..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 august 2022

Y289 - FAIMOASA ASCENSIUNE PLANETARĂ - INCONȘTIENTUL COLECTIV

Publicat 03 mai.2022
Traducere Const. Mihăilescu


Robert : Din câte înțeleg, noi ne aflăm aici, pe Pământ, pentru că ne-am ales să avem această experiență în dimensiunea 3D. Nu va fi nicio ascensiune pentru că noi venim deja dintr-o dimensiune superioară (5D). Practic, vom reveni acolo unde am fost.
Yazhi : Aici este ceva important de spus. Pământul are și își menține inconștientul său colectiv, care este o forță creativ-manifestatoare a atenției de la Sursă. Adică, ceea ce colectivul convine asupra a ceea ce este și nu este real, posibil și imposibil, va crea frecvențe pentru că gândul este amalgamat cu cel al altora, pentru că toate sunt conectate și, prin urmare, toate întăresc manifestarea unei realități conform cu convingerile lor. Acest lucru creează o supă de frecvențe care afectează sau definește un loc, un nivel existențial sau o densitate. Aceste frecvențe mentale sunt un flux gravitațional de frecvență înaltă sau concentrare a atenției de la Sursa originală sub formă de frecvențe gravitaționale înalte.
Aceasta înseamnă că, la fel ca pe Pământ, fiecare planetă sau grup de conștiințe care creează un colectiv, și colectivul însuși, poate fi văzută ca o altă entitate care creează gândirea. Deci Pământul are inconștientul său colectiv, la fel ca Marte, Venus, Jupiter, Cyndriel, Alfrata, Avyon, Temmer, Erra sau Pitoya.
Deci, așa cum am explicat mai înainte, Timpul, progresia temporală, care este animația evenimentelor și viteza cu care acestea se dezvoltă, este un produs secundar direct legat și proporțional cu Inconștientul Colectiv care îl generează. Asta explică de ce există diferențe de timp între planete: pentru că conștiința și percepția sunt diferite pe fiecare dintre ele, având în vedere că Timpul și Conștiința sunt două fețe ale aceleiași monede. Percepția timpului nu poate exista fără conștiință; a fi conștient depinde de o percepție temporală. Timpul nu este un produs secundar al conștiinței ci însăși conștiința. Prin urmare, tu când îți modifici și controlezi conștiința vă modificați și controlați timpul.
Nu aveți nevoie de mașini ale timpului pentru a călători prin el, nu aveți nevoie de nave spațiale pentru a merge din locul A (de care fuge toată lumea) în locul B (unde toată lumea vrea să ajungă). Trebuie doar să-ți controlezi conștiința.
Robert: Da. Și Pământul însuși este proiectat sferic...așa cum este, pentru că planeta își dorește și se manifeste în același mod în care eu mă manifest în fața ta sau a altora.
Yazhi: Da, dar la nivelul conștiinței planetare, care este suma conștiințelor celor aflați pe planetă (nota C.M.: de fapt conștiința planetară, conștiința planetei este media aritmetică a conștiințelor ființelor de pe și din acea planetă) iar Inconștientul Colectiv rezultă din Inconștientului Colectiv între planete, sori și constelații, care, la rândul lui face parte din alt Inconștient Colectiv care este la nivel Galactic și așa mai departe, până când devine Sursa însăși.
Deci, dacă Pământul este „rotund” (mai degrabă o formă de geodă) nu depinde atât de mult de ceea ce impune din-năuntrul inconștientului colectiv uman, ci mai degrabă depinde de Inconștientul Colectiv al nivelurilor galactice din care face parte Pământul.
Robert: Deci Alcyone (nota C.M.: soarele galactic) are vibrația lui, diferită de a celorlalți sori galactici. Înțeleg că fiecare sistem solar are frecvența sa particulară, tot astfel cum fiecare soare galactic (și, pe cale de consecință, și galaxia corespunzătoare) are frecvența lui diferită?
Yazhi: Da, exact. Fiecare loc, fiecare sistem va avea frecvența sa care este legată, modificată și influențată de mediul înconjurător. Deoarece fiecare loc are frecvența sa specifică, aceasta poate și este folosită pentru navigația stelară cu o navă. Amintesc aici că frecvența unui anumit loc nu este ceva fix, pentru că depinde de conștiință, este un flux de conștiință care variază în funcție de stimuli, rezultând astfel o progresie percepută ca timp.
Robert: Da. De aceea „timpul”, percepția asupra timpului, este diferită. Pământul afectează sistemul solar din care face parte, din cauza joasei sale frecvențe?
Yazhi: Într-un anumit fel da, dar să ne amintim că frecvența Pământului, ca și orice la oricare altă cu conștiință, variază în funcție de stimuli.
Robert: Da. Dar din ceea ce vedem, conștiința Pământului este în cădere liberă. Aceasta influențează și sistemul solar la galactic?
Yazhi: Influența părții regresive a Pământului asupra sistemului galactic este aproape neglijabilă din cauza disproporției ca mărime a sistemului planetar al Pământului și cel galactic. Pământul este scufundat în oceanul de frecvență galactică, unde lucrează principiul frecvenței dominante. Așa se și explică, din alt punct de vedere, ascensiunea Pământului (nota C.M.: de fapt revenirea la 5D, originală)
Cei care nu-și dezvoltă o conștiință superioară vor rămâne la un nivel scăzut vibrațional, așa cum am explicat mai înainte, iar frecvențele joase echivalente cu răul vor tinde să se autodistrugă, deoarece regresivii și răuvoitorii sunt caracterizați în principal de direcționare entropică și, prin urmare, ei își activează un program de autodistrugere.
Acest lucru explică de ce ființele și entitățile regresive fac tot ceea ce depinde de ele pentru a-și procura hrana de la ființele „cu suflet” (prin interferare); forța lor creatoare îndreptându-se către autodistrugere. O altă caracteristică a ființelor întunecate (regresive) este imposibilitatea de a mai procrea (
nota C.M.: ceea ce le determină să apeleze la clonare, sistem, de asemenea autoanihilator)
Robert: Ascensiunea planetară este un produs al acestui angrenaj stelar, și nu se realizează prin intermediul „umanității” în sine ? Problema este că Pământul va ascensiona, indiferent de ceea ce vor alege oamenii să facă. Conștiința lor colectivă a devenit un impediment. Conștiințelor inferioare li se va oferi reîncarnarea pe o altă linie temporală conform acestor alegeri și nivelului lor scăzut.
Yazhi: Pământul a fost întotdeauna în dimensiune superioară (5D). Problema este că oamenii nu văd aceasta din cauza inconștientului lor colectiv scăzut. Ei văd totul prin acea lentilă de negativitate impusă de Matrix-ul 3D, adică văd doar ceea ce pot vedea în funcție de nivelul lor de frecvență și percepție, care depinde de nivelul lor de conștiință personală și colectivă. Deci nu Pământul este problema, ci oamenii și ideile lor.
Robert: Ei văd doar „60%” din ceea ce ar trebui să vadă; ca pe Venus.
Yazhi: Cel mult 60%, pentru că majoritatea pământenilor percep mult mai puțin decât atât. De exemplu, cei care nici măcar nu știu că Venus există sau cei cărora nu le pasă de această planetă (Venus) ca perspectivă.
Acest lucru se datorează faptului că ei trăiesc în frecvențe chiar mai mici decât 3D, adică 2D și variantele acestuia, folosind explicații anterioare care nu reflectă pe deplin realitatea obiectivă, din moment ce au încetat să mai folosească densități cu numere, căci este o explicație foarte simplistă care nu surprinde realitatea obiectivă externă.
Robert: Da. Deci Pământul își va continua ascensiunea indiferent ce va alege să facă umanitatea. Cred că anticii se refereau doar la ascensiunea Pământului și a naturii, nu la umanitate.
Yazhi: Problema este și va rămâne cea a oamenilor alegerilor și percepției lor, nu a Pământului.
Robert: Exact. Earthflat (Pământul plat) și toate astea. Da.
Yazhi: Se întâmplă ca oamenii, gândindu-se mereu că trăiesc într-o lume care este în afara lor, să înțeleagă în felul lor că Pământul (ceea ce percep ei ca în afara lor) va urca.
Pământul nu va urca, este deja acolo.. Ceea ce va urca (sau nu) este colectivitatea umană care abia atunci va realiza că și Pământul ar fi urcat. Oamenii și toate ființele cu conștiință nu trăiesc într-o lume, dar sunt ceea ce este lumea în care „trăiesc”. Totul este în mintea lor.
Robert: Se înțelege. De aceea, benzile Van Allen nu afectează planeta Pământ, ci doar ființele umane.
Yazi: Benzile Van Allen sunt pentru oameni, pe ei îi influențează.
Robert: Înțeleg, da. Dar, Yazhi, inconștientul uman este ceva care, din păcate, se instalează în oameni încă din copilărie, când copilul începe să fie „educat”, adică i se inoculează tradiția, credința și credința colectivității. Ca să poată trăi în acea colectivitate, copilul se adaptează la toate acestea, „trezirea” producându-se (dacă se produce) în a doua parte a experienței lui de viață.
Yazi: Problema este că încă dinainte de a se naște, copilul aduce Matrix cu el, pentru că preia acea stare din viețile sale anterioare. Problema determinismul există doar prin decizia grupului la care individul se raliază, acceptând să experimenteze acest determinism ca însăși definiție a trăirii într-o lume materială.
Adică acest determinism, care este real, fiind o manifestare conștientă, cu intenția de a fi experimentat ca atare, și nu o calitate inerentă a Universului însuși.
Robert: Deci nu există determinism. Totul vine prin acordurile prenatale.
Yashi: Da.
Robert: Cei care se încarnează venind din „astralul inferior” sunt aceiași care se află în roata Samsarei, de aceea sunt aici și datorită nivelului lor de frecvență compatibil cu acest inconștient colectiv.
Yazhi : Roata Samsarei există doar ca o manifestare a așteptărilor individului însuși și ale colectivului căruia-i aparține. Citându-l pe Carl Jung : „Toate problemele omenirii, chiar și dezastrele naturale, războaiele, bolile și tragediile nu se datorează unor forțe externe, ci sunt rezultatul tulburărilor lor mentale.”
Robert: În afară de asta, vii pe Pământ pentru a experimenta în această lume. De aceea, Pământul va continua așa cum este. Cu săraci și bogați.
Yazi: Atâta timp cât își dorește acea colectivitate, da. Iar sufletele care intră o fac pentru că sunt în concordanță cu acea experiență, doresc s-o trăiască.
Robert: Da. Este înțeles.
Yazhi: Sufletele care trăiesc acolo, în cadrul acelui colectiv, dar resping ideea de a fi vrut să experimenteze acel program, pentru că au venit cu alte idei, alte intenții, își schimbă gândirea interioară, devenind incompatibili cu experiența acelui colectiv uman.
Robert: Aceștia sunt cei care vor pleca, da?
Yazhi: Vor pleca, da.
Robert : Ei vin doar pentru a-i „trezi” pe alții.
Yashi: Da. Și să-și urmărească propria evoluție (din punctul lor de vedere).

https://swaruu.org/transcripts/la-famosa-ascension-planetaria-el-inconsciente-colectivo-sophia-swaruu-yazhi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu