..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 martie 2023

Y454- Anunnaki - Cine sunt ei, mai exact; - comunicare extraterestră.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 10 martie 2023
Traducere Const.Mihăilescu


Gosia: Știu că s-a spus la un moment dat, și asta este ceea ce oamenii de pe Pământ cred, că Anunnaki sunt o civilizație reptiliană.
Yazhi: Da. De fapt, Anunnaki nu este o rasă confirmată ori identificată de noi sau de Federație. Denumirea de Anunnaki este folosită pentru a descrie aproape orice rasă reptiliană regresivă implicată în istoria Pământul; aceste rase fiind Kingu, Draco, Usungal, Naga etc.
Sub numele de Anunnaki se regăsesc mai multe rase, nu doar una. Este o mare eroare să consideri că Anunnaki înseamnă o rasă, cu atât mai mult să-i consideri pe Anunnaki ca fiind reptil

ieni.
Apoi
, nu toate rasele reptiliene sunt regresive. Cu denumirea de Anunnaki au fost botezate mai multe rase extraterestre care au fost pe Pământ sau care au avut legături cu planeta voastră și care, de-a lungul vremii, au avut un impact asupra civilizației umane, modificând Pământul și chiar folosindu-l ca bază.

Un grup de mai multe rase stelare care au dominat (dirijat) omenirea și Pământul, de prin anul 12.000 î.Hr., dar mai ales de atunci până în anul 33 î.Hr, pe vremea lui Vespasian. Istoric vorbind, din punctul de vedere al civilizației Taygetane, cele mai proeminente două rase numite „Anunnaki” la acea vreme erau rasele taygetană și elohimii, ambele pleiadiene.

Deci, nu este o singură rasă considerată a face parte din ceea ce pământenii cred a fi rasa Anunnaki, printre care și Taygetanii care, pe atunci, erau una din rasele cele mai răspândite în galaxie. Din această perspectivă, aproape toți extratereștrii suntem Anunnaki, unii dintre noi mai mult sau mai puțin legați de acei „zei” sumerieni de altădată.

Gosia: Atunci când și de ce au fost asociați cu Reptilienii?

Yazhi: Acea asociere a apărut pe Pământ mai ales în urma cercetărilor lui Zacharias Sitchin, care avea scopul de a conduce umanitatea pe o pistă greșită, dat fiind faptul că acel cercetător era un iezuit pus în slujba Vaticanului, cu scopul de a răstălmăci adevărul istoric cuprins în tăblițele sumeriene. De altfel era de notorietate faptul că Stichin, „marele” cercetător, nici măcar nu știa să descifreze cuneiformele

O altă comunicare.
Swaruu X (Athena): Definirea acelei civilizații Anunnaki este diferită de la o civilizație la alta, pe Taygeta această denumire fiind atribuită tuturor celor care au coborât din „rai” pe Pământ și au adus cunoaștere. Sunt reprezentați mai cu seamă ca purtând o pungă, această reprezentare regăsindu-se nu doar la statuile din Sumer ci și în alte locuri precum Mesopotamia, Orientul Îndepărtat și Insula Paștelui.

Deci, stricto sensu, multe civilizații, printre care și cea taygetană (inclusiv, noi, Swaruus), suntem considerați cu toții „Anunnaki”, dar cu eliminarea conotației de reptilieni, asociată în mod eronat.
În ceea ce privește interpretarea pe Pământ a lui Enki, Enlil, Anu și tot acel partenon, nu înseamnă că ei greșesc sau că ceea ce spun este o minciună. Știu că mulți au protestat vehement față de ceea ce a spus Swaruu din Erra într-o comunicare anterioară, dar ambele părți poate fi considerat că au dreptate.. Experții pe acest subiect de pe Pământ interpretează într-un anumit fel scrierile de pe tăblițele sumeriene și toate celelalte documente asociate care le susțin, cum ar fi Manuscrisele de la Marea Moartă sau chiar Popul Vuh din Mesopotamia. Da, totul susține ceea ce spun ei. Este o interpretare perfect valabilă. Ar trebui studiată și respectată.
Problema este că lucrurile nu se opresc aici. La fel ca multe cărți religioase, practic toate, sunt scrise în coduri și pilde care conțin niveluri de informare și înțelegere, în funcție de context și pot fi citite în moduri diferite; nici măcar două nu cad în totalitate de acord, conform nivelul de conștiință, înțelegere și cunoaștere a inițiatului în acele chestiuni și în subiectele oculte. Celelalte moduri de interpretare a textelor religioase rămân doar pentru inițiații din cadrul societăților secrete sau din cadrul nivelurilor înalte și secrete ale teologilor, șamanilor, yoghinilor sau preoților, după religia lor.
Noi respectăm opiniile valide și interpretările date de ei scrierilor de pe tăblițele sumeriene și încercăm să le transmitem și alte informații la niveluri, superioare, credem noi.

https://swaruu.org/transcripts/anunnaki-who-are-they-exactly-extraterrestrial-perspective

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu