”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 iulie 2012

Voi conduceți orchestra


Mesaj din partea Comandamentului Ashtar   
(27/06/2012; channeler: Greg Giles)

In programul nostru imediat am cuprins înlăturarea structurii piramidale a puterii întunecaților, prin care se săvârșesc toate abuzurile și controlul, cărora mereu lumea voastra i-a căzut pradă. Prin această organizare piramidală, întunecații au ajuns să vă controleze nu numai acțiunile dar și gândurile și intențiile.
Pasul cel mai important pe care urmează să-l facem, se referă la destructurarea acestei organizări piramidale diabolice. Nimic nu poate fi realizat până ce acești lorzi ai puterii nu vor fi înlăturați de la conducerea societății voastre.
Prin implementarea unor programe detaliat intocmite, structurile mafiote, masonice, au  furat, au abuzat, au amenințat și au ucis, continuând să se infiltreze adânc în toata organizarea societății umane, preluând marea majoritate a posturilor de decizie și de control.
Ramificațiile și încrengăturile rețelelor masonice, nu au lăsat nocio piatră neîntoarsă, curațind și anihilind orice opoziție.  Intenția lor apocaliptică era de a nu se opri până cînd și ultima ființă umană nu era capturată și pusă sub control.  Acesta a fost motto-ul după care și-au condus făradelegile.
Ei nu recunosc și nu cunosc ce este acela respectul și decența, iubirea aproapelui, într-ajutorarea, iubirea fără condiționări. În însăși structura lor ca ființe, ei nu au sentimentul iubirii, compasiunii, carității, milei sau iertării. Din acest punct de vedere, sunt niște roboți, cruzi, plini de sadism și impasibili la suferinta și nevoile umanității. Ei văd în ființele umane doar niște vietăți care trebuie subjugate și făcute să lucreze pentru interesul stăpânului. Indivizii aceștia, care fac parte dintr-o rasă cu caracteristici agresive, nu au corp emoțional. Le lipsec nativ caracteristicile umane.

Dacă voi, membrii rasei umane, aveți sensibilități native de a asculta o muzică și a vă emoționa de o melodie, de gingășia unei flori, dacă aveți inimii care să empatizeze cu alte ființe (umane sau animale), întunecaților le lipsesc acestre simțuri, aceste însușiri. Din acest punct de vedere îi puteți numi roboți din carne.
Noi nu dorim niciodată să trasăm linii între oameni sau rase, între lumi sau galaxii, însă aici, în această lume, am întâlnit un caz rarisim, în care viețuiesc, două tipuri de ființe umane, care coabitează, dar nu prin relații de înțelegere și fraternitate ci prin  una de ordonare - subordonare. De dragul păstrării unei păci precare, mereu instabile, cei buni și înțelegători, obosiți de permanentele fricțiuni și tentative ale celor răi și întunecați, cedează puțin câte puțin din drepturile lor inalienabile, numai să fie lăsați să supraviețuiască.  
 Cei buni tânjesc după iubire, după fraternitate,după înțelegere și pace  în timp ce cei răi, îi mint, îi înșeală cu tot felul de promisiuni, numai și numai din dorința de a li se accepta condițiile și a-i adormi, făcându-i să creadă că le pasă, că au și ei sentimente, că și ei pot iubi. Totul este însă o fățărnicie, totul este o manipulare. În final, cei buni se trezesc mai săraci, mai înșelați, mai aruncați la marginea societății, dându-și seama, mai mereu, că au fost mințiți, că au fost lăsați să alerge după o himeră. În timpul cât ei au crezut și au sperat, cei răi s-au îmbogățit pe spinarea lor, s-au ghiftuit și i-au forțat pe cei mulți încă să mai strângă cureaua. 
Tipologia oamenilor răi a învățat în timp tot felul de stratageme, de șmecherii, cu care să adoarmă vigilența celor buni și creduli.
- Le-a făcut biserici în care gloata merge și se roagă, crezând că prelații îi vor lua de mână și-i vor duce în fața lui Dumnezeu.  O mare și grosolană minciună! În relația fiecărei ființe cu Dumnezeu, nu există intermediari (n.m. excepție cei din Cercul Christic). (Nota C.M.: Nici măcar “facilitatea” de a-i aduce sub patrafirul preotului, nu este gratuită: din puținul pe care-l are, enoriașul aduce bisericii - adica preotului- câte ceva; și așa, picătură cu picătură, se face o grămadă mare de care beneficiaza prelatul. Ca să nu mai vorbim de numeroasele invenții ale bisericii în materie de taxe și servicii plătite de către obște, sau de faptul ca statul, noutate în România, asigură salariu tuturor prelaților și absolvă biserica de plata oricărui fel de taxe - pe avere, pe salarii, pe veniturile percepute enoriașilor, pe produsele fabricate în comunitățile bisericești etc. Cu alte cuvinte: biserica nu are obligații “pământești” față de stat dar primește cotă-parte din veniturile statului, adunate de  la ceilalți).
 -  Le-a creat partide politice în care să se războiască cât poftesc, și unde să se sfâșie unii pe alții, să-și consume energiile și să uite de adevăratele lor probleme și de adevărații lor dușmani.
 -  Le-a împărțit planeta în țări și țărișoare, care, din cauza izolării și marilor diferențe în ceea ce privește bogățiile naturale și climatul, au devenit surse sigure de învrăjbire și dorință de cucerire. Cei care conduc lumea voastră, întocmesc planurile pentru învrăjbirea popoarelor, le furnizează arme beligeranților, ca să se extermine între ei, creând astfel sentimentele de frică și nesiguranță, adică acele energii cu care se hrănesc ei.
Aceasta este ceea ce se petrece în lumea voastră. Acestea sunt cele două tipuri de ființe care, în termini simpli, populează suprafața Pământului vostru.
Deci, umanitatea voastră este formată din:
- ființe care pot iubi și care iubesc alte ființe și
- ființe care nu pot iubi și este posibil ca niciodată în viitor să nu fie capabile să iubească, dacă în miliardele de ani de când trăiesc pe planeta voastră, nu au reușit să capete nici măcar un sentiment uman.

Una dintre aceste specii trebuie să plece, nu se poate altfel. Pentru ca ambele tipuri de ființe să supraviețuiască, ele nu mai pot ramâne amestecate, împărțind același areal, aceeași planetă. Istoria umanității voastre este cel mai convingător argument.
Noi am venit aici să ajutăm rasa care poate să iubească și care iubește și să înlăturăm celălalt tip de ființe de pe planeta Pământ, rasă care v-a asuprit și v-a împiedicat să evoluați. Aceasta deoarece, noi, la rându-ne, suntem rase de ființe care avem corp emoțional, trăim din iubire și pentru iubire, si la origini, suntem frații și surorile voastre.
Extrem de multe asemănări ne leagă, atât ca alcătuire a corpului nostru total, cât și al compoziției noastre lăuntrice. Noi și voi suntem ființe din Lumină, cu iubire față de Creator și de Dumnezeul acestui Univers. Ne deosebește modul cum am evoluat, dar baza noastră este comună. Faptul că noi am ajuns să existăm în dimensiuni superioare față de cea de a treia, în care, încă, vă aflați voi, a creat între noi anumite deosebiri (Nota C.M.: cum ar fi frecvența de vibrație, numărul catenelor ADN, structura moleculară, care, la ei se bazează pe cristal iar la noi pe carbon). Aceste deosebiri vor fi destul de repede anulate de evoluția în care v-ați angajat, care vizează apropiata voastră ascensiune.
Noi vă vom ajută să scăpați umanitatea de cei care nu pot iubi, deoarece, dacă acestora li s-ar permite să trăiască printre voi, sau pe planeta voastră, inevitabil, ar veni momentul în care ei vor porni o nouă ofensivă de cucerire a voastră.
Noi, cei din tărâmurile superioare știm că, la decizia Celei Mai Înalte Autorități a acestui Univers, am intervenit în ultimul moment favorabil care ar mai fi existat, pentru eliberarea voastră de forțele întunericului.
Puțin a lipsit ca planeta voastră să coboare în tenebre, din care putea să iasă numai prin dezintegrare.
Noi simțim că acea perspectivă, care ne dădea fiori, a fost îndepărtată și că planeta și umanitatea voastră se află pe drumul recuperării totale din ghearele întunecațăilor. Perspectiva voastră este minunată: iubirea, bunăstarea, înțelegerea și pacea vor stăpțni planeta voastră, eliberată de prezența atât de malefică a întunecaților.Alături de civilizaățiile Federației, viitorul vostru nu poate fi decât unul minunat. Veți deveni, la modul practic, ceea ce sunteți la origine: ființe multidimensionale, libere să colinde universul și să-și viziteze frații de pretutindeni. NCIODATĂ PĂMÂNTUL NU VA MAI CĂDEA PRADĂ FIINȚELOR ÎNTUNECATE!
În zilele care vor urma, fiecare detaliu al operațiunii de înlăturare a întunecaților va fi pus în practică, și adus în realitatea voastră palpabilă. (Nota C.M.: Știu că lumea noastră are tendința de a disocia evenimentele cotidiene de cele pe care ni le aduc la cunoștință ființele superioare, precum cei din F.G.L. Dragi, compatrioți, ceea ce se întâmplă în această perioadă în viața noastră socială, în politică, în economie etc. face parte integrantă din aceste operațiuni. Comportamentul aberant, din ultimele săptămâni, al guvernanților, trădările din parlament, călcarea în piciore a tuturor regulilor pe care se bazeaza statul de drept, dezvăluirile șocante privind actele de corupție, a furtului intelectual, încarcerarea unui hoț sadea, fost premier etc. aparțin programului de curățare a societății umane de structurile create pe vechile energii, de ființele umane devenite unelte ale forțelor intunericului, care se arată în toată hidoșenia lor. Haosul pe care-l crează, în economie, în politică, în cultură etc. indică degringolada în care se află întunecații și slugile lor umane, care-și trăiesc ultimele zile pe Pământ. În zilele care vor urma, forțele malefice, în isteria lor de a se salva,  vor arăta că totul poate fi călcat în piciare. Vor fi însă ultimele lor zvârcoleli)
Ajutați-ne să scăpăm planeta voastră de aceste ființe care nu își au locul aici, care nu și-au avut niciodată locul aici, care nu și-au câstigat niciodată dreptul de a se afla aici. Aceste ființe ale răului se află aici doar dintr-o ciudațenie a naturii, printr-un accident de proporții enorme, un accident care a adus daune incomensurabile unor civilizații, printre care și a voastră.
Cu ajutorul vostru, vom aduce normalitatea în viața umanității și vom face ca acest vis urât al omenirii să fie uitat pentru totdeauna.  Un amplu efort ne așteaptă pe fiecare dintre voi și noi. O vom face însă cu multă bucurie, multă iubire, deoarece voi veți gusta adevărata libertate și adevărata viață a ființei încărcată de Creator cu multe daruri.
Se află acum, în atmosfera Pământului, reprezentanți din mii de lumi, din sute de galaxii, numeroase rase diferite și ființe din multe dimensiuni.
Sunt ființe care au venit pentru a duce la bun sfârșit această sarcină sacră, dată de Creatorul nostru comun. Atât de important și fașcinant este ceea ce se întâmplă acum cu planeta și umanitatea voastră, încât, mai toate lumile Universului  au vrut să fie prezente la încheierea Marelui Eveniment.
Voi, ființele cunoscute ca fiind Oameni ai planetei Pământ, sunteți vedetele spre care noi toți privim cu admirație, emoție și încurajare. Voi conduceți orchestra. Lumile observă tot ceea ce faceți, felul cum reacționați, cum vă angajați și cum înțelegeți importanța momentului de grație în care vă aflați. Faceți ca toți să fie mândri de voi, de faptul că avem aceeași rădăcină.  
Noi ne aflăm într-o stare febrilă de așteptare, pentru ca voi să înaintați, și să faceți ultimul salt spre libertatea ființei voastre. Suntem gata sa vă punem la dispoziție întreaga noastră cunoaștere, toate tehnologiile noastre moderne, pentru ca, în timp record, să recuperați rămânerile în urmă. Ați înregistrat un progres enorm, dar nu ați trecut încă linia de sosire. Vă rugăm și vă încurajem să vă adunați forțele pentru a depăși această linie, unde noi vă așteptăm.
Ceea ce așteptăm acum este ca aliații noștri pământeni să intre în treapta de viteză superioară a misiunii lor și să accelereze acțiunile de demascare, judecare și condamnare a celor care au lucrat împotriva comunităților în care trăiesc și au avut ca obiectiv doar acapararea de bunuri obținute prin corupție, minciună, acțiuni frauduloase. Cabala conspirației și minciunii își trăiește ultimele zile. 
 Aceste ființe trebuie înlaturate din societatea voastră înainte de demararea programului de implementare a numeroaselor noastre proiecte.
Dorim ca înainte ca lumea voastră să fie supusă severelor încercări care urmează, noi să fim deja puși în dreptul de a vă ajuta.
Noi suntem Comandamentul Ashtar.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu