..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 septembrie 2023

W43- Cum să-ți schimbi trecutul; comunicare de la Swaruu de pe planeta Erra (Pleiade)

Publicat 07 mai 2023

Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu (9): Oamenii sunt învățați că imaginația este doar o fantezie, că aceasta nu există, că te înșeli pe tine însuți și că trăiești cu capul în nori, pierzând-ți timpul cu asemenea utopii, în loc să-l folosești într-un mod mai profitabil.
Învățătorii spirituali tereștri insistă să vă convingă că e nevoie să trăiești în prezent, deoarece trecutul și viitorul nu există, deși, din nou, ei nu știu cum funcționează cu adevărat lucrurile. Starea de ACUM, despre care vorbesc acei guru, este întotdeauna rezultatul trecutului, deoarece percepția acelui trecut construiește ceea ce voi numiți prezentul.

Înveți să percepi lucrurile într-un fel sau altul, dând sens acelor lucruri, valoare și importanță, într-un cadru de comunicare și consimțământ colectiv, creând astfel o acceptare socială. Dar, amintiți-vă că acordul social nu este altceva decât rezultatul controlului impus de cei care conduc Pământul, adică Cabala, Matricea.

Când ești într-o stare în care îți poți imagina lucruri, abia atunci te afli într-o stare de creativitate pură. Nimic din ceea ce există nu ar exista fără imaginație. Tot ce există este, mai întâi imaginat.

Prin urmare, a fi într-o stare imaginativă, numită și starea mentală alfa, înseamnă a fi mai mult în prezent decât ceea ce acei guru vă tot spun de zeci de ani, predându-vă ceva ce nu poate fi, căci vă aflați într-un acum care s-a întâmplat deja. Evenimentele din trecut s-au întâmplat deja și nu se poate face nimic în privința asta, nimic nu poate fi schimbat.

Totul pleacă de la conceptul de liniaritate temporală. În deplasarea de la trecut spre prezent și apoi spre un viitor inexorabil, lucrurile nu se petrec așa. Aceasta deoarece, în adevărul suprem, nu există timp sau forță, entitate sau particulă materială.
Timpul este o experiență emanată din conștiința celui care observă și, ca tot ceea ce este, se bazează și pe idei preconcepute, învățate și impuse de Matricea acceptată social. Conștientizarea observatorului este cea care încurajează, accelerează sau încetinește percepția asupra timpului, iar timpul nu este altceva decât o percepție personală și unică.

Nici liniile temporale nu sunt ca atare, deoarece conceptul de linie pleacă din punctul în care s-a aflat observatorul și linia lui de experiență până unde se află acum; și asta numai din punctul de vedere al unui anumit observator. E ca și cum ai fi într-un deșert plat, unde nimic nu poți întâlni.. Poți să mergi dintr-un loc în altul, iar când te vei întoarce vei regăsi linia pe care ai creat-o la plecare, dacă te-ai orientat după urma pașilor pe care ai lăsat-o la plecare.

Tot ceea ce este a fost și va fi întotdeauna. Nu există timp, totul este fixat și este așa cum este, precum o rolă de film. Totul se petrece în același timp: nenumărate fotografii fixe ale tot ce există.. Simultan poți regăsi pe peliculă începutul, cuprinsul și partea finală a filmului. Toate fotografiile (imaginile) există în același timp și depinde doar de ce alegi, ce fotografie alegi să vizualizezi. Observatorul, prin conștiința sa, este cel care animă acea serie de fotografii.

Acum, imaginați-vă o super-rolă de film în care se pot schimba la voință imaginile, începuturilor, desfășurărilor și finalul, și că poți derula un film interactiv cu nenumărate finaluri și acțiuni, mai scurte sau mai lungi, cu diferite intrigi, care pot ieși din cadru prin anumite puncte de derulare a filmului. Observatorul poate anima acel film interactiv după bunul său plac. Dacă dorește încetinește derularea, o poate opri sau, dimpotrivă, o poate accelera.

Dacă alegi să simți frică pentru ceea ce vezi în film, atunci filmul îți va oferi mai mult din ceea ce îți atrage atenția, și acțiunea se va derula în acea direcție. Dacă ceri o scenă frumoasă, filmul se va derula în acea direcție, reflectând ceea ce își dorește animatorul, pentru că el este animatorul de film fără de care nimic nu ar putea exista. Aceasta este realitatea.
Dacă ai atenția concentrată asupra scenelor și scenariilor de groază, filmul îți va oferi mai mult din asemenea scenarii. Filmul pe care îl percepi ca realitate nu este altceva decât reflectarea sau oglinda interiorului tău, oglinda propriei tale conștiințe.
Prin urmare, felul în care percepi lumea din jurul tău este doar o reflectare a ta.
După cum am spus mai sus, imaginația este modalitatea prin care se creează totul și modul în care conștiința decide spre ce se va îndrepta totul. Dar, tot ceea ce poate concepe conștiința există deja, este deja o realitate undeva, în altă parte a creației.. Realitatea este o percepție prestabilită de mintea unui observator și se derulează într-un anumit context social.

Acum, imaginează-ți trecutul tău în altă alternativă. Cum ai vrea să fi fost lucrurile într-un moment sau altul din viața ta. Imaginează-ți o altă realitate. Acea realitate imaginată de tine acum este, cu certitudine, o realitate undeva și se află pe o linie temporală paralelă, așa cum ți-o imaginezi tu acum. Vreau să spun că este o realitate certă nu doar o imaginație a minții tale. Prin imaginea pe care ți-ai creat-o n-ai făcut altceva decât să te acordezi pe frecvența versiunii tale paralele existentă undeva. Poți aprofunda acea realitate paralelă imaginată în acel moment de către mintea ta, cu întrebări de genul: ceea ce făcusei în acea realitate cu o zi înainte, cu ce te-ai ocupat în acea zi, ce experiențe ai avut, ce ai văzut, cu cine ai vorbit, cu cine te-ai întâlnit, cum era vremea etc. Încearcă să-ți imaginezi cât mai exact răspunsul la aceste întrebări și realitatea acțiunilor tale de pe acea linie temporală va căpăta certitudine și consistență tot mai mare.
Întreabă-te care ar fi deciziile tale dacă ipotetic te-ai trezi în acea realitate paralelă?
Pentru a manifesta lucruri, trebuie să le visezi cu insistență, mereu și mereu, până când ele se vor concretiza în realitatea ta. Pe timpul canalizării acestor gânduri nu trebuie să accepți idei precum: „ nu cred că se va întâmpla ceva, e imposibil să se poată materializa, e o fantezie..etc”.
Dacă, pentru o clipă, ai putea lăsa în urmă aceste incertitudini, care vin din mintea ta logică și programată, menită să se mențină într-o Matrice acceptată social și ai putea accepta versiunea ta pe care vrei să fii atât de mult, ai constata că transpunerea în realitate a imaginații este pe deplin posibilă.


Una dintre cele mai puternice și mai rapide modalități de a realiza acest lucru este schimbarea trecutului, deoarece, odată ce ți-ai schimbat trecutul, nu trebuie să mai faci nimic pentru că ești deja în acea versiune a ta.

Ce ai făcut ieri în acea versiune? Imaginează-ți totul viu, constant, congruent și vei vedea că toate acele experiențe imaginate, pe care le-ai putea numi amintiri false, devin amintiri reale. Ele încep să aibă o viață proprie, devin amintiri foarte vii și clare, chiar mai mult decât cele reale și acceptate social.

Imaginează-ți trecutul până când constați că se simte la fel ca lucrurile care fac parte din memoria ta acceptată social. Vei simți ca și cum ai fi experimentat cu adevărat acele lucruri, pentru că
cu adevărat le-ai experimentat în cealaltă versiune a ta. Devii acea versiune a ta pentru că aceasta a devenit trecutul tău, la fel cum este acceptat trecutul tău social.

Imaginează-ți aceste scenarii până când devin reale. Trăiește acel trecut ca și cum el ar fi fost trecutul tău.. Treptat, îți vei da seama că ai trăit cu adevărat ceea ce ți-ai dori să experimentezi, într-o realitate paralelă, pe care o vei accepta ca fiind trecutul tău, așa cum este pentru tine trecutul tău oficial.
-) Imaginează-ți ceva ce ai dori să experimentezi în viitor.

-) Acum, imaginează-te în trecutul tău și localizează acea experiență ca și cum s-ar fi întâmplat deja.

-) Memorează cum ai experimentat deja asta și cum te simți. Ce îți dorești să se întâmple în viitor? Cum ai vrea să fie viitorul tău ideal, în cea mai autentică și mai extinsă reprezentare a ta, pe care ți-ai dorit-o din totdeauna? Ai deja asta în minte?
-) Acum plasează în trecutul tău ultimii cinci ani. Simte cum i-ai trăit și cum ai evoluat în acea perioadă. Amintește-ți acea experiență, cea pe care ți-ai dorit-o în acea versiune a ta și consideră acea perioadă ca făcând parte din experiența versiunii tale.

-) Adu acea altă versiune a ta în viața ta reală.
Aceasta va fi la fel de reală ca orice altă amintire pe care o porți cu tine în orice moment și care este tot atât de reală precum oricare alta le care te-ai raporta.

Când cineva te va întreba ceva legat de trecutul tău, tu vei putea să-i ceri: „ La care versiune a trecutului meu te referi?”

Trebuie să înțelegeți că fiecare dintre voi este parte dintr-un multiplu și că puteți accesa diferite trecuturi din multiplele voastre experiențe plasate pe diferite linii temporale. .

Acesta este adevărul despre modul în care funcționați ca persoană, ca entitate alcătuită din toate versiunile, numiți-le linii temporale diferite, care, împreună, vor forma întregul, totalitatea aspectelor voastre existențiale.

Acum, ce să faci cu replicile care nu-ți plac? Ce să faci cu amintirile pe care le accepți deja ca realitate, Matrix-ul acceptat social?
Scopul aici este de a fi mai expansiv, conștientizând existența simultană a mai multor linii temporale, în care îți regăsești propriile tale aspecte, aflate sau nu sub influența unui Matrix acceptat social.

Nu lupta cu acele amintiri Matrix acceptate social, încorporează-le ca o parte din tine, o parte validă și la fel de valabilă ca orice altă amintire pe care ai creat-o.. Nu le discredita, doar încorporează-le în ceea ce ești.
Ca proces evolutiv, acceptă ceea ce văd oamenii din prezentul tău și arată-le cine ești tu cu adevărat, cu schimbările uimitoare pe care le poți face, devenind multidimensional..

Acordă-ți permisiunea de a experimenta multidimensionalitatea, deoarece toate îndoielile pe care le ai, cu privire la funcționarea sau nu a acestei tehnici, se bazează pe credința și sentimentul de a nu fi demn și capabil de manifestarea oricărei realități....

Poți avea capacitatea și forța mentală, forța și integritatea spirituală, să accepți pentru tine însuți că îți poți schimba trecutul?

În acest moment de ACUM, de strictă actualitate, posibilitățile tale de a te manifesta multidimensional funcționează foarte bine pentru că Matrix-ul nu a implementat, deocamdată, niciun mecanism de apărare împotriva acestei practici; el pur și simplu a încercat doar să o șteargă din toată existența.

Tot ceea ce trebuie să faci este să transcenzi conceptul de liniaritate temporală. Poți să-ți vizualizezi viitorul, să mergi în acea direcție și, de asemenea, poți să-ți vizualizezi trecutul și să decizi că vii din acel spațiu în care asta s-a întâmplat deja.

Această tehnică este atât de puternică încât nici măcar nu trebuie să crezi complet în ea pentru a simți și a experimenta schimbările uimitoare pe care le poți face în tine, folosind-o.

Poate credeți că ceea ce vă spun este o fantezie, dar eu vă asigur că nu este și că, dacă încercați, puteți vedea rezultatele într-un timp foarte scurt.  

Rezultatele vor fi atât de palpabile și reale încât vă veți convinge treptat că este adevărat, că orice trecut pe care îl decideți este trecutul vostru și este la fel de real ca oricare altul și că nu există timp liniar static. Probleme spirituale, probleme emoționale și probleme fizice deopotrivă.

De exemplu, s-a dovedit că unele persoane care manifestă personalități multiple și li s-a dezvoltat o tumoră canceroasă, se pot vindeca ca prin minune dacă își schimbă personalitatea. Dar dacă revin la prima personalitate, tumora reapare. Acesta este un fapt dovedit, nu o fantezie. Tot astfel se petrec lucruriule și în cazurile de schizofrenie.
Concluzia: schimbă-ți trecutul și-ți vei schimba prezentul și viitorul !

Cu cât exersezi mai mult această „tehnică”, cu atât vei fi mai surprins de rezultate. Poți scăpa de boli, indiferent cât de cumplite ar fi, de malformații, de decizii de anihilare, de accidente, de o anume stare socială și „materială”, de componență familială etc. Totul este să atingi nivelul de a experimenta lucruri și evenimente, cu ferma convingerea că deja s-au întâmplat.

Un exemplu practic de experimentare: imaginează-ți ceea ce vrei să fii și plasează-l mental în trecutul tău (acum un an, acum cinci minute, sau acum zece ani, sau în copilărie). Sari de la versiunea ta actuală la versiunea care înglobează acea dorință și rămâi ancorat ferm în ea..

ATENȚIE! Acestea sunt schimbări care vor deveni permanente, așa că, atunci când vă hotărâți a le practica, trebuie să fiți foarte responsabili !

- Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/how-to-change-your-past-with-swaruu-of-erra

Un comentariu:

  1. veturiapopa@gmail.com12 septembrie 2023 la 11:47

    E aplicabil doar pentru viata prezenta (probabil cu ceva rezultate), dar ce faci daca ai multe alte vieti, din care aduci o gramada de: emotii, aspecte, traume. Si daca vorbim ca, in general oamenii sunt doar in minte, chiar atunci cand au alta impresie...

    RăspundețiȘtergere