..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 noiembrie 2023

W65 Extracțiile și problemele lor (P4)- comunicare de la extraterestra Kassia

Publicat 25 iulie 2023

Traducere Const. Mihăilescu


Mari Swaruu : Bună din nou și mulțumesc pentru această nouă întâlnire. Sper că sunteți cu toții foarte bine. Eu sunt Mari Swaruu.
Aș dori să continui cu ceea ce am început în videoclipul anterior, de data aceasta din punctul de vedere extraterestru. Permiteți-mi să v-o prezint pe Kassia din Erra, care este unul dintre ajutoarele directe ale lui Alenym și una dintre Gărzile sale regale; ea se va adresa direct celor care au amintiri sau vise despre vieți anterioare. Mesajul e al Kassiei dar cuvintele, în mare parte îmi aparțin.
Kassia: O încarnare pe Pământ, nu este același lucru cu o reîncarnare în planul 5D, de exemplu.. Așa cum am spus în videoclipul anterior, o încarnare în densități diferite duce la personalități diferite, ființele încarnate în planuri diferite având unele similitudini dar nefiind identice, chiar dacă sunt experiențe ale aceluiași suflet.
Unei întrupări pe Pământ i se atribuie atributul uitării existențelor anterioare, mai ales când este vorba și de fragmentarea sufletului.
O persoană care pe Pământ fiind își poate aminti că a fost o altă ființă în afara Pământului, nu este neapărat considerată o ființă 5D de către rasele stelare. Din acest motiv, nu pot lua locul acelei ființe stelare odată ce persoana terestră este extrasă, pentru că acel loc și rol nu sunt ale ei, ci aparțin persoanei 5D care își amintește ce a fost.

Aici intervine o problemă de etică și conflict la ocuparea corpurilor. Este momentul în care două corpuri, având exact aceeași frecvență și ADN, acceptă sau se aliniază cu același semnal de la suflet, o singură conștiință fiind prezentă în ambele corpuri, sufletul simțind asta și controlându-le pe ambele simultan. Totuși, ceea ce se întâmplă mai frecvent aici este pur și simplu că cei doi oameni identici se separă în două puncte de atenție, adică în două suflete, așa cum se întâmplă cu gemenii identici, deși sunt persoane diferite în corpuri diferite.

Să presupunem că vă amintiți familia și prietenii sau slujba avute pe Pământ cândva. În cazul în care ești extras (
nota C.M.: referire la recuperarea ființelor, semințe stelare, care au corpuri pe Pământ, sau pe care le părăsesc prin moartea corpului fizic, recuperări inițiate de ființe extraterestre care au făcut parte din aceeași familie stelară, venite să ajute acel fost membru de familie; dacă această recuperare are loc cu corp fizic cu tot, noi numim acțiunea răpire). Întrebarea care se pune este dacă asemenea acțiune este corectă sau nu.

Ce s-ar întâmpla cu acea ființă umană, cu vibrație 5D, care se trezește că trăiește acea poveste pe care și-o amintește din vis sau aievea? Ar fi corect ca geamănul să pretindă „visătorului” să plece pentru a-i lăsa lui corpul fizic ?
Apoi, să presupunem alt scenariu: ești o ființă din altă perioadă. Ești extras, dar toată familia aceea unde ajungi și de care îți aminteai în vise, acei prieteni, acel job, nu te mai așteaptă. Poate că acei oameni nici nu s-au născut încă sau, dimpotrivă, au murit cu mult timp în urmă. Cum te-ai simți? Cui ar trebui să ceri socoteală pentru durerea și regretele provocate de revenirea ta la vechea familie, pe aceeași planetă sau pe alta?
Un ultim scenariu: să presupunem că persoana 5D, care îți amintești că ești, nu este în prezent în viață în afara planetei Pământ, dar membrii acelei familii, prietenii și colegii de muncă sunt. Ar fi corect ori normal să le ceri acelor copii, parteneri, prieteni sau colegi să te recunoască și să te accepte ca fiind acea ființă 5D care, pentru ei, nu mai exista? Mai ești, oare, ființa de care își amintesc membrii acelei familii, prietenii ? Este etic să ceri ca aceștia să-și reorienteze sentimentele de atunci către tine, cel venit acum dar care ai fost cândva cel pe care ei îl recunoșteau?
Pe Pământ fiind ești deja o altă persoană, deși e posibil să păstrezi trăsături, forme, intuiții și convingeri pe care le aveai și în altă existență. Însă tu nu mai ești acela, ci unul nou. Ești un
nou tu, pe care trebuie să-l recuperezi,(asimilezi), dar, apoi, să-i dai drumul să plece, nu să cauți să-l „arestezi” în tine..
Mari Swaruu spunea: „Tocmai de aceea sunt generate oglinzi pe Pământ. Cu alte cuvinte, același suflet, dar cu o cale diferită într-un 3D foarte terestru.”
Cu toții vrem să credem că a trăi în 3D este întâmplător sau un accident.. Crezi că te-ai reîncarnat acolo pentru că dorința ta de a lupta era foarte puternică, pentru că Federația te-a înșelat, că ai crezut că va fi altfel, că ai crezut că te vor lăsa să trăiești experiența pe care ți-ai dorit-o. Numai că Cabala, componentă a Federației Galactice, nu ți-a permis să faci alegeri libere, ea acționând regresiv și, de multe ori, agresiv, urmărindu-și propriul său interes.
Însă adevărul, chiar dacă nu-ți place, este că, dacă ar fi așa, sufletul tău s-ar fi dezincarnat de mult din cauza incompatibilității frecvențelor. Tu n-ai mai fi cel care citești și asculți ceea ce spun și scriu eu acum, căci, de mult te-ai fi dezîncarnat, sau „costumul” tău ar fi un NPC, adică fără suflet.
Iubiților, sunteți acolo, pe Pământ și trăiți exact ceea ce ați vrut să trăiți, dar asta nu înseamnă că sunteți ființa sau sufletul care a trăit în încarnări doar în dimensiuni liniare. (
nota C.M.: discutabil, având în vedere că la Consiliul de reîncarnare am fost convinși să semnăm contracte al căror conținut nu ne-a fost prezentat în detaliu).

 A-ți aminti fragmente din viețile tale trecute este extrem de complicat, deoarece, pentru fiecare amintire, intră în joc toată istoria ta actuală pe Pământ: dezamăgiri, iluzii, fantezii, manipulări, durere, traume, dragoste, toate ideile și ideologiile tale, conștiente și inconștiente, inclusiv toate interferențele unor entități sau egregori etc.
Acea amintire sau acele amintiri devin parte din dinamica 3D, care este încarnarea voastră actuală și care se integrează în cine sunteți voi astăzi; o experiență de învățare pentru ca în altă experiență să fii mai bun, mai inspirat, mai dispus la roluri din ce în ce mai complexe și mai cuprinzătoare.

Citez: „Este foarte periculos să-ți amintești că ai trăit alte încarnări în afara Pământului în timp ce trăiești pe Pământ, mai ales dacă sunt doar fragmente, deoarece, mai mereu, imaginația umple golurile cu scenarii ireale sau greșite pe care tu crezi c-au fost ale tale” -Nai´shara

La aceasta, mai trebuie să adăugăm că creierul tău, traducătorul a ceea ce vezi în amintirile și visele tale, de multe ori nu are toate datele să traducă corect acele informații, umplând povestea cu lucruri care ar putea fi asemănătoare, dar inexacte. Prin urmare, nici măcar memoria, care-ți servește personalitatea ta fizică, nu este neapărat cea corectă ci doar interpretarea ta personală.
-----
La toate acestea se poate adăuga nivelul auto-stimei pe care-l practici, care poate diminua dorința ta de a te identifica ca uman și asta te poate determina să dorești să înlocuiești identitatea ta umană cu una stelară, așa cum am menționat în videoclipul anterior al acestei serii. A-ți aminti întreaga viață anterioară cu certitudine și nesecvențiat este practic imposibil.
Acest lucru complică și mai mult contactul cu frecvența eului tău din afara Pământului.
A fi responsabil pentru alegerile tale implică o maturitate mult mai mare decât s-ar putea crede. În final, vei alege o cale sau alta, însă cea pe care o alegi astăzi, poate să contravină cu cea aleasă acum 10 ani, și asta te va face să intri într-o spirală de scepticism față de tine însuți, conștient sau inconștient, idealizând și mai mult acel vis sau amintire din afara lumii, pe care alegi să-l selectezi și să-l păstrezi acum.

De aceea, toată lumea din 3D are potențialul absolut de a fi toată lumea. E alegerea fiecăruia, dar amintiți-vă întotdeauna să fiți voi, nu
tu cel din altă viață, nu tu dintr-o încarnare anterioară, nu sinele tău stelar care acum mănâncă cu familia ta pe o altă planetă. Tu ești acum, cel care ești astăzi aici.

Nu căuta să te înlocuiești cu cel stelar pe care îl consideri mai bun. Astăzi fii acel
tu pe care îl consideri varianta ta superioară mai bună. Sfatul nostru este următorul:Nu vă înlocuiți numele (nu vă rebotezați), nu vă înlocuiți identitatea, nu vă redenumiți după cine vă amintiți că ați fi fost în altă viață. Oricum, orice alegeți să faceți, trebuie să fie o variantă mai bună, mai evoluată, mai ridicată vibrațional.
Respectă ființa care ai fost înainte, despartă-te de ea și las-o să plece pentru a exista în mod independent, dar acceptă-i prietenia, desparte-te de ea în termenii cei mai amiabili. Permite-i să fie o inspirație sau un ghid pentru tine, pentru sinele tău de astăzi.
Trăiește procesul de a te recrea, de a alege liber cine vrei să fii, și, în acest scop, folosește toate instrumentele pe care le ai la dispoziție. Dar nu căuta să fii ființă care ai fost pentru că
acea ființă nu mai este ființa ta; acum tu ești diferit, deși ai similitudini, cu oricare dintre aspectele tale anterioare, indiferent unde se află ele acum. Nu este etic sub nicio formă să te substitui altei identități, chiar dacă aceea ai fost tu, în altă experiență.

Vindecă acele rămășițe pe care le ai, toate cele pe care le păstrezi precum și cele pe care le eliberezi. Iartă-te pe tine însuți, și iartă toate acele aspecte care au fost
tu. Fii fericit pentru acea ființă, iubește-o și dă-i drumul. Aceasta este responsabilitatea ta, chiar dacă ea reprezintă munca din umbră.

Mari Swaruu : Poți fi cea mai bună versiune a ta azi.

Îți mulțumesc că mi-ai urmărit videoclipul și expunerea.Pe data viitoare.

Cu dragoste. prietena ta,
Mari Swaruu

„Voi sunteți eterni și nemuritori” 

 Cassia din Erra

https://swaruu.org/transcripts/extractions-and-their-problems-part-4-kassia-speaks-directly-to-those-who-remember-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu