..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 decembrie 2023

W78- Lumea astrală (I)- Soldații în Astral - Banca astrală, animale etc - conversție cu extraterestra Yazhi Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 29 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

(prima parte)


Gosia : Am o întrebare, importantă pentru mine. Mari a spus că totul este generat din astral. De acolo începe totul și se manifestă apoi aici, în fizic. Eu credeam că noi creăm lumea astrală, nu invers.

Yazhi: Da, însă asta din punct de vedere al lumii reale, sau al înțelegerii cuiva care trăiește pe Pământ. Dar, în general, astralul este și se manifestă doar în funcție de percepția fiecărei persoane - a punctului de atenție.

Gosia : Exact, se manifestă după percepția fiecăruia. Deci se manifestă din conștiința noastră. Și atunci, de ce ceea ce se întâmplă acolo generează lumea noastră de aici? Nu e invers?

Yazhi : Deoarece tot ceea ce există este astral, inclusiv lumea fizică, desigur. Se generează reciproc. Toate gândurile și ideile care formează fizicul (de la ideile filozofice la planurile pentru o clădire), sunt generate din astral. Ceea ce este gândit este astral, lumea fizică este doar o reflectare a limitării simțurilor corpului. Astralul este specific fiecărei persoane, prin urmare este întotdeauna subiectiv și imposibil de definit cu precizie.

Gosia : „Gândurile sunt generate din astral”; te referi la lumea eterica?

Yazhi : Nu există nicio diferență între lumea eterică și cea astrală, ele sunt nume date aceleiași stări. Le definește altfel doar percepția lor, valabilă numai din punctul lor de vedere.

Gosia: Bine, dar dacă astralul este subiectiv pentru fiecare persoană, atunci cum se generează evenimente globale pe Pământ din astral? Eu am crezut că lumile astrale individuale în care eu creez, de exemplu, elefanții albaștri etc., sunt puțin diferite de planul astral în care militarii merg să lupte.

Yazhi : Ceea ce se întâmplă în lumea celor vii, se naște din tărâmuri astrale personale. Oamenii astrali sau fizici se reunesc atunci când au mai mult sau mai puțin aceeași percepție, adică se generează acorduri de percepție și atunci se formează tărâmuri astrale complexe. La fel ca lumea materială care este și ea o lume astrală complexă.

Gosia:
Cum ajung militarii să aibă o frecvență comună care să-i ducă în astral, deși ei, ca indivizi, pot fi diferiți ? Cu siguranță un individ astral rău nu are aceeași frecvență cu unul bun; nu există nicio potrivire. Cum se pot ei regăsi pe aceeași frecvență pentru a se proiecta împreună în astral?

Yazhi: Deoarece ei ajung să aibă aceeași frecvență: două fețe ale aceleiași monede formează moneda, nu poate exista criminal fără victimă. Mulți merg acolo în mod artificial (prin tehnologie), ceea ce este mai ușor, deoarece podurile de imersie sunt programate să aibă frecvențe similare. Se întâlnesc pentru că mașinăria îi programează astfel. Astralul inferior este un tărâm complex care are intervale de frecvență prestabilite la fel ca lumea materială, iar mașinăria îi poate programa să ajungă acolo.

Gosia: Elementele întâlnite acolo vor fi percepute identic de cei sosiți ? Dacă creez un elefant albastru în astral, un soldat ajuns acolo, îl va vedea ca atare? Care vor fi lucrurile comune pentru toată lumea?

Yazhi
: Este la fel ca în lumea celor vii și este un produs al acordurilor de percepție ale lumilor individuale.
Partea comună este partea mai asemănătoare cu lumea materială adică este foarte apropiată ca frecvențe, și asta pentru că sufletele (punctele de atenție care le generează) sunt și ele acolo sau au mers acolo. Atunci când se descarnează ființa, atașamentele ei față de ideile care formează totul în lumea fizică sunt transmise și în astral, unde se formează o percepție comună între cei descarnații (morții) care au aceleași idei.

Văzut din lumea fizică, e ciudat și inexplicabil cum accidentele de circulație se produc des pe un anumit tronson de drum, pe un pod, de ex., sau la intrarea pe un pod, unde autovehicule se ciocnesc mereu. Dar, dacă vezi din astralul, poți înțelege de ce, căci de acolo se vede clar cum niște entități, invizibile în plan fizic, provoacă accidentele și cum anume le provoacă: poți vedea , de ex., cum un grup de adolescenți răsfățați se distrează aruncând cu pietre și coji de banană în parbrizul mașinilor care trec (în plan fizic), șoferii nu mai au vizibilitate, se sperie, trag de volan și provocă coliziuni. În tot acest timp, în lumea fizică se va vedea doar cum mașinile se ciocnesc inexplicabil.

Gosia: Ok, deci există o lume astrală comună pentru toți. Și apoi, din această „bază” astrală toată lumea își adaugă elefanții albaștri?

Yazhi: Da, chiar dacă sună nebunesc și dacă credința în existența elefanților albaștri va fi suficient de puternică. (Apropo, am un elefant albastru din plastic)

Gosia: Da? Sigur este doar o coincidență.

Yazhi: Da. Spun doar pentru că îl am; e din plastic.
Gosia: Ok. Revenind la întrebarea inițială: cum e generată lumea fizică de acolo, dacă fiecare cu percepția sa individuală manifestă pentru noi înșine lumea astrală?

Yazhi
: Lumea astrală este generată exact în același mod ca și lumea fizică, părți opuse în dualitate, dacă vrei, dar la fel. Din punctul meu de vedere, nici măcar nu sunt opuse, este doar un alt tărâm și o altă frecvență. O parte o definește pe cealaltă, ambele generându-se reciproc.
Este simplu de
înțeles fiind la fel ca în lumea materială, doar că acolo este „astralul”.

Gosia: Bine, mă gândesc. Încă o întrebare: când cineva merge în misiune militară astrală, în timp ce corpul lui material doarme, și, la un moment dat, se trezește brusc din somn, ce se întâmplă cu aspectul lui din astral? Pur și simplu dispare de acolo?

Robert: Sau nu se trezește până nu își termină „treaba”?

Yazhi: Face parte din ceea ce este acceptat și definit în astral, că oamenii pot dispărea pentru că revin la punctul de atenție care materializează acel corp fizic. În astral timpul este mai maleabil, așa că se creează un decalaj semnificativ de timp între manifestarea din fizic, comparativ cu cea din astral..
Gosia: Ce vrei să spui?

Yazhi
: Vreau să spun că soldatul care s-a trezit (în plan fizic) și s-a dus să se scalde, poate fi încă acolo, în astral, până când se va estompa, dar în afara timpului și nu întotdeauna sincronizat cu ceea ce se întâmplă în lumea fizică, ca referință temporală. Spun asta pentru că am văzut-o personal.

Gosia
: Dar își pierde puterea de manifestare?

Y
azhi: Da sau nu, în funcție de cât de marcant este acel decalaj.

Gosia: Dar tu ce ai văzut, mai exact?

Yazhi: Că nimic nu este sincronizat. Și când se întâmplă este doar o coincidență. Conceptul de a fi doar într-un loc și nu în două în același timp dispare în astral.

Gosia
: Sentimentul de a nu fi deloc aici, în acest plan (ceva ce eu simt adesea), poate fi din cauza asta? De parcă nu sunt 100% aici, doar o parte din mine este. Ar putea fi pentru că un aspect al meu se mai află în astral?

Yazhi: Ți se întâmplă asta pentru că ești prea conștientă că lumea fizică nu este tot ce există, ci doar o mică parte a întregului pe care îl poți experimenta. Adică, când treci de bariera corpului prin moarte sau doar perceptual (este și cazul meu), percepția este mult mai extinsă, dincolo de granițele lumii fizice.
Majoritatea lucrurilor care nu se pot explica în planul fizic sunt ușor de înțeles în astral.

Gosia
: Ok. Acum am o întrebare importantă: animalele călătoresc și ele în astral, când dorm? Ies din trupurile lor? Ai întâlnit animale în călătoriile tale astrale?

Yazhi: Da, desigur, dar nu își „părăsesc” corpurile, ci pur și simplu își plasează atenția în altă parte, întrucât astralul este peste tot și nimeni nu călătorește nicăieri sau doar din punctul de vedere al regulilor și legilor lumii celor vii.

Gosia: Ce ai găsit acolo?

Yazhi
: Totul natural, bineînțeles. Am regăsit acolo animale de companie care din planul fizic au dispărut e mult. Tot viul o face, dar mai toți le consideră manifestări onirice.

Go
sia: Ce fel de animale de companie ai întâlnit în astral ?

Yazhi: De toate felurile.

Robert: Au și animalele de companie atașamente precum oamenii?

Yazhi: În felul lor, bineînțeles că da.

Gosia
: Ce face ca un animal să nu se mai încarneze pe Pământ, ci în altă parte?

Yazhi: Renunțarea la unele idei pe care le are. 

Gosia: Și cum o fac, dacă nu au intelect precum oamenii ? Cum învață ei despre alte opțiuni existențiale?

Yazhi
: Ar trebui să consideri orice animal ca pe o altă persoană, aflată într-un context diferit, aparținând atunci unei alte specii, unde are idei și aspirații conform speciei în care experimentează.

Gosia: Dar ce le face să se extindă?

Yazhi: Dorința lor de a supraviețui, de a ști mai multe, ca orice alt suflet. Pur și simplu din cauza felului în care sunt, din cauza a ceea ce îi definește, nu au nevoie să se intelectualizeze ca oamenii, deși unele animale (de ex. pisicile)  chiar o fac.

Gosia:Yazhi, în astral este mai ușor să vorbești cu ei telepatic ? Ce spun ei?

Yazhi: Da, dar nu datorită mie, ci pentru că oamenii non-telepatici din astral pot deveni telepatici.

Gosia
: Am înțeles. Dar vorbești cu ei?

Yazhi: Da, uneori vorbesc cu ei, ca și cu pesoanele din astral.

Gosia: Și ce spun?

Yazhi: Pot avea conversații la fel de complexe precum cu cele din lumea fizică, sau mai mult. Depinde de situație. Dar dacă vrei să spui că sunt surprinși, nu, și asta e interesant. Oamenii care dorm, în astral percep totul foarte natural, deoarece tocmai aceasta este starea lor naturală. Deci, telepatia și astralul sunt văzute ca surprinzătoare doar pentru cei  treji în lumea materială. Pe partea astrală, totul este normal și comun, chiar și pentru ei.

Gosia: Mă refeream la animale.

Yazhi: Comunicarea se face sub formă de emoții, non-verbal. Concepte. Este foarte greu de explicat. În astral lucrurile stau aș spune  într-un mod similar, dar mai puternic sau mai clar decât în lumea materială, a celor vii. Se transmit stări emoționale: că le e dor de tine, că se simt fericite.... Asta se transmite foarte puternic și clar acolo.

Gos
ia: Deci nu sunt conversații complexe din punct de vedere intelectual.

Yazhi: Depinde de animal. Scuză-mă acum trebuie să merg la masă.
Gosia: Bine, Yazhi. Înainte să pleci, am un cadou pentru tine.

Yazhi : Sunt Lego?

Gosia: Haha, din păcate nu. Este de la prietenul lui Darek, polonezul de la canalul polonez. Este un desen făcut de prietenul său. I-am făcut o poză, uite.

Robert: Un alergător, wow. Foarte bine desenat.

Yazhi: OHH. Ce frumos, hahaha, ce reprezintă asta ?

Robert : Eu văd Pleiadele acolo.

Yazhi
: MULȚUMESC.

Gosia: Tu ce vezi în desen?

Yazhi: Ei bine, din cauza vitezei și abilităților mele, eu interpretez că Cabala, trolii au căzut iar acum va cădea și Federația, asta văd eu acolo.

Gosia: Da, cred că asta reprezintă.

Yazhi: Spune-i că-i mulțumesc foarte mult și că mi-a plăcut foarte mult cadoul. Am de gând să-l public aici. Plec că deja mă strigă. Pa! vă iubesc mult. Mi-a plăcut cadoul.

https://swaruu.org/transcripts/astral-world-soldiers-in-the-astral-astral-banking-animals-and-more-yazhi-swaruu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu