..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 octombrie 2010

MOARTEA, SI DINCOLO DE EA.

MESAJ DE LA IISUS / JESHUA 
(Channeler Pamela Kribbe)

Dragi prieteni, preaiubiti ingeri ai luminii, Eu va salut pe toti. Din inima energiei Christice Eu, Jeshua, imi intind bratul catre voi pentru a va binecuvanta. Preaiubiti ingeri, cunoasteti ca voi sunteti ocrotiti, iubiti neconditionat, chiar acum, in timp ce locuiti in corp fizic, un vas muritor. Chiar in timp ce traiti cu limitarile acestei case temporare, voi sunteti parte neconditionata din Dumnezeu. 
Voi nu ati parasit cu adevarat niciodata Acasa, totusi, voi nu recunoasteti flacara eterna, flacara ce nu se stinge niciodata. Luati legatura cu acea lumina in acest moment, hraniti-va, cunoasteti cine sunteti voi. O lumina arde in voi, atat de pura si de minunata ! Cum de v-ati putea indoi de asta vreodata? Astazi vorbim despre ce inseamna a muri. Multa frica exista in ceea ce priveste moartea. Frica de anihilare, frica de uitare, frica de a fi inghitit de catre marea gaura neagra asociata cu moartea.
In realitate, moartea este o eliberare, o intoarcere Acasa, o reamintire a cine sunteti voi cu adevarat. Cand moartea apare, voi va reintoaceti fara efort la starea naturala a fiintei. Constiinta voastra se amesteca cu flacara luminii, care este adevarata voastra identitate. Moartea corpului fizic aduce eliberarea fiintei de greutatile pamantesti nu disparitia identitatii fiintei. A locui intr-un corp fizic inseamna a fi supus multor limitari. Voi ati ales sa petreceti o viata intr-un corp material, datorita posibilitatilor de a experimenta pe Pamant, in dimensiunea a 3-a. Ingerului din interiorul vostru ii place sa zboare si sa fie liber, sa viziteze miliardele de lumi din univers.
Odata ce v-ati nascut intr-un corp pamantesc, voi atingeti mai mult sau mai putin aceasta libertate angelica si acest simt de a fi fara limite.
Sa ma urmariti, deoarece ne vom intoarce la momentul de dinainte de a plonja in incarnarea voastra prezenta. La un nivel interior, voi v-ati permis sa incepeti aceasta viata pamanteana. Aceasta a fost o alegere constienta. Poate ati uitat asta si ocazional simtiti indoiala despre locul in care doriti cu adevarat sa fiti. Totusi, a fost un moment in care ati spus :" Da !". Aceasta a fost o alegere curajoasa. Acesta a fost un act de o mare bravura, cand v-ati hotarat sa schimbati temporar libertatea voastra angelica si sensul non-limitarii, pentru aventura de a deveni unam, de a deveni muritor. Aceasta aventura conserva o promisiune, care o face valoroasa in timp. Simtiti acel " Da", care odata a rasarit din sufletul vostru. Amintiti-va deasemenea ca ati fost atrasi catre Pamant. Simtiti cum ati fost conectati cu realitatea pamanteana si simtiti momentul in care ati descins in embrion, in uterul mamei. Puteti observa ca exista o pacla care inconjoara Pamantul, o ceata gri sau o densitate. Exista multa suferinta pe Pamant. Durerea, pierderea, frica, gandurile negative, fac parte din atmosfera Pamantului si se invart in jurul lui.
Iata prin ce ati trecut voi, ca suflet proaspat incarnat. Lumina voastra a gasit o cale prin acest intuneric si facand asta, un văl al ignorantei a cazut peste constiinta voastra angelica originara.
Simtiti tristetea acelui eveniment si dincolo de el, curajul vostru. Voi ati fost hotarati :" Eu merg sa o fac. Inca odata, eu merg sa ma inradacinez in aceasta realitate pamanteana, pentru a-mi gasi propria lumina, pentru a o recunoaste, si pentru a o trece prin acesta lume, care are atata nevoie de ea". Da, aceasta a fost o saritura in necunoscut.

Uitand temporar cine sunteti, neamintindu-va starea nelimitata a fiintei voastre, asta face parte din a fi uman. Voi ati uitat ca sunteti liberi si in siguranta, indiferent unde v-ati afla. Ca umani, voi ati exclus posibilitatea revendicarii acelui simt al libertatii si al sigurantei. Prin inducere in eroare, voi puteti deveni captivii fortelor care va promit sa va dea ceea ce cautati, dar, de fapt, va inrobesc. Deveniti dependenti de forte exterioare fiintei voastre, care va impun o anume comportate daca doriti recunoastere si iubire. Aceasta este o imagine falsa despre ceea ce inseamna Acasa. Aceste falsuri, au tendinta sa va face nefericiti.
Intr-adevar, calatoria de la Cer la Pamant a fost dura. Moartea fizica va transporta inapoi catre planul iubirii eterne si al sigurantei. In moarte, va abandonati celui care ati fost intotdeauna. Daca muriti constient, daca puteti accepta moartea si va puteti abandona ei, actul mortii corpului fizic devine un eveniment fericit.
Dar, ce se intampla atunci cand muriti? Inainte de a muri, treceti printr-o faza de despartire si de renuntare. Aceasta este o faza unde va luati adio de la tot ceea ce a insemnat viata pe pamant. Aceasta poate fi dificil de trecut, totusi, in acelasi timp, va ofera posibilitatea de a reflecta profund asupra a cine sunteti voi si a face bilantul a ceea ce ati realizat, bun sau rau, in viata care tocmai se incheie. Puteti simti la despartirea de cei dragi, ca ceea ce va leaga. O anume forma de iubire fata de cei pe care-i lasati, va ramane pentru totdeauna, ca aspect indestructibil al iubirii. Aceasta legatura este atat de puternica, incat ea trece fara efort peste granita care reprezinta moartea. 
Iubirea este o sursa inepuizabila, dand pentru totdeauna nastere unei noi vieti. Sa nu va fie frica ca ii pierdeti pe cei dragi, pentru ca in momentul in care va spuneti " la revedere", granitele iubirii neconditionate sunt consolidate si pun bazele unei noi vieti. Exista o certitudine: pe cei iubiti si de care va despartiti, ii veti reîntâlni. Va veti regasi unul pe altul cu usurinţă, deoarece, cea mai scurta cale catre altcineva, ramane intotdeauna calea inimii. Daca aveti persoane iubite care au trecut dincolo, puteti fi siguri ca ele vor fi aproape de voi, la nivelul inimii. Simtiti-le prezenta, pentru ca ei sunt langa voi. Ei se sunt privilegiati caci sunt liberi. Ei nu mai traiesc nesiguranta oamenilor de pe Pamant, in ceea ce priveste adevarul lor si fazele existentiale prin care aleg sa treaca in vietile care vor veni.

Cei care raman pe Pamant, asociaza adesea faza de dinaintea mortii celor dragi, cu tristetea si pierderea. Este natural sa va intristeze despartirea de cel iubit ; este natural sa va lipseasca si sa va fie dor de prezenta fizica a celui iubit. Noi incercam sa va incurajem sa intelegeti ca la despartire, o noua poarta dimensionala se deschide pentru cel care pleaca, o dimensiune unde comunicarea este de inalta puritate, oferindu-i noului venit numeroase posibilitati si noi orizonturi, mult mai largi, fata de Pamant.

Voi puteti avea o comunicare directa cu o persoana iubita, dupa ce ea moare, din inima voastra catre a ei. In acest fel, neintelegerea care statea intre voi, poate fi cu usurinta inlaturata, odata ce voi comunicati cu onestitate si deschis, cu celalalt. Mesajul vostru va fi receptionat, intotdeauna. Dupa ce muriti (adica ne parasim corpul fizic n.m.), veti vedea oamenii care traiesc pe Pamant, dintr-o perspectiva diferita. Veti fi mult mai tolerant, mai bland si veti avea mai multa intelepciune si intelegere. Nu va veti echilibra dintr-o data, deoarece exista emotii si sentimente pe care le luati cu voi si pe care trebuie sa le gestionati o perioada. Perfectiunea si omniscienta se capata treptat, dupa moartea corpului fizic. Aceasta perioada de trecere lina la constiinta spiritului este benefica pentru fiinta voastra totala.
Dar ce se intampla cu VOI, odata ce ati trecut granita mortii? Exista o faza oarecum dificila inainte de moarte, provocata de teama de necunoscut. Asta produce multa tristete atat in voi cat si in cei de langa voi.
Dupa ce ati trecut prin starea de tristete, starea de a spune "adio", veti incepe sa simtiti moartea atragandu-va, fara a va mai fi teama de iminenta ei. Concentrarea constiintei voastre se schimba acum. Renuntand la lumea de afara, la oameni, la corpul vostru, constiinta se va intoarce acum spre interior, mutandu-se in profunzimea fiintei voastre.
Incepeti sa va indepartati de lumea exterioara si va pregatiti pentru calatoria interioara. Daca acceptati moartea constient, veti experimenta o stare de liniste si impacare, de renuntarea la lumea de care va despartiti. In aceasta faza, cei dragi voua ar trebui sa inteleaga ca a sosit momentul in care sa renunte la voi, pentru ca aveti nevoie de toata puterea pentru a va intoarce in interior si a va pregati.

A muri, nu trebuie sa fie un proces dureros. Ceea ce are loc, de fapt, are o natura maiestuoasa, mareata. Moartea este un eveniment sacru, unde sufletul se conecteaza cu el insusi, in cel mai intim mod. In scena finala, muribundul simte dimensiunea Pamantului intr-un mod detasat: corpul, mirosurile, culorile si alte senzatii fizice. Constiinta lui intra intr-o alta dimensiune, unde ii apare o lumina imbietoare, prietenoasa, plina de promisiuni incat, nu i se mai pare atat de greu sa se abandoneze si sa paraseasca toate lucrurile de pe Pamant. Chiar si prezenta persoanelor dragi, parca nu mai are acea semnificatie profunda plina de regrete si de iubire. Energia de Acasa - Dumnezeu, Cerul, oricum doriti sa-i spuneti, devine atat de coplesitoare, calda si plina de siguranta, incat va este usor sa renuntati la corpul vostru fizic epuizat si uzat. 
Impacat cu aceasta situatie, sufletul vostru va iesi la suprafata din corp intr-un mod bland si fluid. 
Va veti simti sustinuti de catre fortele universale ale intelepciunii si iubirii. Daca muriti fara a opune rezistenta, veti simti ca sunteti inconjurat o atmosfera calda si iubitoare. O stare de usurare de nedescris va pune stapanire pe constiinta voastra. Veti percepe din ce in ce mai clar ca ati devenit liber de orice apasare sau angajament. Veti aminti de omniprezenta Iubirii, nu ca de o idee abstracta, ci ca o realitate palpabila. Cat ati fost pe Pamant erati convinsi ca trebuia sa va conformati unor anumite porunci si canoane venite prin credinta, prin biserica, pe care credeati ca trebuie sa le indepliniti pentru a fi in gratia si iubirea lui Dumnezeu. Mereu v-a fost teama ca nu ati indeplinit acest barem si, ca urmare, Dumnezeu va v-a pedepsi. Acum, ajunsi in aceasta dimensiune, voi intelegeti ce reprezinta cu adevarat vointa lui Dumnezeu: sa va insufleteasca, sa va inspire, sa experimenteze creatia prin voi si sa se recunoasca El insusi, in final, in expresia voastra. 
Dumnezeu a vrut sa devina uman prin voi. Scopul evolutiei universului sunteti VOI : Dumnezeu devine uman ! Dumnezeu este Sursa creatiei si voi sunteti indeplinirea ei. Voi, care dati lumina formei umane a lui Dumnezeu, nu ati fost si nu veti fi judecati niciodata pentru ca sunteti uman. Dimpotriva, sunteti onorati si iubiti de Tatal care v-a creat. 

Ideea unui Dumnezeu razbunator este o minciuna, o rasturnare a adevarului care instigata de frica. Dumnezeu se recunoaste pe El in voi, in tot ceea ce faceti, El plange si rade impreuna cu voi si va iubeste asa cum sunteti cerandu-va ca si voi sa va iubiti pe voi insiva, caci in voi Dumnezeu a pus o particica din El.
Cand voi veniti inapoi, pe partea asta de voal, deveniti constienti de acest lucru din nou si povara auto-condamnarii si sentimentele de inferioritate, va vor fi luate de pe umeri. Veti simti bucuria originala de a trai din nou, in siguranta in mainile lui Dumnezeu. Curand, dupa ce ajungeti aici, veti percepe fiintele de lumina din jurul vostru. Vor fi ghizi care va vor asista si oameni pe care ii stiati si care au trecut dincolo, inaintea voastra. Cateodata va v-a surprinde prezenta unor oameni pe care i-ati cunoscut pentru scurt timp, dar care v-au atins inima profund ; pot fi acolo prieteni de o viata si cunoscuti. Orice persoana cu care ati avut o legatura bazata pe iubire, va veni sa va salute, la un moment dat. Inca odata, va deveni atat de clar ca acel adio spus la plecare este doar o iluzie, ca, legatura de constiinta si de inima este eterna. Veti simti ca sunteti si ati fost mereu onorati si pretuiti pentru tot ceea ce ati facut in toate vietiele prin care ati trecut.

Dupa ce ati ajuns pe aceasta parte, veti trai o perioada de adaptare, de ajustare, de acomodare la noul mediu, la noul mod de viata. Incet veti renunta la atasamentele vietii pamantesti (datorii, razbunari, grija fata de altii). In perioada de acomodare, veti fi insotiti si indrumati cu dragoste de catre ghizi specializati in aceasta munca. Voi veti avea totusi un corp, care va fi insa mult mai fluid, mult mai usor decat corpul fizic cu care erati obisnuiti pe Pamant. Daca veti dori, corpul vostru va arata exact ca cel din ultima perioada de pe Pamant. De regula insa, dupa o perioada, cei care au sosit nu vor mai accepta sa se regasaeasca intr-un corp asemanator cu cel de pe Pamant, cu atat mai putin asemanator celui din ultima perioada de viata pamanteana. Exista libertatea de a va lua orice aparenta doriti. Cele mai multe suflete venite pe noul taram (Cerul, Nirvana n.m.) vor pastra doar pentru o scurta perioada o forma asemanatoare corpului pamantean.Veti fi , deasemenea, liberi sa va creati propriile conditii de trai, de exemplu, sa aveti o casa minunata, cu o gradina splendida, intr-un mediu natural care va fost drag pe Pamant sau la pe care vi l-ati dorit in timp ce erati pe Pamant. 

Dimensiunea de dincolo de voal permite multa libertate creativa si seamana in multe privinte cu activitati care se regasesc si pe Pamantul fizic. Cei care s-au inspaimantat de perspectiva mortii, care nu au acceptat-o ca pe ceva firesc si inevitabil, au avut dificultati in tranzitia lor pe partea cealalta, experimentand sentimente si trairi neplacute. Aceste suflete au nevoie de mai mult timp pentru adaptare la noua viata. Se intampla frecvent celor care nu accepta moartea (care este, de fapt, doar o trecere in alt plan), sa aiba nevoie de o perioada mai lunga de adaptare la noile conditii. Cei care pe Pamant au avut o lunga perioada de suferinta din cauza unor boli, vor incerca, la inceput, sa se considere in continuare bolnavi, necrezand ca in noua situatie sunt complet sanatosi. Pentru ei va fi nevoie de mai multa rabdare din partea ghizilor, pana se vor convinge ca starea lor de sanatate este cu totul alta. Trebuie spus ca vechile simptome de boala pot fi resimtite, pentru o perioada, de fostul bolnav, chiar daca, in realitate, este sanatos tun. Aceasta din cauza formelor gand pe care le intretine sufletul neincrezator.
O alta posibilitate este ca sufletul sa ramana atasat de taramul pamantesc, de cei dragi in special, pentru ca ei au murit subit sau foarte tineri, sau pentru ca pe Pamant erau ‘’cineva’’si duceau o viata plina de satisfactii pamantene. Aceasta se poate intampla in cazul accidentelor, a dezastrelor sau cand o persoana a trait doar prima parte a vietii. Acestea sunt situatiile in care un suflet iubit nu se simte pregatit pentru a trece dincolo. Pentru acestia, evenimentul mortii este unul mai mult sau mai putin traumatic. Si in cazul acestora exista o sustinere iubitoare pe aceasta parte de voal unde sufletele suent tratate cu grija pentru a depasi aceasta stare. Mai devreme sau mai tarziu, sufletul va trece la o stare de acceptare si intelegere a situatiei. Exista intotdeauna un motiv viabil, pentru ceea ce pare o despartire prematura de acest plan pamantesc.

Moartea nu este niciodata o coincidenta. Deaorece sederea voastra pe partea cealalta se extinde, spiritul vostru se extinde in nivele de constiinta mai largi si mai profunde. In mod esential, va intoarceti inapoi la miezul a cine sunteti voi, la sufletul vostru, la scanteia din interior. Cu cat mai mult intrati - sau va intoarceti - la acea stare de constiinta, cu atat mai mult va detasati de personalitatea pamanteasca si de dimensiunea Pamantului. Veti simti o curgere a fiintei, care ajunge dincolo de acest aspect al vostru. Veti intra in legatura cu alte vieti pe care le-ati petrecut pe Pamant, incarnari unde ati incorporat alte aspecte ale sufletului vostru. Voi deveniti constienti de spatiul fara limite care este sufletul vostru si de multele experiente pe care le-ati intalnit in calatoria voastra prin univers, in diversele si multele voastre vieti pe care le-ati avut.
Cand oamenii de pe Pamant se vor conecta (se vor gandi) la voi, ei vor simti o persoana care a castigat in intelepciune si in iubire spirituala. De fapt, asa cum voi va mutati mai aproape de miezul sufletului vostru, voi parasiti planul astral si intrati in ceea ce eu numesc planul esential, taramul Esentei. Cei mai multi oameni raman in planul astral o perioada mai lunga sau mai scurta, dupa ce parasesc Pamantul. In aceasta perioada, ei privesc inapoi la viata de pe Pamant si reflecta la toate experientele prin care au trecut. In taramul astral, puteti experimenta atat bucuria cat si tristetea, pentu a retrai stari prin care ati trecut cand erati pe Pamant. Emotiile pe care le aveti pot fi percepute si sub forma de culorii in peisajul care va inconjoara. Cand inca traiti pe Pamant, voi vizitati taramul astral, in timpul viselor, deci, santeti familiarizati cu acest camp al constiintei. Cand ezoteristii vorbesc despre multe sfere sau straturi de dupa viata, cuprinse intr-o paleta larga de culori, de la negru pana la nuante minunate de lumina, ei se refera la planul astral stratificat pe vibratii (deci, culori).

Cand strabateti planul astral, in drum spre Nirvana, veti fi insotiti de ghizi astrali, care va vor indruma sa recuperati ceea ce ati pastrat in acest plan (depozite de stari emotionale) sau sa lasati ceea ce nu va mai este necesar.Aceasta faza intermediara este ca o a 2-a moarte. La sfarsitul acestei etape veti alege sa fuzionati cu marele VOI (Sufletul cumulativ n.m.)
In momentul in care treceti in planul esential, veti fi constienti de imensa putere care se misca prin voi. Veti experimenta unicitatea cu Dumnezeu.

Planul esentei, planul eternului VOI este locul constiintei divine, in care isi au originea toate creatiile. Eu va cer sa luati un moment pentru a va conecta cu acest plan, aici si acum. Acesta nu este departe. El strabate totul, ambele planuri, astral si pamantesc ; el strabate intregul cosmos. Aceasta poate fi simtita ca o tacere profunda, o pace completa, dar plina de viata si creativitate. Din aceasta Sursa rasare toata creatia si in aceasta Sursa, se sa reintoarce.
Cand atingeti planul esentei dupa viata, veti fi capabili sa faceti alegeri constiente, cu privire la destinatia voastra viitoare. In acest plan voi puteti programa, cu ajutorul invatatorilor si alghizilor, o alta incarnare pe Pamant sau puteti planifica o calatorie diferita; depinde de scopurile voastre. Veti putea auzi clar vocea sufletului vostru, in acest plan al esentei. Din acest plan, voi ati spus odata : "Da" vietii de pe Pamant in care va gasiti acum.
Luati-va un moment pentru a va reaminti cum este sa fii in acest plan. Cu cat deveniti mai constienti de aceasta dimensiune pe parcursul vietii de pe Pamant, cu atat va v-a fi mai usor sa muriti in pace iar dupa moartea voastra, sa va miscati dincolo de planul astral, in planul esentei.

Moartea nu este nimic mai mult decat o tranzitie, una din multele tranzitii prin care ati trecut de-a lungul vietii
Nasterea este si ea o tranzitie. Viata pe Pamant cunoaste multe momente de tranzitie prin care ati trecut si pe care le-ati depasit.
Reflectati asupra acestui subiect !

Corpul in care locuiti acum, a fost odata foarte mic, un copil mic, foarte vulnerabil. Si totusi, sufletul vostru, esenta divina din interiorul vostru, a lucrat si atunci prin voi. Cand ati atins maturitatea, multi dintre voi ati fost inghititi de cerintele vietii voastre de pe Pamant din care cauza v-ati confruntat cu frici si indoieli. Constiinta miezului vostru divin, sufletul vostru, a fost impinsa in planul din spate. Dar au fost momente in viata cand dimensiunea constiintei divine s-a deschis din nou.
Aceasta s-a intamplat adesea in momentele in care a trebuit sa renuntati, cand a trebuit sa spuneti : bun ramas ! Poate ati spus adio unui iubit, poate ati parasit o slujba; orice scenariu imaginabil a fost posibil. Asemenea evenimente reprezinta tranzitii care
seamana cu moartea, nu intr-un sens literal, ci la un nivel psihologic. Vi s-a cerut sa renuntati la un nivel profund si aceasta a fost exact in acele momente de renuntare, caci voi ati inceput sa simtiti realitatea Sinelui vostru etern, lumina divina care arde in voi.
Aceasta realitate ramane cu voi neconditionat, chiar si atunci cand totul in jurul vostru se prabuseste. Asemenea etape nu erau decat moarte psihica.
Daca in acel moment sunteti suficient de curajosi sa renuntati, planul eternului va v-a imbratisa si veti experimenta o foarte puternica constiinta a cine sunteti voi cu adevarat. Moartea in abandonarea constienta este un eveniment sacru, plin de viata si frumusete. Cu cat mai mult experimenteaza cineva " a muri in timp ce este viu", cu atat el va fi plin de respect si veneratie pentru tranzitia la care este martor.
Puteti sta in legatura cu planul Esentei, cu originile voastre, cu bataia de inima a Creatiei? Conectandu-va cat mai des cu planul esential divin caci este cel mai bun mod de a va pregati pentru moarte si pentru ceea ce este dincolo. Devenind constient acum - inainte de moartea fizica - ca miezul a cine sunteti voi nu depinde de corpul fizic actual in care locuiti, nici de identitatea pe care v-o asumati in lume, va eliberati pentru a face lin tranzitia, data ce momentul soseste. Cand va conectati cu Planul Divin, puteti alege
ceea ce doriti sa fiti in viitor.

Voi sunteti ne-perisabili, dragi ingeri ai Luminii. Aveti incredere in asta!
Cand momentul mortii se apropie, nu va cramponati de viata, nu va ingroziti de ceea ce urmeaza. Pentru a muri in pace, vi se cere sa va detasati la nivel interior, de orice va leaga de existenta pamanteasca. Practicati aceasta detasare continuu, in timp ce traiti, si veti fi pregatiti sa muriti. Voi puteti intreba :" Nu este tragic sa te detasezi de viata, in timp ce stai in mijlocul ei?". Raspunsul este : Nu.
In schimb, aceasta este testamentul unui spirit puternic. Ce inseamna detasarea? Aceasta inseamna sa dati atentie esentei, sa nu fiti prinsi in probleme marunte, sa nu creati drame emotionale inutile; inseamna sa experimentati bucuria in lucrurile simple ale vietii. A practica detasarea si a sta ancorat in planul esentei, inseamna a fi constient de dimensiunile ascunse, care se situeaza dedesubtul si in spatele observabilului. Aceasta inseamna sa renuntati la judecatile in termeni de bun sau rau si sa aveti incredere in inteligenta cosmica, in inteligenta lui Dumnezeu care n-a facut lumea la intamplare.
Multi dintre voi sunt prinsi in febra planurilor si gandirii legata de ceea ce este pe Pamant.
Voi sunteti obsedati in organizarea vietii, prin vointa si prin mintea voastra. 

Detasarea inseamna sa luati acest aspect al gandirii mai putin in serios. Este acesta un lucru tragic de facut? Nu. In schimb, acesta aduce lumina si gratie vietii voastre. Din cauza urgentelor voastre excesive si marunte pentru control, viata devine o lupta obositoare si grea. Detasarea aduce pace mintii, umor si lipsa gandurilor.

Cand esti constient ca dupa viata de pe Pamant urmeaza o alta viata, si pentru a ajunge la ea trebuie inevitabil sa treci prin moartea corpului fizic, vei incepe sa-ti iubesti viata asa cum o ai, si sa profiti de fiecare clipa, de fiecare raza de soare, de fiecare zambet.
Cand veti intelege aceasta, moartea va fi un eveniment asteptat cu iubire dar neprovocat.
Sursa: http://www.jeshua.net
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu