..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 iunie 2022

ANEEKA DE PE TEMMER VORBEȘTE DESPRE GLANDA PINEALĂ.

Autor: Robert de la Cosmic Disclosure Starseeds.
Publicat pe 30 august 2021
Traducere Const. Mihăilescu

Robert: O întrebare. Ce rol joacă glanda pineală? Cunoaștem că creierul este cel care preia informația din „eteric” și o transmite lumii fizice... ce face mai exact glanda pineală? Doar lucruri „spirituale”? Dar nu ar fi la fel cu funcția creierului?

Anéeka: Pineala este un modulator de semnal, ca să folosind exemple care provin de la dispozitive tehnologice. Dar funcționează împreună cu restul creierului. Semnalul eteric al „sufletului”, contrar a ceea ce vă va spune toată lumea de pe Pământ (New Age, de ex.) nu intră prin glanda pineală, ci prin întregul creier și prin toate celulele vii ale corpului în ansamblu.

Dar se poate spune că pineala este o interfață între semnalul menționat și creierul conștient.

Este ca un traducător, menit să modifice semnalul către persoana conștientă, proiectând experiența eterică, de la o călătorie astrală spre traducerea în lumea materială a memoriei, a ceea ce sa întâmplat. Adică ea face ca ceva dintr-un alt plan al existenței să fie reamintit (nu experimentat) individului. E precum visele, ori viziunile astrale, vederea la distanță și viziunile în alte planuri.

Apoi, semnalul a ceea ce nu este din lumea materială trece sau intră în corp prin fiecare celulă vie, în special prin celulele nervoase, sistemul nervos central și creier, iar apoi pineala ajută partea conștientă a persoanei să-și amintească acele experiențe.

De aceea oamenii cred că pineala este ochiul care ne permite să vedem ceea ce nu este evident, ceea ce este din alte planuri.

De fapt, nu e o vedere, o imagine ci, mai degrabă, o transpunere în ceva pe înțelesul subiectului. Glanda pineală are în interior, printre structurile sale celulare, tije (filamente) precum cele din ochi. Aceste tije nu „văd” și nu reacționează la impresia unui stimul luminos, dar folosesc aceeași structură de translație către un sistem nervos care părăsește glanda spre creierul cortical, printre alte locuri.

Deci, tijele folosesc aceeași structură și principiu electro-chimic al tijelor retinei ochiului, pentru a marca o impresie sau un stim nervos similar cu cel al ochiului, astfel încât subiectul să experimenteze ceva pe care el îl va interpreta ca pe ceva pe care-l vede, ceva ca o imagine care nu vine din ochi. Structurile nervoase ale glandei pineale sunt conectate în mare măsură la zona psiho-vizuală a creierului care se află în partea din spate a acestuia, la fel ca nervii optici. Pineala o traduce în stimuli care pot fi interpretați de zona psiho-vizuală a creierului ca imagini. Dar nu primește semnal de la partea spirituală. Acest lucru este făcut de creier și de corpul însuși..

Robert: Mărimea pinealei ar fi legată de gradul de conștiință al subiectului?

Anéeka: Poate fi legată în relația cauză-efect dar, de obicei, nu este neapărat legată. Trezirea unui subiect nu depinde de structura creierului său ci de intenția, de sufletul și raționamentele lui.

http://swaruu.org/transcripts/mujer-extraterrestre-me-habla-de-la-glandula-pineal-cual-es-su-funcion-aneeka-de-temmers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu