..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 aprilie 2014

MIRA de la Înaltul Consiliu Pleiadian



7 april 2014: channeler: Valerie Donner)
Traducere Const.Mihăilescu

"Exista un aflux mare de lumina, un aflux atât de puternic încât, uneori, poate deveni orbitor pentru unii dintre voi.... Acela este momentul când este nevoie să vă aprofundați în meditație pentru a merge în interiorul ființei voastre permițând luminii să vă cuprindă inima și fiecare celula a corpului vostru. Rezultatul este o creștere a conștiinței și facilitarea ancorării luminii în întrega voastră ființă. "
Salutări! Eu sunt Mira.
Sunt bucuroasă că am ocazia să vă salut astăzi și să împărtășesc despre ceea ce facem noi în Consiliul 


Pământului. Ne-am angajat ca periodic să prezentăm rapoarte pentru a vă informa asupra derulării programului nostru pentru această planetă. Suntem satisfăcuți că am făcut importante progrese în toate aspectele programului aflat în desfășurare. Pentru accelerarea realizării acestui vast program beneficiem de aportul multor voluntari. Toată lumea vrea să dea o mână de ajutor. Noi știm că unii dintre voi vă simțiți copleșiți și nerăbdători să ajutați la finalizarea acțiunilor cuprinse în acest vast program. Tot astfel se simt și colaboratorii noștri dinafara planetei, colaboratori care nutresc puternice sentimente de iubire și fraternitate față de voi, pământenii. Toți dorim ceea ce este mai bine pentru întreaga voastră umanitate. Cunoaștem că unii dintrre voi se simt blocați în acțiunile lor de promovare a schimbărilor pe Pământ.
Eficiența și angajarea sunt atât de puternice încât, anumite schimbări se produc într-un timp foarte scurt; peste noapte, am putea spune. Observăm că în dinamica accelerată a reorientărilor și schimbărilor gândurilor care vă animă, caracteristicile creative ale ființelor umane devin din ce în ce mai evidente. 

Cunoaștem, de asemenea, că sunteți tot mai conștienți de ceea ce trebuie să se schimbe în voi și în lumea voastră.
Lumina strălucește cu o putere sporită mai toate ungherele în care până acum a stăpânit întunericul Toate zonele care până acum păreau inaccesibile liminii, sunt cercetate și scoase la suprafață. În viitor, veți deveni capabili de o cercetare oricât de profundă va fi necesar.

Există mai multe priorități asupra cărora se lucrează, siguranța voastră aflându-se în capul listei.

Oamenii noștri de știință sunt preocupați de crearea și activarea multor căi prin care să se diversifice schimburile cu civilizația Pământului. Pământul va face, în continuare, câteva respirații profunde pentru a se elibera de tot ceea ce l-a împiedicat să evolueze în ritmul și cu viteza necesare. Cu toate acestea, planeta nu vrea ca, într-un fel sau altul, copiii săi să fie răniți sau afectați de schimbările necesare. Pe de altă parte, ea are nevoie de atenția și sprijinul copiilor săi.
Așa cum părinții sunt atenți și grijulii la ceea ce fac copiii lor când merg pe stradă, ferindu-i de mașini, tot așa și planeta, mama voastră iubitoare, se îngrijește să nu fiți expuși la niciun fel de pericole.
Este întotdeauna necesar să dați atenție ghidului vostru interior. Se impune ca această preocupare să o permanentizați, pentru ca totul să devină o obișnuință.   Chiar dacă Mama Gaia și noi suntem preocupați permanent de ceea ce faceți și ceea ce vi se poate întâmpla, este necesar ca, la rându-vă, să vă îngrijiți de propria voastră soartă, de propria voastră evoluție. 
Așteptați-vă la un aflux mare de lumina, un aflux atât de puternic încât, uneori, poate deveni orbitor pentru unii dintre voi.... Acela va fi momentul când va fi nevoie să vă aprofundați în meditație pentru a merge în interiorul ființei voastre, permițând luminii să vă cuprindă inima și fiecare celula a corpului vostru. Rezultatul va fi o creștere a conștiinței și facilitarea ancorării luminii în întrega voastră ființă ( Nota C.M.: Se face referire la anunțatul mare eveniment energetic din data de 15 april.2014).

Schimbări radicale vor provoca revizuirea profundă a vechilor sisteme. Noi sprijinim aceste schimbări și, prin ceea ce facem, grăbim abandonarea vechilor paradigme, vechilor energii care nu mai sunt în concordanță cu viitorul vostru statut de ființe evoluate și multidimensionale. În toate aceste acțiuni, noi suntem alături de voi, deși nu în modul cel mai evident.
Ca lucrurile să continue să evoluieze pe Pământ, noi suntem angrenați într-un program de infiltrare a unor idei, în sistem de „ picătură cu picătură” astfel ca să se realizeze o evoluție corespunzătoare a conștiinței fiecărei ființe umane. Una dintre acestea este acceptarea ideii de egalitate în drepturi și în șanse a fiecărui individ. Este un obiectiv important a cărui implementare se află în desfășurare.

În viitorul imediat veți avea oportunități de a participa la restructurarea vieții pe planetă. Un important flux energetic este îndreptat acum spre Pământ, flux care are puternice caracteristici și care va impune lumii voastre un nou mod de a gândi. Un model cu un asemenea caracter este răspândit prin energii specifice pe tot globul pământesc. Se impune cu necesitate ca ființele umane să ancoreze aceste energii, devenite accesibile majorității, pentru a se putea atinge un nou model de conștiință.

Valerie Donner
 În viitor, vom continua să oferim umanității voastre noi sarcini, reprezentate prin energii corespunzător modulate, care vor face ca lumea voastră să progreseze suficient pentru ca procesul ascensionării nu numai să continuie dar să se și accelereze.

De acum încolo, vă rugăm să rămâneți deschiși și pozitivi față de toate fluxurile energetice care vi se trimit din Lumină, în conformitate cu Programul Divin în curs de implementare. Lungul vostru drum pe calea evoluției se apropie de capătul acestei etape Suntem cu toții parte a aceleiași grandioase echipe a schimbărilor.  

Noi vă iubim și vă încurajăm să nu vă abateți de la drumul cel bun pe care ați obținut numeroase succese. Finalizarea acestei etape evolutive este aproape.
Eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian, în serviciul Consiliului Pământului.



SURSA: http://www.thegroundcrew.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu