..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 mai 2016

SAREA DE HIMALAYA, UIMITOARELE BENEFICII ALE „AURULUI ROZ”

de  la 19 mai. 2016 
Sarea de Himalaya, uimitoarele beneficii ale aurului roz

Stiai ca inca de pe vremea romanilor sarea era considerata mai importanta decat aurul? Ca soldatii aveau "salarium", adica erau platiti in bulgari de sare? Ca incepusera se exploateze si sa consume sarea, intelegand si simtind empiric efectele benefice ale aerosolilor salini asupra organismului?

Da! Inca de-atunci dateaza termenul de haloterapie - referitor la imbunatatirea starii de sanatate cu ajutorul aerului salin. 
In celalalt capat al lumii, acolo unde Soarele rasare, efectul curativ al cristalelor de sare de Himalaya era cunoscut, recunoscut si folosit de medicii antici ai Asiei cu mii de ani inainte de romani. 
Considerata ca avand o vechime de peste 250 de milioane de ani, sarea din Himalaya pastreaza componenta marilor preistorice. Cristalul de sare de Himalaya contine 84 de minerale si oligoelemente din cele 92 ce se regasesc si in organismul uman. Printre ele se numara: manganul, calciul, fierul, magneziul si potasiul. Folosite si ca surse de incalzire si iluminare a grotelor, cristalele de sare de Himalaya au imbunatatit climatul adaposturilor oamenilor, contribuind astfel la cresterea starii lor de sanatate. 
Unanim recunoscute azi, calitatile cristalelor sarii de Himalaya sunt folosite in diverse moduri pentru ameliorarea sau chiar remediul unor afectiuni ca:
- Reumatism si boli ale articulatiilor
- Muscaturi de insecte, rani, edeme
- Probleme ginecologice
- Boli dermatologice, iritatii ale pielii
- Intoxicare etc.
Una dintre cele mai eficiente metode prin care poti beneficia de calitatile deosebite ale sarii de Himalaya o constituie inhalarea de aerosoli. Aceasta determina depunerea aerosolilor salini pe caile respiratorii superioare, dezinfectand, fluidizand mucoasele, eliminand toxinele, refacand elasticitatea membranelor si reducand pH-ul zonelor respective. Procedeul vizeaza ameliorarea starii de sanatate in cazul afectiunilor respiratorii superioare si inferioare precum: astm, bronsita, sinuzita, infectii ale urechii. 
Sarea, prin natura sa, este o substanta bactericida, actionand ca un dezinfectant. Sunt inlaturate astfel focarele de infectie responsabile de declansarea si intretinerea unor boli cu risc recidivant major. Inspirarea de aerosoli salini determina usurarea progresiva si de lunga durata a respiratiei, expectorarea pe cale naturala, eliminarea pericolului de sufocare si ameliorarea starii generale de sanatate.
Dar pentru ca nu intotdeauna ai la-ndemana o salina cu sare de Himalaya, iti recomandam sa aduci salina in apartamentul tau! Obtii aceleasi efecte benefice ca in cazul unui sejur in salina, cu efort mult mai mic si cu bani mai putini, utilizand inhalatorul salin
Pentru informatii complete acceseaza www.inhalatorsalin.magzone.ro!
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu