”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 iunie 2016

Descoperirea uluitoare a cercetătorilor ce a fost evidențiată atunci când au analizat compoziţia hamburgerilor

Un studiu care a analizat 258 de burgeri diferiţi din Statele Unite ale Americii a arătat că în aceste produse se găsesc anumite ingrediente care, în mod normal, nu ar trebui să existe în ele.

Potrivit The Independent, dintre cei 258 de burgeri analizaţi, în două cazuri în care produsul era vândut drept vegetarian, se regăsea carne. De asemenea, trei dintre burgeri aveau în compoziţie ADN de şobolan, iar unul dintre produse conţinea ADN uman.
Specialiştii spun că în cazul celui care conţinea ADN uman, cel mai probabil este vorba de păr, piele sau unghie căzute accidental în procesul de producţie. Totuşi, aceste lucruri sunt permise în Statele Unite, unde în produse este acceptată o cantitate foarte mică de ADN de om.
Alte nereguli observate în compoziţia burgerilor au fost legate de conţinutul indicat şi ceea ce exista, de fapt, în produs. Spre exemplu, un burger de fasole neagră nu conţine, de fapt, nici urmă de fasole neagră. Mai mult, în sandvişurile cu carne se regăsea carne de pui sau curcan, pe lângă cea de vită.
O altă problemă relevată a fost inadvertenţa dintre numărul caloriilor care era indicat pe etichetă şi cel conţinut, de fapt, de burgerii respectivi.

yogaesoteric
27 iunie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu