, mai luminoşi si capabili să plutiţi sau să faceţi lucruri care vi se vor parea miraculoase.

ROLURI DIFERITE PE DURATA SCHIMBĂRII
Intrebare : Eu simt ca  nu mai aparţin acestei dimensiuni. Ce îmi cauzează acest sentiment?

KIRAEL : Realitatea ta este mai potrivita cu energia post-schimbarii. Corpul tău fizic deja se schimbă si tu poţi vedea schimbarile, daca iţi priveşti corpul acum. Când ai pus întrebarea, discursul tau a fost dificil de înţeles, deoarece prea multă putere  primeşti prin legătura ta nevazută. Tu eşti o prezenţă galactică. Prin asta, eu nu vreau să spun ca eşti o fiinţă de pe alta planetă. Eu spun ca vei aparţine acestui Pământ, abia după perioada post-schimbare. Tu deja iţi extinzi corpul şi mintea şi iţi aduci concentrarea in aceasta lumină, încercând să iţi clarifici ceea ce se înâmplă. Tu eşti un om de ştiintă în viaţa ta pământească şi eşti un ofiţer al ştiinţei dintr-o altă energie galactică, din afara planului Pământului. Ai venit aici pentru a face această călătorie, folosind energiile ştiinţifice predispuse, dar lumea nu este încă pregatită pentru tine. În această Mare Schimbare, vei fi una din cele mai concentrate energii si vei fi conştient de aceasta.

Intrebare : Ca gardian pentru această Mare Schimbare, plantezi seminţele pentru a crea o experienţă pozitivă pe durata procesului schimbării?

KIRAEL : Ca gardian al acestei Mari Schimbări în Conştiinţă eu fac tot ce pot mai bine pentru a vă aduce atâta informaţie câtă este posibilă, pentru a vă ajuta să vă vindecaţi si să eliberaţi frica, în pregătirea pentru această schimbare.
Se poate spune ca eu am sădit seminţele pentru a crea o experienţă pozitivă a Schimbării. Eu nu sunt singurul gardian, aşa cum bine ştiţi. Mulţi au fost pe această planetă înaintea mea si mulţi vor fi aici după ce energiile mele vor pleca.

VIAŢA DUPĂ SCHIMBARE

Intrebare : După Schimbare, cu ce ne vom hrăni? Ne vom prepara din nou mâncarea? Cum va arăta corpul meu? Ce fel de haine vom avea?

KIRAEL: Va trebui sa va gatiţi hrana, deoarece veţi fi la nivelul unu al procesului 4 dimensional. Ceea ce veţi găti nu va fi ceea ce gătiţi în mod normal acum. Meniul va fi diferit de cel actual si compus din ceea ce nu v-aţi fi gândit niciodată că ar putea fi comestibil.
Hrana va fi gustoasă şi o veţi mânca încet. Ca volum, o masă va încapea în interiorul palmei voastre. Cele 6 simţuri vor fi activate profund.

Noile voastre corpuri vor începe sa fiinţeze încă din prima zi de după "cele 3 zile de întuneric". Totuşi, imediat dupa trezire este forte posibil să nu sesizaţi schimbări profunde ale corpului ; ele vor deveni evidente însă în scurt timp. Braţele, picioarele si gâtul vostru vor deveni mai lungi (trunchiul va fi ultima parte care se va lungi). Nu veţi mai avea păr, pentru o perioadă de timp. Cat despre îmbracamine, veţi constata că v-a rămas cam mică sau s-a modificat si ea în mod miraculos, in cele 3 zile, materialul, ca textura, provenientă, croiala fiindu-vă complet necunoscute. Veţi avea dorinţa ca în fiecare zi să faceţi o baie zdravănă.

NOI PERSPECTIVE ASUPRA GHIZILOR SI ASPECTELOR

Intrebare : In cea de a 4-a dimensiune, îmi voi vedea si auzi echipa mea de ghidare?

KIRAEL : Da, va trebui sa vă descurcaţi cu multe energii când veţi trece prin procesul schimbării. Va veţi vedea si auzi ghizii. Când intraţi în cea de a 4-a dimensiune, channeling-ul va fi mult mai eficient şi mai lesne de realizat. Veţi căpăta energii şi din dimensiunile superioare 5,6 si 7, energii pe care veţi şti cum să le interpretaţi şi să le gestionaţi.

Intrebare : Ce se va întâmpla cu aspectele noastre pe durata Schimbării?

KIRAEL : O persoană medie care trece prin Schimbare are deja doua aspecte, in planul Pământului sau în alt tărâm sau în ambele. Să zicem că aveţi două aspecte: unul este în Africa si unul în China. Când are loc Schimbarea, aspectele voastre îşi vor descărca energiile în corpul vostru fizic. Voi veţi dobândi inţelepciunea şi cunoaşterea acestor entitaţi, aspecte ale voastre care au trăit până atunci independent si fără să se cunoască între ele. Contopirea va avea loc în cele trei zile de întuneric si de somn. Va trebui sa fiţi capabili să vă acomodaţi cu aceste energii. Aceste aspecte vor descărca în fiinţa unică în care se vor regăsi, informaţiile adunate prin experienţa lor.

ÎNCHEIERE

Multe călătorii diferite vă vor fi disponibile după Schimbare, dar frica nu va mai fi una dintre acestea. În călătoria mea starea si sentimentul fricii este inexistent. Este timpul pentru ca si voi să scoateţi frica din călătoria voastră. 
Începeti acum ! Acceptaţi toate lucrurile luminoase, toate provocările, si eu voi fi acolo.           Veţi vedea.

Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu