..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 decembrie 2023

W90- TABELUL PERIODIC AL ELEMENTELOR - răspunsul extraterestrei ANEEKA DE TEMMER

Autor Robert de la „Îndepărtând ghicitori”
Publicat 31 martie 2021
Traducere Const. Mihăilescu

Robert: Folosește la ceva tabelul periodic al elementelor? Câte sunt, de fapt, și câte dintre ele sunt folosite? Noi cunoaștem că sunt 118 elemente. Poți să ne dai mai multe detalii, mulțumesc!

Anèeka: Noi nu înțelegem materia așa cum o fac oamenii, așa că nu vedem elemente. Vedem structuri atomice, structuri formate din noduri și unde staționare.
Elementele pe care le folosim? Unul singur, conștiința. 

Robert : Mulțumesc. 

Anèeka: Noi înțelegem conceptul de element fizic și alcătuirea tabelului elementelor, întocmit de pământeni, dar nu îl folosim.

https://swaruu.org/transcripts/la-tabla-periodica-los-elementos-extraterrestre-taygeta-aneeka-de-temmer

Un comentariu:

  1. Excepțional material! Fizic și aparent este foarte scurt însă subliminal, extrem de bogat in informații, precum Tabelul elementelor care doar formal există. În zona Conștiinței, informațiile ne-au parvenit exact ca o bază de date comprimată: mii de Tb în câteva fraze fizice! Mulțumim!
    P.S. In zona astrală, acest tablou al elementelor conține peste 200 de elemente, folosite/ cunoscute frecvent pe alte planete fizice.

    RăspundețiȘtergere