..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 decembrie 2023

W-78a - Buddha și Iluminarea. Discuție cu pleiadiana Yazhi Swaruu


Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 05 octombrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Robert : Întrebare de la un cititor: „Eu cred că nu vom ajunge la iluminare înainte de a pleca din corpul fizic, nu?” E adevărat că oamenii nu pot atinge niciodată iluminarea în viața lor de pe Pământ?

Yazhi : Iluminarea nu este o stare la care ajungi, este o cale. Poți fi iluminat oriunde pentru că nu depinde de locul în care se află corpul tău, depinde de unde este mintea ta, de frecvența ta și de abordarea ta asupra vieții, de filozofia ta și de cât de coerent ești, în general. Nu poți ajunge niciodată la iluminare pentru că nu este ceva la care să ajungi. Este un mod de a trăi și de a gândi. Este o dinamică în care evoluează sufletul tău, care mereu se modifică, nefiind niciodată într-o fază statică.

Viața înseamnă mișcare, conștiința este mișcare; dacă se oprește, încetează să mai existe. De aceea nu este un loc sau un stadiu la care să vrei să ajungi. Ești iluminare, nu trăiești în ea.

Robert : Mulțumesc. Am fost, de asemenea, întrebat: „Cum a devenit Buddha iluminat, dacă nu a părăsit Pământul?”

Yazhi : El a devenit iluminat pentru că limitele sunt o iluzie, așa cum am explicat mai înainte. Singurul lucru care limitează expansiunea minții și a conștiinței sunt atașamentele față de ideile limitative pe care le deține fiecare persoană; conștient sau inconștient.

Nu contează dacă există energii lunare scăzute sau dacă există benzi Van Allen. Frecvența înaltă a iluminării, care înseamnă un contact foarte ridicat cu Sursa Originală, transcende totul și nimic nu o oprește. Indiferent unde te afli, poți oricând să atingi iluminarea, pentru că a fi într-un loc sau altul, în limitările aparente ale acelui loc, nu înseamnă altceva decât că te afli într-o situație creată de minte.
Robert : Vii pe Pământ pentru a-ți depăși limitele? E realizabil?

Yazhi : Am putea spune da, pentru că pe Pământ, limitările sunt foarte puternice, și sufocat de materialist, de lumești; ele te fac să crezi că tu nu ești nimic, că ești doar o halcă de carne fără suflet. Deci, trebuie să depășiți asta și să ajungeți la iluminare sau la o conștiință înaltă, în ciuda acelor limitări aparente, care sunt doar o iluzie la un nivel mai extins, dar foarte reale, la nivelul zilnic al experienței vieții pe Pământ.

Robert : Deci, nu contează unde ești; bine. Și cum rămâne cu frecvența dominantă a locului? Nu-i afectează pe unii oameni?

Yazhi : Frecvența dominantă pe Pământ în ceea ce privește conștiința este impusă de Matrice. Adică frecvența dominantă este cea care vrea să te alinieze valorilor frecvențiale ale medii ale colectivității. Asta pentru ca să nu pui la îndoială nimic și să te supui la ceea ce îți impun ei. De aceea, indicat ar fi să vibrezi mai înalt decât media iar asta se va manifesta prin un plus de putere. Sufletele ar trebui să nu se piardă ci să evolueze în ciuda tuturor regulilor ți impunerii celor care vă conduc și vă manipulează.

Robert : Dar pe Pământ asta devine dificil chiar din cauza egregorului colectiv.
Yazhi : Este mai dificil pe Pământ, da, decât oriunde alt undeva în acest univers, deși și aici poți avansa spiritual. Este, de altfel, o consecință a ADN-ului modificat. Fiecare experiență modifică treptat ADN-ul pentru că este o amprentare, o înregistrare în memorie.

Robert : Se spune că mulți au ajuns la iluminare. Mă întreb, dacă asta e adevărat ? Nu știu cum se poate evalua asta din moment ce întreaga istorie a omenirii este falsă.

Yazhi : Așa este. În acest moment, chiar ne îndoim dacă Buddha a existat sau nu, pentru că el întrunește elemente în comun cu toți iluminații din trecut, inclusiv cu Isus Hristos. Cel mai probabil este doar o altă legendă. Adevărul e că nu știm nimic precis. Pentru mine miroase a metodă de influențare și manipulare a oamenilor, prin adăugarea la un eveniment sau fapt real, a multor altor fapte, în funcție de interesul celor care mereu au condus popoarele. Orice avatar acceptat de milioane de oameni devine, la un moment dat, un mit care nu prea mai are nimic cu realitatea faptelor.

Robert : Poate că acea legendă îi poate face pe alții să încerce să atingă acea stare. Oare, cum poți recunoaște un iluminat veritabil și unul fals?

Yazhi : Înțelegerea faptului că nu vei fi niciodată un iluminat face parte din iluminarea însăși. Nu este o stare la care trebuie să ajungi, mai degrabă, este o stare sau un proces de conștiință care evoluează și crește constant.

Robert : Știind cum manipulează ei percepția umanității și că nu lasă nimic să treacă neobservat... ceva nu e în regulă cu personalitatea lui Buddha; inclusiv acele statui gigantice care te fac să crezi că ești mic și neajutorat.

Yazhi : Din punctul de vedere al controlorilor, cineva cu adevărat iluminat, care lucrează pe cont propriu, este un pericol și trebuie anihilat. Sau dacă nu-l zdrobesc, îl denigrează și-l anihilează social.
Cu toate acestea, avatarul lui Buddha îmi place cel mai mult căci aduce o mare inspirație de înaltă frecvență. Eu nu-l discreditez, chiar am trei figurine cu Buddha în camera mea, iar pe navă sunt busturi mari de Buddha care împodobesc locuri (atriumul și în jurul terenului de sport). De-asemenea, pe lungul coridor care se poate observa pe videoclipurile cu Mari, se află un Buddha mare de peste doi metri în poziție de lotus precum și în fața sălii de meditație pe care Mari a arătat-o ​​într-o fotografie. Deci, avatar sau nu, el este foarte respectat aici.

Robert : Dar budismul re o altă religie, nu-i așa?

Yazhi : Este, dar Buddha nu poate fi considerat ....budist. Budismul nu a fost fondat de Buddha; asta o declară și călugării budiști. El este doar Buddha. Orice au creat ulterior, folosindu-se de Buddha nu este problema lui Buddha. Totuși, este foarte posibil ca acest personaj să nu fi existat niciodată în realitate.

Robert : Dar de unde interesul acesta generalizat de a arăta și planta statui ale lui Buddha? Cumva pentru ca oamenii să introducă acel avatar în memoria lor și astfel să cimenteze poveștile, așa cum fac cu Isus Hristos?

Yazhi : Da, și asta este deja opera controlorilor care au făcut din budism o religie. Buddha nu a cerut niciodată să i se facă statui, pe care le întâlnești acum peste tot în lumile orientului și Asiei ( Cambodgia, Laos, Thailanda, Vietnam etc)

Robert : Da, dar acolo sunt și fanatici care le distrug.

Yazhi : Asta este mâna lungă a Cabalei, care duce o politică globală de învrăjbire a unora împotriva altora. Distrugerea statuilor antice ale lui Buddha se înscrie pe aceeași linie cu incendiu care a distrus catedrala Notre Dame.

https://swaruu.org/transcripts/buddha-and-enlightenment-can-it-be-reached-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu