..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 august 2022

Y 312 - Informații extraterestre din Taygeta, Pleiade. Minitopice cu Gosia

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 20 iunie 2022
Traducere Const. Mihăilescu


Întrebare din partea publicului : „Robert, mă întreb de ce taygetanii nu vor să ne împărtășească viziunea lor despre etica civulizației lor?”
Swaruu X (Athena) : Nu că nu vrem, vă oferim etica taygetană de patru ani. V-am expus și continuăm s-o facem, toate opiniile noastre, cum funcționează societatea, prioritățile noastre. Etica taygetană nu se poate reda într-un singur videoclip și nici nu este fixă.

Despre Antarctica:
Dhor Káal'él : În Antartica există baze ale unor rase non-umane care cooperează cu Cabala. Vă poate surprinde dar Antartica este o zonă extrem de militarizată, deși oficial nu vi se spune nimic și se neagă totul.

Pe scurt, Antarctica este o zonă unde au loc operațiuni extraterestre comune cu elita forțelor militare ale Cabalei; acolo există și cele trei agenții de corespondență.. Este locul cu cel mai mare număr de nave spațiale de toate felurile aflate la sol sau în baze subterane. Orice rasă care operează din Antarctica cooperează cu Cabala.
Deși nu cunoaștem exact câte rase ET au acolo baze, știm că există, printre altele, forțe ale Maitres, Reptilienilor, inclusiv Draconieni, Marilor Albi (Tall Whites) și Portocaliilor (Orange), cu aspect mai mult sau mai puțin uman.
Polul Sud nu este „țara nimănui”, așa cum credeți voi. Este un teritoriu extrem de militarizat; informația că ar fi „tărâmul nimănui” este lansată și susținută de propaganda voastră oficială.

Despre BOB LAZAR,

Swaruu X (Athena) : E autentic. Nu știu dacă tot ce spune el este adevărat, dar, în mare parte, este. El spune întotdeauna adevărul deși este contestat.

Despre HAARP,

Întrebare din partea cititorilor : „Ați putea da mai multe informații despre gestionarea radiației solare și multiplele lor influențe asupra a tot ceea ce se întâmplă pe Pământ?
Swaruu X (Athena) : Asta are de-a face cu programele de control asupra Soarelui. Nu am informații despre asta; nimic special, deși am cunoaștere despre acest astru, desigur.
Robert : Dar despre ingineria climatică legată de Soare?
Swaruu X (Athena) : Nu direct cu Soarele.
Robert : Cum se poate lucra cu radiația solară?
Swaruu X (Athena): Se manipulează clima și vremea prin însămânțarea norilor cu substanțe chimice care modulează (filtrează) razele solare care ajung pe Pământ. Deci, da, se poate și se face asta. Pot confirma că este adevărat; dar nu numai asta. Acțiunile se numesc generic GEOINGINERIE și INGINERIA CLIMATICĂ.

Au legătură cu chemtrails, și cu HAARP , variantele sale mai moderne, pentru că vechiul HAARP, mi se pare, funcționează puțin sau nu mai funcționează.

Emisiile de tip HAARP, atunci când sunt detectate de Toleka, nu provin de la site-urile tradiționale HAARP, care sunt cunoscute ci de la nave sau instalații militare mobile.

Nu mai există rețele de antene uriașe, acel sistem e învechit. Acum se montează deja tehnologie HAARP pe nave, avioane și pe vehicule militare de dimensiunea unui camion militar, precum un Stryker, sau LAV-25 Piranha; pot ajunge oriunde.
Toate guvernele mari le au și, într-o măsură limitată, și unele țări mai mici, cum ar fi guvernele din Mexic, Columbia sau Argentina, care folosesc deja acest tip de tehnologie, dar întotdeauna în alianță cu o țară mai mare.

Despre Vatican și cronovizor:
(De pe Internet: Se spune că cronovizorul este un dispozitiv care oferă utilizatorului posibilitatea de a vedea în timp. Deși existența acestui dispozitiv nu a fost niciodată dovedită, o carte din 2002 a preotului de la Vatican, părintele François Brune, spune altceva.
Potrivit lui Brune, cronovizorul a fost dezvoltat de părintele Marcello Pellegrino Ernetti, un călugăr benedictin, care ar fi păstrat secretul până la începutul anilor 1960, când i-a divulgat lui Brune că 12 oameni de știință, printre care celebrul fizician Enrico Fermi și fost savant nazist se ocupă de acest subiect. Wernher von Braun, l-ar fi ajutat să construiască cronovizorul).
Robert: Swaruu, știi ceva despre cronovizorul Vaticanului?
Swaruu X (Athena): Nu prea multe pentru că nu există nicio modalitate de a afla amănunte. Dar dacă este real, ar trebui să fie un mic portal deschis pentru el.. Cu toate acestea, modul în care ei îl descriu, ca principiu de funcționare, nu are sens pentru mine.
Robert: Ei spun că pot vedea trecutul cu el; și, ce coincidență!, că folosind acest dispozitiv ar fi văzut și confirmat toate pasajele povestite în Biblie.
Swaruu X (Athena) : Mă face să cred că, de fapt, este doar o altă poveste lansată de Vatican pentru a introduce conceptul în mintea oamenilor. Nu există nicio mașină ca atare. Au portaluri deschise, e adevărat, dar nu se știe precis la ce le folosesc.
Așadar, după părerea mea, ținând cont că știu cum funcționează portalurile și comparând cu ceea ce spun ei despre cronovizor, acest dispozitiv nu există, totul fiind doar o altă manipulare a iezuiților.

Despre Morguellons :
Swaruu X (Athena) : Morguellons este o reacție imună a corpului pentru a expulza sau elimina grafenul din organism. Problema este mecanică pe piele. Deci tratamentul nu trebuie să fie specific Morgellons. Poate că folosirea magneților puternici și a EMP-urilor ar funcționa, dar nu am răspunsul ferm. Îmi pare rău. Oricum, este ca și cum ai avea înfipt în piele un spin al unei plante și nu îl poți scoate. Corpul îl va încapsula cu un țesut fibros și îl va împinge spre exterior, eventual însoțit de unele dureri, inflamații și chiar infecții ale pielii.
Morgellons a existat cu mult înainte de vaccinuri. Însă oamenilor li se transmit particule de grafen obținut și prin procese chimice, prin pulverizarea acestuia în apă și în alimentele industrializate (procesate). Dar efectul este similar cu cel al vaccinurilor și ne așteptăm ca oamenii vaccinați anticovid să dezvolte Morgellons în orice moment. Astea merg mână în mână.

Tehnologie de neutralizare a electricității:
Robert : Știți ceva despre acea tehnologie pe care o au rușii, nu-i știu numele, care este capabilă să neutralizeze electricitatea, deranjând sau blocând funcționarea echipamentelor electronice de la bordul aeronavelor, submarinelor, portavioanelor etc ?
Swaruu X (Athena): Da, și e ușor de explicat cum funcționează. Pe nasul (botul) unui avion bombardier de vânătoare, de obicei Sukhoi-24, sunt montați mai mulți senzori.
Senzorii sunt mici, de tip interferometru, precum cei folosiți de „OZN-uri” sau de nave pentru a detecta frecvențele gravitaționale. În acest caz, detectează frecvențele energetice ale navelor, aeronavelor și echipamentelor inamice; pentru că totul este electric și totul tot ce funcționează cu electricitate are și o frecvență.
Deci se generează un fascicul de energie semidirecționată (semi deoarece este dispersat nu ca armă cu plasmă sau armă laser), de frecvență opusă celei a echipamentului inamicului, anulând astfel fluxul electric. Chiar dacă cei afectați măresc puterea generatoarelor sau orice altceva, energia nu va mai curge prin fire și dispozitivele ori mașinile lor vor rămâne nealimentate cu energie.
O altă modalitate simplă de a explica acest lucru este emiterea unui impuls EMP, o oscilație distructivă, on-off-on-off-on-off, care menține efectul EMP într-un interval de timp doprit. Acesta este generat în „pod-uri” externe de pe „Pilonul” aeronavei.
O altă aeronavă, care are această tehnologie este EA-18G Growler (varianta F-18).

Tehnologia rușilor este însă superioară față de cea Occidentului.(mă refer la Growler EA-18-G, care alimentează un KC-135 Pegasus).
Pe avionul de mai jos sunt încercuite aceste generatoare de impulsuri EMP .


Observați că are o elice mică în față. Acestea dirijează sistemele generatoare eoliene, care alimentează generatoarele EMP și condensatoarele care le alimentează. Acest lucru se datorează faptului că generatoarele de pe aeronava de bază, practic F-18F, nu pot face față sarcinii electrice. Merită menționat că acel EA-18G are două tancuri externe cu rază lungă de acțiune montate pe stâlpi, mai aproape de fuzelaj și două rachete aer-aer de căutare a căldurii, AIM-9F Sidewinder.
Robert: Sarcina electrică a aeronavei în sine?
Swaruu X (Athena): Generatoarele electrice ale aeronavei nu alimentează sistemul EMP cu impulsuri. Contramăsuri. Pe stâlpul din partea stângă a imaginii aveți un AIM-120 AMRAAM Air AIM-120 cu rază medie sau lungă. În dreapta are un AIM-9F Sidewinder. AIM-120 AMRAAM este mai nou.

 

 Despre NOE :
Robert : Personajul acela biblic, Noe, este un alt fals?
Swaruu X (Athena): Da, este un alt fals; de fapt, modificarea unui eveniment real pentru a crea o narațiune.
Adevărul s-a pierdut în nisipurile timpului cu privire la Noe. Ceea ce se găsește atât aici, cât și pe Pământ în materie de date, dovedește că este o intervenție flagrantă a bisericii, un amalgam pentru ca acest personaj să rămână suficient de neclar. Mii de oameni au încercat să-și salveze viața, în modul descris în basmul cu Noe.
Așa cum se întâmplă cu multe alte personaje biblice, ele sunt folosite de anumiți oameni, anumite instituții (biserici) și religii în interes de grup și pentru manipularea și îndoctrinarea oamenilor și nu au nicio legătură cu adevărurile universale.
La aceste personaje, îi putem adăuga pe Moise, fiind Ahkenaton (ceea ce înseamnă: Golden Eye=Ochi de aur, New Dawn = Zori noi) numit de Biblie Faraonul Amenhotep III, care înseamnă Regele Soare și așa mai departe biblice.

Așa că este destul de greu de aflat exact cine era acel personaj, Noe; a fost real sau un personaj inventat și introdus în cărțile „sfinte” în scop de control al minții maselor ignorante ? Afirmația că pe acea arcă au fost urcate perechi ale majorității animalelor este ireală și copilărească. Era suficient și rațional ca pe acea arcă să fie îmbarcate recipiente cu probe seminale din fiecare specie, și problema era rezolvată. Așa, rămâne „o poveste de spus copiilor la gura sobei”.
E aproape sigur că în acel eveniment au existat încercări de salvare pe ape a oamenilor îmbarcați pe vase mai mari sau mai mici, Câți au plecat, câți au supraviețuit...cine poate ști cu precizie!? Oricum, e de presupus că supraviețuitori ai furiei apelor venite de pe Tiamat, n-au fost prea mulți.

Te iubesc” în taygetană:
Yazhi : „Te iubesc”, în taygetană, se spune: „Ayor anoshʼni”.
Gosia : Și eu'yiii om? (expresie pe care am aflat-o mai de mult)
Yazhi: Tot asta înseamnă dar nu cred că e scris corect (poate A' I'yí-é-í-í om)?

La noi, practic, e mai complicat căci nu există o modalitate fixă ​​de a scrie cuvinte; noi nu folosim asta. Nici măcar nu folosim litere. Totul este prin fonetică și prin acord. Pentru că limba taygetană nu sună ca o limbă liniară. Nu poți scrie doar cu litere decât în mod limitat în taygetană, mai mult decât a prezentat Billy Meier. De ani de zile ne tot propunem că vom prezenta noi o formă completă dar uite că n-am apucat s-o facem până acum.
Gosia : Care este diferența dintre „Ayor'ye anoíshʼni” și fraza pe care am scris-o eu?
Yazhi : Sensul este mai mult de „te iubesc” și mai puțin „te vreau”, „te doresc”

Cosmetice:
Gosia : Îți prepari cosmetice pe navă? Creme, farduri etc.?
Yazhi : Asta se face cu o mașină care se află în baie, aduci în fața ta o hologramă, pentru a alege și stabili culorile și nuanțele cremei sau substanței pe care o vei folosi. Când ți-ai stabilit aspectul, dai comandă „mașinii” care-ți va livra pe o tavă ceea ce ai comandat. Ulterior, în lateralul oglinzii pe care o folosești vei găsi mereu în sertarul unui dulăpior acel preparat. La fel se procedează și cu rujurile, oja, creionul de macheat etc..
Gosia : Uau, ce distractiv ! Și cremele, loțiunile de corp etc?
Yazhi : De asemenea, același lucru. Toate chestiile astea.
Gosia : Din ce ingrediente sunt făcute cremele? Pentru că aici sunt mii.
Yazhi :Replici ale celor naturale. Sunt mai multe mii aici.
Gosia : Le proiectezi singur?
Yazhi : Amesteci ingrediente naturale care sunt inofensive sau benefice pielii. Da, le proiectezi singur, dar din baze gata făcute.
Gosia : Muncă grea, presupun! Trebuie să înveți ce să amesteci. Aici ai totul gata.
Yazhi : De exemplu, simți că o cremă este puțin prea grasă, comanzi mașinii o rectificare de compoziție
Gosia :Da, dar de unde știi ce ingrediente să alegi dintre miile care există?
Yazhi : Din experiență, dar mașina în sine te va ghida și vei edita de la cel mai simplu la cel mai complex, după cum crezi de cuviință. Aparatul ți-o sugerează.
Robert : Ai parfumuri? Colonii și toate astea?
Anéeka : Da dar nu chimicale, mai degrabă uleiuri esențiale naturale.
Robert : Mirosuri plăcute?
Anéeka : Sigur, și au efecte terapeutice și alte beneficii.
Robert : Și folosești aceste uleiuri în fiecare zi?
Anéeka : În general nu, dar depinde de ulei. Daca este terapeutic si depinde pentru ce. Sunt folosite mai mult ca aromă..
Robert : Deci nu sunt folosite ca aici.
Anéeka : Rareori. Da, au fost folosite, dar acest lucru nu este foarte răspândit.

Unde gamma:

Întrebare din partea publicului : Menținerea unei conștiințe treze, ajută la ridicarea și menținerea unui nivel de conștiință la vibrații superioare (5D sau mai mare) ?
Swaruu X (Athena) : Depinde mai mult de ceea ce face o persoană în timpul conștientizării rapide a activității creierului - mă refer la undele Gamma.
Nivelurile de conștientizare, de înțelegere completă a realității și cât de mult din aceasta o ființă poate cuprinde în sine și procesa cu mintea, trupul și sufletul.
Voi nu trăiți într-o densitate (o dimensiune), voi sunteți acea densitate, acea dimensiune.Totul se află în și e cauzat de nivelul de conștientizare global al fiecărei persoane, al fiecărei ființe.
Așa că a fi în domeniul undelor gama, ajută foarte mult, pe măsură ce procesezi conștientizarea, dar a fi în ea nu este suficient. E nevoie de toată munca grea de gândire, de conectare prin puncte, de raționament independent și sensibil, de muncă de sine, de conștientizare și de tot ceea ce vine cu așa-numita muncă spirituală.

https://swaruu.org/transcripts/minitopics-with-gosia-extraterrestrial-information-taygeta-pleiades

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu