..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 octombrie 2017

Cele două reguli de aur de care trebuie să ţii cont în viaţa de cuplu!

Printre multiplele sfaturi pe care le puteţi găsi în cărţi sau prin reviste, două principii sunt cu adevărat importante pentru a vă ghida în viaţa de cuplu. Ele sunt valabile şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Iar cei care nu cunosc aceste reguli, sunt sortiţi să-şi cheltuie energia şi timpul cu oameni dificili.
Regula întâi: într-o relaţie fericită totul trebuie să fie uşor
Uşor trebuie să fie de la început. Din primele minute. Ţi se creează impresia că îl cunoşti pe acel om de o viaţă întreagă. Băiatul pe care l-ai cunoscut acum 5 minute şi cu care eşti gata să te încui într-o cabină de toaletă este mai bun decât cel căruia îi scrii de 7 ani şi nu primeşti niciun răspuns. Fata care îşi arată interesul faţă de tine este mai bună decât cea pe care dacă vrei să o cucereşti trebuie să o duci în Maldive.
Simplu – este cel mai bine. Dificil – este cel mai prost.
Este o axiomă. Nu trebuie demonstrată. Nimeni nu trebuie să demonstreze ceva într-o relaţie.
Pe nimeni nu trebuie să cucereşti, nu trebuie să te schimbi sau să fugi după cineva. Făcând asta odată, o vei face de mai multe ori şi drept răspuns vei primi doar capricii. Dacă de la început nu a mers, nu au trecut acele săgeţi printre voi – opriţi-vă. Înseamnă că nu sunteţi făcuți unul pentru celălalt. Relaţiile dificile sunt făcute pentru cei care sunt plictisiţi şi care au foarte mult timp liber. Pentru ceilalţi – e doar o bătaie de cap şi nervi cheltuiţi.
Nu îţi pierde timpul cu relaţii complicate. O relaţie în care depui doar tu efort, iar celălalt vâsleşte de vreo două ori, este înjositoare. Mai devreme sau mai târziu, răbdarea ta se va termina.
Regula a doua: O relaţie amoroasă veritabilă trebuie să îţi aducă fericire
Această declaraţie, la fel, nu are nevoie de demonstraţii. Odată ce relaţia încetează să te mai facă fericit, pune punct. Nu accepta reglări de conturi, veselă spartă şi lacrimi. Lasă la o parte discuţiile lungi, acuzaţiile şi reproşurile. NU ESTE NORMAL! E calea directă în iad! Odată ce fericirea dispare dintr-o relaţie, ea devine bolnăvicioasă.
Însă foarte mulţi oameni mestecă această sămânţă a obidei ani de zile. Ei îşi chinuie creierul cu lucruri inutile. Nu trebuie să faci asta! Odată ce vezi că vorbele tale ucid fericirea, închide gura! Dacă se încep reglările de conturi, pleacă!
Relaţiile sunt pentru a-ţi aduce fericire. Celelalte relaţii „de dragul copiilor”, „pentru că aşa trăiesc toţi”, „ne-am obişnuit”, „pentru că fără el/ea este mai rău” poţi să le duci direct la coșul de gunoi.

yogaesoteric
16 octombrie 2017
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu