..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 septembrie 2023

W44 - Ce este un extraterestru pentru voi?

Publicat 17 mai 2023

Traducere Const.Mihăilescu.



Mari Swaruu: Bună, mulțumesc că-mi sunteți alături încă o dată. Eu sunt Mari Swaruu.
În opinia grupului meu și a mea, nu există nicio barieră unde se termină umanitatea pământeană și încep ființele extraterestre. Din punctul nostru de vedere, ceea ce definește umanitatea voastră alunecă ușor dar sigur spre ceea ce înseamnă civilizație extraterestră. Practic, nu există o linie, o ruptură între civilizația umană și civilizațiile extraterestre.
Ce este uman și ce nu este depinde doar de criteriile care sunt utilizate, din punctul de vedere personal al cuiva sau depinde de acordurile pe care le deține o persoană sau un grup. Cineva și grupul său, care impun un set de criterii asupra altora, dau dovadă de autoritarism.

Cel mai comun mod în care este definit un extraterestru, acceptat social pe Pământ, este că este o entitate străină de planeta Pământ. Dacă s-a născut sau s-a format în afara Pământului, atunci este de origine extraterestră.
Din știința pământeană acceptată social, singurele lucruri extraterestre dovedite și recunoscute sunt planetele, stelele, nebuloasele, cometele, asteroizii, rocile, formele de energie și o presupusă viață extraterestră dar nedovedită.

În ceea ce privește oamenii, dacă cineva aparține sau s-a născut pe Pământ, atunci e considerat pământean. Din punctul de vedere al teoriei științifice și al ficțiunii populare, un extraterestru ar fi o creatură care a evoluat în altă parte, pe un alt corp ceresc și care, cu necesitate, trebuie să arate foarte diferit de orice ființă umană normală.

Acest criteriu decurge în mod evident din teoria evoluției a lui Darwin, care, pe Pământ, este de necontestat..

Toate acestea sunt, în esență, definiții și acceptări privind pământeanul și extraterestrul acceptate pe Pământ.

După cum am spus mai sus, totul depinde de punctul de vedere și de criteriile fiecărei persoane sau grup de oameni care definesc ce este și ce nu este extraterestru și asta depinde nemijlocit de nivelul de conștiință și conștientizare al acelor oameni, al acelui grup. Însă dintr-un punct de vedere mai larg, mai extins, ceea ce definește un extraterestru este foarte diferit și poate deveni și ceva greu de definit și complicat de înțeles de voi.

A defini ce este un extraterestru din poziția materialistă a locului în care se naște cineva este un punct de vedere foarte îngust, care nu ține cont de aspectele mult mai importante ale conștiinței sufletelor și ale evoluției lor și unde se regăsesc atenția și conștientizarea lor la momente anterioare..

Din punctul de vedere al unui suflet care nu a evoluat pe Pământ, ci în altă parte a universului, a avea un corp care s-a născut pe Pământ nu definește pe cine este acel suflet. Îi definește doar experiența actuală consumată pe Pământ în una sau câteva încarnări îmbogățitoare.

Iar manifestarea unui suflet de sămânță stelară într-o identitate pământeană deplină este la fel de logică sau ilogică precum cazul unei persoane născută în Canada dar care trăiește în Mexic. A schimbat doar „numerele de înmatriculare ale mașinii”. Tot astfel și cu sufletele (semințe stelare) care se „îmbarcă” pe un corp fizic pe Pământ.

Diferitele variante, privind existența ființelor extraterestre, pot fi, în acest moment, pe Pământ:

-) ființe care pot arăta uman sau non-uman, și care s-au născut pe o altă planetă dar fac incursiuni pe Pământ (așa-numiții Step Downs); descind, de obicei, în grupuri mici, debarcând de pe nave spațiale, dar nu se stabilizează pe Pământ;

-) grupuri de suflete, semințele stelare, care anterior au evoluat pe alte planete evoluate, și care s-au decis să coboare pe Pământ pentru a avea experiențe în corpuri fizice. Există o mulțime de informații despre asemenea semințe stelare, inclusiv despre modul în care oamenii care se încadrează în această categorie știu sau își amintesc cine sunt, uneori respingându-și complet identitatea umană, spre dezamăgirea și disperarea familiei, care nu le înțelege comportamentul. Unii dintre ei negă faptul că sunt oameni așteaptă să revină pe planeta de origine.

Majoritatea oamenilor ar putea crede că asemenea comportamente se datorează unor tipuri de boală care le afectează gândirea.

Majoritatea semințelor stelare ajung să cunoască și să accepte ceea ce sunt: ​​suflete care au de trăit o viață tranzitorie pe Pământ, din proprie voință aleasă, pentru un anume scop.

Unii dintre ei, deși și-au înțeles originile, preferă să nu divulge nimic familiei ori prietenilor, așteptând momentul când își vor încheia experiența în corp fizic pe planetă, pentru a reveni la origini.

Unii tind să coboare pe Pământ pentru perioade îndelungate și să se amestece cu populația indigenă ca și cum ar fi un pământean natural, fiind conștienți că sunt doar niște vizitatori. De multe ori aceste suflete nu coboară pe Pământ pentru că au o misiune anume, ci pentru a supraviețui căci au nevoie de unele resurse ale Pământului (inclusiv energii), cu care se hrănesc.

Unii ajung să depindă atât de mult de Pământ încât cad în ciclul de reîncarnărilor planetei datorită afinității lor mari cu acel tip de identitate (
nota C.M.: este o deformare sau interpretare greșită să afirmi că sufletele se reîncarnează pentru că s-au obișnuit cu acest mod de a exista. Consiliile de încarnare și reîncarnare sunt formate din entități - reptilieni, mantizi, draconieni, demoniaci, arhoni etc. - cu scopul de a convinge, prin minciună, sufletele să se reîncarneze, pentru a le produce energii de joasă vibrație cu care aceste entități se hrănesc și prosperă).

După cum am spus în unele dintre videoclipurile mele anterioare, cultura și societatea Pământului sunt pline de mii de extratereștri Step Down care sunt acolo pentru că le place experiența scop în care au adoptat o identitate umană prin propria lor voință. (
nota C.M.: cum să părăsească ei o sursă sigură de hrană gratuită !?)

Există însă și variante în care unii extratereștri, Step Down, își încheie timpul pe Pământ și se întorc la societățile lor originale extraterestre.
Extratereștrii benefici stau în proximitatea Pământului, orbitând planeta în nave spațiale, cu scopul de a transmite informații și pentru a ajuta la evoluția spirituală și tehnologică a umanității pământene, fără a coborî pe Pământ. .

Deși majoritatea dintre voi nu conștientizați aceasta (
nota C.M.: în prezent, pentru prima oară, un guvern, cel al Mexicului, intenționează să recunoască existența ființelor extraterestre și faptul că ele ne vizitează. Și ne mai supărăm că suntem considerați primitivi, de către alte civilizații !!) sunt milioane de extratereștri văzuți sau nevăzuți, cu figuri umane sau nu, care circulă printre voi pe stradă, ori stau alături de voi când vă uitați la televizor...


Deși nici una dintre aceste variante nu este recunoscută de știința voastră, toate sunt sau pot fi absolut reale. Sunt mii de umani care au avut experiențe „paranormale”, singura grijă a guvernanților a fost de a decredibiliza faptele, ori de a le găsi explicații pământene sau de a le ridiculiza.

Nimeni nu poate deține adevărul suprem, însă s-ar impune abordarea mai responsabilă a evenimentelor legare de existența și prezența unor ființe extraterestre pe planeta voastră sau în jurul ei.
Iată de ce fiecare persoană sau fiecare suflet trebuie să fie responsabil pentru ceea ce alege să creadă ca realitate, cunoscând și respectând pe deplin punctele de vedere ale celorlalți.

Ar trebui să includem în această listă pe toți acei extratereștri care arată în mod clar neobișnuit, străini de tot ceea ce se întâlnește pe Pământ.

Trebuie să menționez că, deși forma asemănătoare omului este extrem de comună în tot universul, varianta care arată exact ca oamenii este cel mai comun tip existent în galaxie, deși aproape orice rasă are particularitățile ei, mai mult sau mai puțin evidente. Deosebirile se referă în special la anatomia corpului, la fizionomie, la numărul și dispunerea organelor în corp precum și la circuitele vitale care asigură mobilitatea, raționamentul și funcționalitatea corpului în condițiile de mediu date.
Există nenumărate specii și variante care pot părea complet umane mai mult sau mai puțin asemănătoare în interior și care aparțin regnului vegetal sau animal.
Apoi, există un alt grup de ființe care arată la exterior destul de diferit față de oamenii obișnuiți de pe Pământ, dar care au aceleași organe interne precum oamenii. Paleta raselor ființelor din univers este foarte largă, de la ființe cu fizionomii complet diferite până la foarte asemănătoare pământeanului sau unor viețuitoare de pe Pământ.
n sfârșit, există un imens număr de specii extraterestre de toate felurile, foarte diferite de lyrieni, aparținând unei extinse game de specii și subspecii, cu morfologie ciudată sau chiar necunoscută.

Deci, întrebarea : „Ce înseamnă, pentru voi, un extraterestru?” poate avea foarte multe răspunsuri.

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu și că poate v-ați abonat la această serie de comunicări pe care noi le facem pentru ca voi în înțelegeți cât mai mult din vastitatea Creației.

Aveți grijă de voi, dragi prieteni.

Cu mult drag,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/what-is-an-extra-terrestrial-to-you-english

Un comentariu: