..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 noiembrie 2022

Y401- Reptilieni și alți extratereștri, printre oameni

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 13 octombrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Întrebare de la un cititor: Care este vibrația materiei manifestate în dimensiunile 4D și 5D? Care sunt frecvențele distructive transmise de stația aflată pe Lună ?
Yazhi: Nu-ți va plăcea răspunsul, de altfel l-am mai dat anterior. Valoarea acelor frecvențe este o informație clasificată, pentru a nu fi aflată de Cabală. Benzile de frecvență ale densităților nu sunt rigide niciodată, pentru că nu ne se determină un loc ci o mentalitate, o conștientizare, care este ceva personal. Nefiind o locație, nu există niciun răspuns. Tot ce se poate spune este că are valoarea de peste 50Hz, de ex. Regret, nu pot da mai multe informații, din motivul menționat.
----------
Întrebare: Ce vibrație are un suflet?
Yazhi: Nici măcar nu poate fi măsurată, deoarece este foarte mare. Nu poți măsura eternitatea, nu poți măsura timpul insondabil, nu poți măsura integritatea și nici iubirea. Un Suflet este eter, este conștiință pură, nu are limite, nu poate fi măsurat. Toate astea se pot aplica lumii materiale. Asemenea măsurători pot fi aplicate lumii materiale.
Dar dacă vă referiți la gestionarea frecvenței Immersion Pods, unde frecvența de egalizat și de deviat este cea a corpului, aceasta are o frecvență anume deoarece se încadrează într-o gamă limitată, cea pe care o poate avea un corp material. Acea gamă vibrațională limitată este ceea ce ai putea numi o persoană, un suflet. O poți delimita ca atare doar atunci când te referi la un corp; fără corp este liber și imposibil de cuantificat.
---------------------------------------------
Regina Angliei:
Robert: Yazhi... știi ceva despre moartea reginei Elisabeta?
Yazhi: Sunt convinsă că ea a murise cu luni de zile înainte; Din motive cabalistice și numerologice am spus că a murit pe 8 septembrie. Tocmai își schimbase pielea. Ea nu a „murit” în sensul conceptului uman; ea nu a fost niciodată umană, asta se știe deja. Ea nu joaca după aceleași reguli precum muritorii pământeni..
Robert: Spui asta pentru că era o reptilă? Pe Pământ avea un alt corp?
Yazhi: Da, pentru că este o reptilă. Corpul acela pe care îl vedeați voi ar fi putut foarte bine să moară iar ea să treacă la altul. Deși nu sunt foarte sigură, afirm că ea se află, bineînțeles, pe Pământ.
Gosia : Poți să explici de ce ai spus despre ea că nu este umană, te rog? Pentru că am avut recent o conversație cu cineva despre asta și nu știam cum să-i explic că acea regina nu era om ci reptiliană. Era un portal organic controlat de un suflet reptilian, sau cum?
Yazhi: Reptilele pot lua înfățișarea pe care doresc, sub care să fie văzută de oameni. În acest scop se folosea de propriile abilități dar și de unele tehnologii reptiliene. De aceea se spune că reptilienii își pot schimba aspectul, fizionomia la dorință. Adică știa să manipuleze faptul că nu există corp material, că trupul este doar o reflectare a cine este înăuntru, dat fiind faptul că ADN-ul însuși nu este altceva decât amintirea cristalizată a conștiinței persoanei însăși.
Deci mintea reptiliană generează atât conceptul material al corpului cu înfățișare umană, cât și conceptul corpului reptilian; la voință. Astfel, ambele sunt corecte și, probabil, verificabil în ochii unui medic. Este același concept care dă credința : „acesta, deși pare, nu este un perete, așa că trec prin el”, sau credința că „nu există lingură, deci, prin ceea ce vedeți voi a fi lingură, va trece supa..”
Gosia : Cum poate o ființă care nici măcar nu este în nivelul „5D” să aibă această capacitate? Credeam că poți realiza asta doar prin înălțare spirituală ?!.
Yazhi: Au acea abilitate, doar că nu se bazează pe spiritualitate superioară, așa cum este considerată de umanitate. Mă rog, e puțin mai complicat, și, pentru înțelegere, este nevoie de un anumit nivel de spiritualizare. Nu este liniar, binele fiind de înaltă frecvență, iar răul fiind de joasă vibrație. Chiar și în domeniul frecvențelor înalte sau joase, ca oscilații mentale ale conștiinței-gravitație, pot exista puncte care se schimbă odată cu experimentul sau observarea subiectului.
Robert: Deci reptilienii pot trece prin ziduri?
Yazhi: Da. Cel puțin unii dintre ei. Nu toți sunt la fel și nu au toți aceleași abilități, ca la orice altă specie.
Gosia: Uau, deci, să revenim la regină. Regina este o reptilă dar care se arata cu un corp uman, folosind controlul minții și tehnologia?
Yazhi: Da, mai ales prin control mental, dar asistată de o tehnologie care nu era la vedere..
Gosia: Dacă o atingeai, avea un corp biologic uman, da?
Yazhi : Numai din anumite puncte de vedere, pentru că, insist, este o reptilă. Omul fizic din ea este doar o transformare pe care Reptila a învățat să o realizeze. Cu toate acestea, nu corpul ei se schimbă, ci o expresie, un aspect din partea eterică, adică nu avea loc o mutație morfologică corporală.
Robert: Doar regina este așa sau toată familia ei?
Yazhi: Însușirile ei se regăseau și la familie, însă mai diluat. Nu toți membrii familiei aveau acele abilități complete.
Gosia: Vreau să înțeleg: s-a născut cu corp reptilian și apoi s-a transformat în om permanent, sau revenea noaptea la corpul ei reptilian, de exemplu? Întreb pentru că am avut o conversație cu cineva care spune că este prieten cu șeful de securitate al reginei, iar ofițerul de securitate al reginei era aproape de ea 24/7, și el nu a văzut-o niciodată schimbându-se în ceva.
Yazhi: În primul rând, ceea ce spune acel om poate fi sau nu adevărat. Știu că poate ține corpul uman la infinit dintr-un anumit punct de vedere al observatorului, adică putea menține anumite frecvențe necesare în câmpul observațional al unui om normal.
Nu contrazice ceea ce tocmai am spus. De asemenea, există multe mărturii că ea se schimba în reptilă, în anumite circumstanțe sau cu un anumit tip de stimul sau excitare, cum ar fi în prezența prăzii. Remarc că aici cuvântul „excitare” este cuvântul corect în acest caz, dar nu din punct de vedere pur sexual, deși îl include.
Robert: Prada? Ce fel de pradă?
Yazhi : Băieți și fete ca mine.

Raze misterioase pe cer:

401-1

Yazhi : Da, avem raportul. Ar putea fi Blue Beam... sau Tractor Beams. Există acum multă activitate ET pe tot Pământul, numeroasă.. Vin, pleacă, aduc sau răpesc ființe, inclusiv umane. Chiar și taygetanii au unele acțiuni de acest gen, dar nu în scop distructiv (Hashmallim, în aceste zile). Ei folosesc asta tot timpul. Pot ridica oameni cu vehicule cu tot. Sau coboară pentru operațiuni speciale și pot chiar să ducă oameni în anumite locuri pentru a-i pune la dispoziția unor specialiști. (Pentru a-i trata, de ex.)
Gosia: De ce se lasă văzute acele raze din imagine ?
Yazhi: Pentru că tehnologia nu este perfectă și de multe ori un fascicul gravitațional ajunge să ionizeze atmosfera înconjurătoare creând acea strălucire care dezvăluie prezența unei nave extraterestre în zonă.

ET-uri care influențează afacerile Pământului
Yazhi: Taygetanii fac întotdeauna asta în felul lor, lucrând din culise. Așa au făcut și în aceste luni, așa cum au făcut întotdeauna. A influența, a vorbi cu oamenii de parcă ar fi oameni normali. Mulți ar spune că nu e nimic ieșit din comun.
Insist, nu toți oamenii care circulă pe Pământ, plătesc taxe și sunt blocați în traficul de la 17:00, sunt oameni. Și nu vorbesc doar despre semințe stelare, ci și despre ET-uri complete; dar, pe de altă parte, asta este ceva greu de observat. Unde se termină umanitatea și unde începe ET.
Gosia: Vorbiți cu oamenii de pe Pământ, personal sau cum ?
Yazhi: Atât folosind tehnologia, cât și personal. În mare parte folosim tehnologia,  deoarece nivelul actual al tehnologiei de pe Pământ permite acest mod de comunicare.
Robert : Deci, folosiți tehnologia Pământului?
Yazhi : Cel puțin de la capătul receptor de pe Pământ, arată așa, ca fiind terestră. 

Îți amintești de Hadden, omul care, dintr-un avion, a sfătuit și a deschis drumul spre Halloway în filmul „Contact” cu Joddie Foster, din 1997? 

El este cel care a dat cheia pentru a descifra mesajul ET conținut în semnalul radio. Hadden nu spune că era vorba de un ET, dar ceea ce vreau să spun aici este că ET-ii se prefac a fi genul acela de oameni care au tendințe antisociale, ascunse, dar cu o mare putere de influență. De aceea l-am folosit pe Hadden ca exemplu, pentru că este perfect. Hadden foarte bine ar fi putut fi un ET.
ET-urile sunt acolo. Sau pot opera de pe o navă care pare a fi un avion, dar nu este. De asemenea, unele par a fi doar holograme de avion. Ce sunt, de fapt? OZN-uri mascate.. V-am  tot spus în ultimul timp că acele avioane nu erau toate umane, multe dintre ele sunt OZN-uri care se prezintă ca avioane.
De exemplu, există rapoarte că într-o dimineață însorită, fără nori, în câteva minute, cerul s-a acoperit cu dâre chimice, atât de repede încât practic avioane pământene n-ar fi avut timpul necesar să caroieze o bună parte din cerul planetei.  Și toate acestea fără zgomot. Cine „desenase” cerul? Nu avioane terestre ci unele ET cu aspect comun pentru privitorul uman. 

Gosia : OZN-uri care pulverizează substanțe chimice pentru a neutraliza ceea  ce pulverizaseră mai înainte „ băieții răi”?
Yazhi : Da, băieții răi stropesc din OZN-urile lor, iar cei buni re-pulverizează ceea ce băieții răi au pulverizat. Este o competiție, un război inutil între bine și rău. Nu contează dacă au lumini roșii ori verzi și stroboscop, pentru că multe nave spațiale non-umane le folosesc oricum. Da, desigur, sunt și avioane tradiționale (pământene) care pulverizează substanțe chimice nocive, nu spun că nu.

Robert : Dar dacă substanțele acelea chimice au ajuns la pământ, nu se poate face ceva pentru a le neutraliza?

Yazhi : Puțin se mai poate face, după ce ajung pe pământ. Acele „pânze de păianjen” pe care le vedeți în atmosfera planetei sunt nanotuburi de grafen,  încărcat sau nu cu substanțe care modifică biologia.

Gosia : Atât de inutil, Yazhi!

Yazhi : Inutil, Gosia, în sensul ca dacă oamenii de jos, cei cu „pantofi găuriți”, s-ar uni intre ei, atunci nimic nu ar fi necesar din moment ce totul este generat de psihicul uman. (Nu vreau să mai folosesc acel termen de „pantofi găuriți”, pentru că introduce ideea de a fi nesemnificativ și lipsă de minte).
Gosia: Yazhi, dacă uneori și cei din 5D nu se pot uni și pune de acord pentru acțiuni, cum o vor face cei de aici, di 3D, mai ales că atât de multe rase diferite printre ei și intraterestru?
Yazhi : Aici dezacordurile apar în ceea ce privește probleme de conștiință, privind tratamentul și comportamentul față de umanitatea Pământului, dar ceea ce se întâmplă pe Pământ depinde în mod covârșitor mai mult de oameni decât de federațiile galactice de lumină și iubire care nu fac nimic până la urmă.
Gosia: Noi suntem doar reflectarea celor de mai sus și invers.
Yazhi : Da, dar de aceea unele civilizații încearcă să țină Pământul într-o bulă izolată (de aceea tăiau internetul) pentru ca, până la urmă, oamenii să învețe să-și  rezolve singuri lucrurile. Acesta ar fi un pas pentru a-și rezolva propriile diferențe, atât între rasele umane cât și cu cele non-umane.
----------
Gosia : Ce se mai întâmplă în lume la nivel exopolitic, sau in general? Ce vezi?
Yazhi : Ceea ce văd este că la nivel global nu se întâmplă nimic atât de grav pe cât pare. Da, vor fi vremuri mai grele, de exemplu din punct de vedere economic, asta este sigur, multe familii suferă deja foarte mult din cauza lipsei resurselor disponibile înainte. Dar, la nivel planetar, văd mai mult zgomot decât realități teribile.
Un exemplu în acest sens este presupusa rachetă pe care Coreea de Nord a lansat-o recent asupra Japoniei. Aceasta era, de fapt, o navă spațială non-umană și asta s- întâmplat peste tot în lume a fost și încă se vede peste tot în lume, așa cum arată toate acele videoclipuri online care surprind lucruri ciudate pe cer.
Cu toate acestea, Cabala a folosit și încă folosește acele observații pentru a provoca mai multă frică și necesară agendelor lor proprii. Coreea de Nord are rachete, dar sunt o glumă în comparație cu ceea ce au alte națiuni.”Incidentul” a provocat multă zarvă, dar, repet, a fost vorba doar de o navă care trecea, făcându-și rutina.

Ionizarea atmosferică prin supraîncălzire din cauza apropierii de motoarele magnetice, care uneori devine exagerată ca luminozitate, din cauza condițiilor de umiditate, deoarece cu cât concentrația de apă atmosferică este mai mare, cu atât atmosfera se supraîncălzește la nivelul plasmei și navele strălucesc mai mult. Iată o explicație.
Robert:  Dar misiunea Artemis care trebuia să plece pe Lună?
Yazhi: Astea-s basme. Tot ceea ce ajunge la public despre misiunile spațiale este ficțiune. Este doar pentru a menține iluzia că există programe spațiale NASA și Apollo. E ca elicopterul acela de pe Marte. Cu acea atmosferă pe care ei înșiși susțin că o are, echivalentă cu aproximativ 90 de km înălțime, nicio aeronavă nu s-ar ridica.
Ironia este că Marte are de fapt o atmosferă mult mai densă și mai respirabilă, care ar permite utilizarea elicopterelor și a dronelor cu elice fără nicio problemă. 

Cu toate acestea, punctul meu de vedere este că cei de la NASA se contrazic, pentru că fizica pe care se bazează ei este greșită. Și nu le-ar putea oferi oamenilor niciodată posibilitatea unor fotografii cu drone reale care zboară peste Marte. Dacă ar face-o, atunci ar vedea că există multe lucruri care nu se potrivesc narațiunii lor. Plante și animale, pentru început.
Gosia: Și stâncile din Georgetown, ce s-a întâmplat acolo? Cine le-a doborât, știi?
Yazhi : Pietrele acelea făceau un deserviciu Cabalei. Nivelul de trezire al societății umane le folosea ca dovadă că există „elite” care vor să-i controleze și să-i reducă ca număr (ucide).
Așa că le-au scos și le-au îndepărtat. Acum nu mai există și, deși memoria și datele rămân, teoreticienii conspirației nu le mai au drept referință tangibilă.
În plus, rămâne îndoiala asupra a cine a dispus scoaterea lor, lăsând astfel deschisă ideea că ceea ce au spus pietrele „nu se mai aplică” și deci oamenii sunt „în siguranță”. Cei care le-au scos au fost aceiași care le-au pus acolo,adică Illuminati, Cabala însăși. Din motivele pe care tocmai le-am precizat.
Gosia: Și asta este sigur sau e o speculație?
Yazhi: Este o speculație foarte educată. Cu date care indică faptul că pot fi doar ei. Știind cum funcționează și cum funcționează Matrix și lumea în sine. Bineînțeles că au fost ei.
Gosia : Unii spun că au fost îndepărtate de „pălăriile albe”.
Yazhi: Ei ar face un deserviciu omenirii prin înlăturarea lor, pentru că distrug cele câteva dovezi tangibile că Cabala există. Îndepărtarea pietrelor a sfârșit prin a favoriza Cabala.

În plus, toate aceste grupuri masonice Illuminati funcționează foarte mult în dualitate, în „echilibrarea karmelor”. „Pălăriile albe” sau pălării negre, e la fel, uneori chiar sunt aceiași oameni.

https://swaruu.org/transcripts/minitopics-variety-of-information-reptiles-and-extraterrestrials-among-humans-and-more

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu