..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 octombrie 2019

10 aspecte despre industria vaccinurilor pe care mass-media refuză să le prezinte

Mass-media este în mare parte finanţată de către companiile producătoare de medicamente şi de vaccinuri şi prin urmare există conflicte de interese extreme în a raporta despre vaccinuri. Probabil tocmai de aceea, ziarele şi televiziunile necinstite refuză să raporteze următoarele 10 aspecte despre industria de vaccinuri, care sunt dovedite a fi adevărate.
1. Mercurul este încă folosit în vaccinuri, şi CDC (Centers for Disease Control and prevention) admite acest fapt în mod deschis. NU există cantitate de mercur „sigură”, care să nu facă rău atunci când este injectată unui copil. Nici măcar cantităţile infime („urme”). NU există nicio dovadă că mercurul este „sigur” în vreo doză, oricât de mică ar fi. Oricare doctor care spune că doza de mercur din vaccinuri este „safe”, fără niciun risc şi poate fi injectată în copil, nu face decât să îşi demonstreze ignoranţa cu privire la cunoaşterea dovezilor ştiinţifice.
Mercurul este probabil cel mai neurotoxic element din întregul Tabel periodic al elementelor. Este folosit în vaccinuri pentru că este mai convenabil pentru producători, care aleg să încline balanţa în favoarea profitului şi în detrimentul siguranţei copiilor. Oricărui doctor care injectează mercur într-un copil – în orice doză – ar fi necesar să îi fie imediat retrasă licenţa de liberă practică.
Consultaţi aici o listă de studii despre neurotoxicitatea mercurului.
Un fapt adiţional: Nu există niciun compus al mercurului „sigur”, fără risc, aşa cum deseori se afirmă în mod ridicol de către producătorii de vaccinuri. Ambii compuşi de mercur, etil şi metil sunt extrem de toxici pentru sistemul nervos uman. Niciunul nu ar fi cazul, sub nicio formă, să fie injectat în mod intenţionat în copii, în absolut nicio doză.
2. Prin injectarea oricărei substanţe în trupul uman, se măreşte astfel gradul ei de toxicitate, făcând-o mult mai periculoasă, pentru că sunt ocolite sistemele de protecţie ale sistemului respirator şi digestiv. Să injectezi mercur în trupul uman – indiferent de doză – ar fi necesar să fie considerat la nivel global un act criminal. Faptul că această practică este acceptată în domeniul medicinei, nu face decât să arate adevărata natură distructivă a medicinei moderne. Sub doctrina vaccinurilor, principiul străvechi al medicinei „în primul rând să nu faci rău” a devenit „otrăveşte copiii pentru bani”.
3. De zeci de ani, vaccinurile polio care au fost injectate în zeci de milioane de oameni conţineau viruşi cancerigeni ascunşi (SV40 şi alţii) proveniţi de la maimuţe moarte. Acest fapt a fost recunoscut de către un om de ştiinţă important de la Merck (companie producătoare de vaccinuri), pe nume Hilleman. După ce au admis acest fapt, recent, cei de la CDC şi-au curăţat paginile web ce conţineau aceste informaţii.
Aproximativ 98 de milioane de americani au fost injectaţi cu viruşi provocatori de cancer ascunşi în vaccinurile polio. Acesta este un fapt istoric.
4. Un virusolog de vârf de la Merck a făcut dezvăluiri şocante, susţinând că în mod obişnuit compania a falsificat rezultatele studiilor de laborator pentru a susţine că rata de eficacitate a vaccinului pentru oreion este de 95%, în scopul de a continua să primească contracte guvernamentale pentru un vaccin care nu funcţionează.
Puteţi vedea documentele cu cererile falsificate pe care oamenii de ştiinţă le-au trimis guvernului SUA aici.
5. În aproape fiecare epidemie de care auziţi în ziua de astăzi, majoritatea copiilor afectaţi erau deja vaccinaţi împotriva virusului respectiv! De exemplu, epidemiile de tuse convulsivă de obicei afectează copiii care au fost vaccinaţi împotriva tusei convulsive. Aceasta este încă o dovadă în plus a faptului că vaccinurile nu oferă o imunitate care să funcţioneze în lumea reală.
6. Pretinsa istorie a succesului vaccinurilor împotriva poliomielitei şi a altor boli este pur şi simplu fabricată. Acest aspect este discutat şi expus în mare detaliu în cartea Dissolving Illusions, de dr. Suzanne Humphries.
Aşa cum arată graficele, pojarul era aproape complet eradicat înainte de apariţia vaccinului pentru pojar. De ce acest declin al bolii? În cea mai mare parte datorită îmbunatăţirii igienei publice şi salubrităţii. Nu este o exagerare să spunem că introducerea unei bune canalizări a salvat mai multe vieţi decât au făcut-o vreodată vaccinurile.
7. Industria vaccinurilor refuză să testeze sănătatea copiilor vaccinaţi comparativ cu cea a celor nevaccinaţi. De ce? Pentru că aceste teste vor arăta fără îndoială că mai sănătoşi, mai inteligenţi sunt copii nevaccinaţi, care sunt cu mult mai bine şi în ceea ce priveşte tulburările de comportament, alergiile şi chiar şi în ceea ce priveşte tulburările autoimune. Nu vedeţi că cei mai vaccinaţi copii sunt aceia care se îmbolnăvesc mereu? În acelaşi timp, comunităţi că Amish care refuză să îşi vaccineze copiii au aproape zero rata de autism.
8. Curtea Supremă de Justiţie din SUA a declarat deja faptul că secretoasa Curte a Vaccinurilor are o putere mai mare decât Curtea Supremă. Aşa numitei Curte a Vaccinurilor îi sunt acordate puteri extraordinare pentru a opera cu totul în afara Constituţiei, a „Bill of Rights” şi complet în afara hotărârilor şi deciziilor din procese şi legi.
Curtea Vaccinurilor în sine reprezintă o violare a legilor şi a drepturilor omului. Ar fi necesar să fie abolita la fel ca Apartheid-ul.
9. Mass-media primeşte o parte semnificativă din venituri chiar de la aceste companii de medicamente care vând vaccinuri. Această influenţă financiară are ca rezultat refuzul mass-media de a relata cazurile despre copiii afectaţi de vaccinuri, din teama de a nu-şi pierde veniturile provenite din reclame.
Din această cauză mass-media prezintă în mod frecvent invitaţi şi autori care susţin în mod ridicol că toţi copiii afectaţi de vaccinuri, de la un capăt la altul al Americii, nu există sau că sunt „pure halucinaţii” ale părinţilor acestora. Aceşti apologeţi josnici ai vaccinurilor sunt de fapt intelectuali intimidaţi care, la fel ca acoliţii lui Hitler, se bucură de a ajuta şi instiga la un holocaust real, făcând rău la milioane de copii de pe tot globul.
10. CDC admite în mod deschis faptul că vaccinurile conţin aditivi care sunt cunoscuţi să fiind puternic neurotoxici. Aceşti aditivi includ:
• Mercur (încă folosit ca substanţă de conservare);
• Aluminiu (folosit ca adjuvant inflamator);
• Formaldehidă (folosită pentru a „deactiva” viruşii vii);
• MSG / Monosodium Glutamate (folosit să cauzeze inflamarea sistemului imunitar).
Toate aceste substanţe sunt toxice pentru trupul uman când sunt injectate. Toate sunt încă trecute pe website-ul CDC ca aditivi în vaccinuri. Nu există doctor sau om de ştiinţă în toate minţile care să susţină că injectând copiii cu mercur, formaldehidă, MSG şi aluminiu este „sigur” (fără risc), şi cu toate acestea, doctorii injectează copiii cu aceste substanţe în fiecare zi, sub forma vaccinurilor. Doctorii care injectează copiii cu vaccinuri practică un holocaust împotriva umanităţii şi îl numesc în mod fraudulos „imunizare”. Pentru informarea dumeavoastră, vaccinarea nu însemna imunizare.
„Ştiinţa” controlată de corporaţii nu este ştiinţă deloc
Adevărul este că ştiinţa nu a avut niciodată un monopol asupra faptelor şi ştiinţa face greşeli enorme (aşa cum a făcut ani la rând susţinând fumatul) în mod regulat. Ştiinţa este de asemenea de vânzare şi este uşor de corupt de către interesele corporaţiilor. Jurnalele de ştiinţă, de asemenea, sunt adesea doar puţin mai mult decât o colecţie de articole finanţate de corporaţii care doar se pretind a fi articole ştiinţifice.
Pur şi simplu nu mai este posibil să crezi multe dintre cercetările clinice care sunt publicate, sau să te bazezi pe judecata unor medici de încredere sau pe direcţiile medicale autoritare”, scrie fosta editoare a The New England Journal of Medicine, Marcia Angell. „Nu îmi face nicio plăcere să ajung la această concluzie, la care am ajuns încet şi cu răbdare pe parcursul a două decade ca editor al The New England Journal of Medicine”, spune ea în Drug Companies & Doctors: A Story of Corruption.
Cu acestea în minte, aruncaţi o privire asupra similarităţii dintre minciunile ştiinţifice ale celor din Big Tobacco şi minciunile ştiinţifice ale industriei de vaccinuri:
yogaesoteric
14 octombrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu