..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 iulie 2022

SECRETUL POSTULUI

Când organismului uman îi este foame, acesta declanșează un proces de auto-consumare (se mănâncă singur); prin aceasta, provoacă un proces de curățare, care începe cu eliminarea celulelor bolnave din organism (inclusiv de cancer) precum și celulelor îmbătrânite. 
Foamea menține organismul tânăr și acesta poate lupta mult mai bine și eficient împotriva bolilor, precum diabetul.
Procesul este următorul: în timpul postului, organismul începe să producă proteine speciale care sunt create doar în anumite condiții. 
După ce le produce, organismul le selectează și le aglomerează în jurul celulelor bolnave, canceroase sau moarte, pe care le dizolvă, le resoarbe sau le elimină, în locul lor regenerându-se alte celule noi și sănătoase.  
În acest mod, organismul va beneficia de aportul nutrienților produși în intervalul de înfometare. Apare deci și se desfășoară un proces de reciclare a substanțelor din corp și de regenerare de noi celule viabile.
Oamenii de știință au realizat prin studii îndelungate, specializate, că autofagia creează condiții speciale care forțează organismul să demareze procesul de purificare. Aceste circumstanțe speciale se referă la o persoană care respectă ciclul de hrănire 8/16 (nota C.M.: de ex.- prima masă la ora 7, ultima masă la ora 15; după ora 15 nu se mai consumă nimic până a doua zi, la ora 7). 
În acest interval de post, omul ar trebui să desfășoare o activitate normală. 
Acest regim ar trebui permanentizat sau repetat cu o anumită periodicitate. 
Regimul acesta de hrănire ajută la eliminarea celulelor bolnave din organism.. Recomandată ar fi repetarea postului negru (nota C.M.: adică fără hrană și fără apă) o dată sau de două ori pe săptămână, până la curățarea completă a organismului; conform Yoshinori Ohsumi - Premiul Nobel pentru Fiziologie și Medicină.
"Eu practic (declară savantul) postul intermitent de 16 ore și îl super-recomand tuturor!; nu costă nimic..
Am simțit cum corpul meu se curăță și se regenerează.
Nu mă îmbolnăvesc niciodată și mă simt minunat tot timpul. 
 
Alte tipuri de posturi pe care eu le exersez sunt cele de 10, 20 ori 30 de zile, în care beau numai apă. Și, de fiecare dată, m-am simțit minunat! 
Vă recomand să încercați mai întâi un post de 3 zile complete, aceasta fiind perioada minimă în care apare reacția de autofagie completă, după care puteți trece și la postul de 10, 20, 30 de zile."
Există și postul de 40 de zile dar acesta poate fi ținut, și este  recomandat, doar ființelor umane care au vibrație înaltă.  După 40 de zile de post, nu numai trupul fizic este purificat ci și sufletul, în sensul că partea subliminală a corpului total al ființei, ca urmare a creșterii frecvenței, va determina toți paraziții (entitățile malefice care, de obicei, îi interferează pe oamenii obișnuiți) să plece deoarece aceste entități nu suportă frecvențele înalte. De asemenea, unora dintre practicanți, după postul de 40 de zile le se poate deschide cel de al treilea ochi.     Repet: acest post este doar pentru învățătorii spirituali și ființele de vibrație înaltă (nu este recomandat începătorilor).
 
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=7773444022696959&set=gm.5545589992170364

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu