..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 mai 2022

Y30 - Suntem fetele societății Vril: Mesaj pleiadian (Rashell de pe Temmer)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 24 ianuarie 2019
Traducere Const. Mihăilescu

Rashell: Înainte de a merge mai departe, trebuie să vă spun că nu am informații detaliate despre Pământ, comparativ cu ceea ce cunoaște Swaruu și nici nu vorbesc atâtea limbi ca ea. Nu am aceeași perspectivă extinsă asupra lumii astrale la fel ca ea, dar am propria mea experiență. Adică sunt deschisa la a afla ceea ce au și nu au nevoie civilizațiile vizitate.. Echipa mea actuală nu este calificată. Membrii ei nu vorbesc nicio limbă, poate doar puțin, căci nu acesta este obiectivul central sau scopul membrilor de pe această navă specializată.

Gosia: Swaruu ne-a spus că tu ai fost profesoara ei, și a vorbit despre tine foarte frumos.

Rashell: Da, am fost profesoara și instructorul ei. Dar acum sunt eleva ei. Și încă un lucru pe care vreau să îl clarific: Swaruu a spus că nu se consideră că reprezintă Taygeta, și cu atât mai puțin Federația; ea se reprezintă doar pe ea însăși. La mine este invers. Eu reprezint oficial Tayegta, ca membru al Înaltului Consiliu Taygetan și, de asemenea, ca reprezentant al Taygetei în Federație.
Acesta este rolul meu aici. În terminologie umană, ați putea spune că sunt un ambasador al Taygeta în Federație. Ambasador între rasa și civilizația de pe Taygeta și celelalte rase prezente aici. Dar, cu siguranță, mă puteți considera și un ambasador al Taygeta pe Pământ.

Gosia: Ok. Dacă reprezinți Federația, cum te poziționezi față de declarația de independență a lui Swaruu, față de Federație?

Rashell: În mare parte, datorită insistențelor mele, Federația apreciază favorabil poziția și munca ei.

Gosia: Videoclipurile pe care oamenii le încarcă și le difuzează, în care incorporează cereri de asistență din partea Federație și vizite binevoitoare,... sunt de vreun folos, au ceva efect? Swaruu s-a exprimat că au un rol important în relația cu Federația.

Rashell: Ajută foarte mult pentru că nu doar Federația le vizionează ci și alte asociații pozitive precum Alianța Sferei, Consiliul celor 5, Consiliul celor 9, printre altele.

Gosia: Ce este Consiliul celor 5 și 9? Asta e o noutate pentru mine. Eu credeam că sunt doar două aripi (facțiuni): Federația și Alianța Sferei?

Rashell: Nu sunt multe facțiuni cu comportamente particulare, dar putem ști după frecvența de vibrație dacă sunt benefice ori malefice. Cele două la care te referi sunt dintre cele mai mari, dar sunt mai multe.

Robert: În toate acestea, ce rol au un rol Agarthienii din interiorul Pământului?

Rashell: Agartha face parte oficial din Federație. Aghartanii au însă foarte multe probleme de rasă nerezolvate, care au făcut să nu mai fie considerați ca fiind membrii deplini ai Federației. Acum a venit vremea ca această problemă să fie rezolvată pe Pământ.

Gosia: Înțeleg, Rashell. Îți place această poziție de mediator? Trebuie să fie destul de dificil.

Rashell: Da, este o poziție solicitantă. Este destul de frustrant de multe ori pentru că interacțiunea dintre diferite rase este foarte complicată. Nu este suficient să fie rase pozitive pentru a avea o bună colaborare și înțelegere. Uneori apar confuzii și contradicții. Cea mai recurentă neînțelegere a apărut între așa-numitele rase reci și logice și cele temperamental- emoționale. Este un coșmar diplomatic să mediezi asemenea contradicții.

Gosia: Rashell, profitând de timpul în care ești la noi,...vreau să te întreb în ce an ai venit prima dată în jurul planetei noastre: 1952, da? Și în ce scop? Ce te-a determinat ca anul acestă să revii ?

Rashell
: Am sosit pe Pământ în anul 1952, ca membru al primei expediții Taygeta, în urma testelor atomice și a campaniei de distrugere a navelor spațiale ET din acei ani și de mai înainte. Am făcut parte din echipajul primei nave mari în calitate de consilier. Era prima mea expediție pe Pământ. Dar eu aveam experiență din alte părți ale universului.

Gosia: Au existat, cu adevărat, nave spațiale ET doborâte pe Pământ? Poți spune ceva despre aceasta?

Rashell: Despre cele două nave de la Roswell și cea de la Aztec se cunoaște mai mult, dar între 1940 până în anii 1970 au fost doborâte aproximativ 40 de nave ET de diverse origini. Nici una nu era însă din Taygeta.

Gosia: Cine le-a doborât??

Rashell:
Cele două din Roswell au fost doborâte cu ajutorul microundelor direcționate de la radarul militar. Acțiunea a fost intenționată. Practic, fasciculul de energia cu microunde trimis prin radarul militar a interferat cu senzorii navelor și le-au „orbit” computerele de pe navă. Practic, computerele au fost derutate, au pierdut controlul și n-au mai interpretat corect informațiile; corelațiile cu frecvneța exactă și fluxul gravitațional în care se află nava au fost viciate și au apărut grave erori de navigație. În general, atunci când sistemele de anulare a gravitației pe nave nu funcționează corect, erorile pot duce la catastrofe. Navele acelea au fost doborâte de americani și aliații lor, iar mai târziu, și de ruși.

Robert: Cred că au fost multe victime în rândul extratereștrilor pe acele nave. Scopul atacatorilor era de capturare a unor vehicule ET pentru pune mâna pe tehnologie extraterestră.

Rashell:
Este corect.

Gosia: Dar navele ET nu dispuneau de niciun sistem de protecție pentru a nu se întâmpla asemenea fapte?

Robert: Acele nave nu aveau sisteme de avertizare și corecție?

Rashell: La acea vreme nu aveau, acum au. Mă rog, poate nu toate rasele ET. Taygeta avea acel sistem de protecție și atunci. Navele Taygeta, spre deosebire de cele folosite de multe alte rase, au mai multe moduri sau sisteme de propulsie și de protecție. Dacă unul se defectează, intră celelalte în funcțiune . Cele două nave Zeta Reticuli doborâte la Roswell, de exemplu, lucrau doar cu propulsie prin comandă manuală și anulare gravitațională.

Gosia: La vremea aceea exista și funcționa Cabala (care cuprinde atât ruși cât și americani)? Reptilele erau? Sau erau doar acțiuni ale ființelor umane?

Rashell: Cabala era și ea acționat. Cabala a controlat mereu atât acțiunile americane cât și rusești.


Robert: Vrei să spui că acei extratereștri credeau că toți cei de pe Pământ sunt niște sfinți ?

Rashell: Nu credeau deloc a fi sfinți, mai degrabă îi considerau mai mai primitivi, tehnologic vorbind

Gosia: Zeta Reticuli, wow. Din câte am înțeles aceștia sunt ființe care și-au pierdut legătura cu Sursa și au conceput un plan distructiv (malefic) împotriva pământenilor.

Rashell: Nu cred că este adevărat. Un asemenea comportament s-ar potrivi mai degrabă Cenușiilor de pe Orion, nu celor din Reticuli.

Pot să te asigur că toată lumea are o legătură cu SURSA căci ea înțelege atât pozitivul, cât și negativul, pentru că ea nu judecă, doar este. Judecarea este doar proprietatea ființelor care au puncte limitate de atenție (ca să folosesc cuvintele lui Swaruu). Zeta Reticuli sunt micii grii pozitivi, pe care mulți îi numesc Grădinari.

Gosia: Deci, Zeta Reticuli sunt „grădinarii”? Ca să nu mă încurc.

Rashell: Printre alte îndeletniciri, da. Mai ales Zeta. Cei de pe Orion sunt negativi (malefici). Zeta Reticuli sunt Grădinarii pozitivi a căror misiune este să aibă grijă de biologia (natura) unei planete. Toți cei pe care voi îi numiți „grădinari” sunt benefici și se poate spune că lucrează cu SURSA.
Vestea bună este că astăzi și cei din Orion s-au schimbat deja foarte mult și sunt pozitivi.
Dar această schimbare (în bine) nu-i cuprinde și pe grii; ei se numesc Maitre și sunt cunoscuți cu numele de Grii Înalți (Tall Greys). Se crede că au fost creația biologică a reptilelor din Orion. Trebuie să mai spun, de asemenea, că există cel puțin 165 de rase sau tipuri diferite de grii.

Robert: Dar Maitrei sunt pe Marte, nu?

Rashell: Corect. Au stăpânit 1/3 din Marte. Dar se află și pe Pământ, în bazele subterane. Ei colaborează cu reptilienii și cu Cabala.

Robert: Rashell, conform cunoașterii tale în urma negocierilor voastre cu guvernul SUA, cine crezi că se află în vârful piramidei?

Rashell: În acest moment consider această informație clasificată.

Robert: Înțeleg, mulțumesc Rashell. Pământul este dominat de aceste rase. Există un fel de tratat prin care pământul și-a pierdut toată suveranitatea?

Rashell:
Există multe tratate, unele sunt vechi de mii de ani. Noi tratate au fost încheiate în anii 1930 de către Germania nazistă și în anii 1950 de către americani (tot sub control nazist). În anii 1950, Eisenhower a încheiat un tratat de primire de tehnologie oferind extratereștrilor libertatea de a exploata populația umană (răpiri și experimente, prelevări de organe și probe, printre altele).

Robert: Vrei să spui că Eisenhower a făcut parte din Cabala?

Rashell: Sincer, încă nu înțelegem pe deplin rolul lui în cadrul Cabalei. Pentru că, pe de o parte părea să fie în interior, pe de altă parte, părea să vrea să alerteze populația și guvernul de problemele și pericolele care veneau de la Cabală. Oricum, el a fost cel care a făcut acel tratat, deși naziștii îl făcuseră și pe la 1937.

Gosia: Dacă fac acest tratat... n-a existat nicio scuză pentru asta.

Rashell:
Da, din păcate el a fost cel care a acceptat.

Acum, cum doriți să continuăm conversația asta?

Gosia: Ei bine, te-am putea întreba mai multe despre chestia cu Eisenhower sau... Eu personal aș prefera să aflu ceva mai mult despre situația actuală legată de eliberarea Pământului, pentru că ceea ce a făcut Eisenhower ține de trecu. Poate reluăm subiectul în viitor. Ce crezi, Robert?

Robert: De acord!

Rashell: Ok, deși totul este legat intrinsec.

Gosia: Te-am ruga să ne explici acest link. Nu înțeleg multe despre politică...


Rashell: Bine. Să mergem pe segmente.

Gosia: Ne întoarcem la început. Înainte de Eisenhower. Tu zici că ai ajuns în 1952. Care a fost descoperirea ta și cum ai evaluat atunci situația de pe Pământ?

Rashell: La acea vreme, s-a primit o alarmă de la Federație cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe Pământ după cel de al Doilea Război Mondial, în special despre detonarea armelor nucleare. Se știe că o detonare nucleară afectează mai multe dimensiuni sau planuri existențiale simultan. . Cele mai asemănătoare rase ET, mai apropiate de pământeni, s-au mobilizat mai mult decât altele. În context, era vorba și despre Taygeta, care s-a mobilizat..Observând de pe orbită ce se întâmpla pe Pământ, s-a încercat trimiterea a două echipaje de nave de luptă numite „Clepsidra”, în anii ’30, pentru a devia și opri avansul nazist care a declanșat al Doilea Război Mondial precum și pentru a opri dezvoltarea armelor nucleare.

Gosia: Călătorie în timp??

Rachel:
Da. Navele de luptă „clepsidra”, de capacitate, călătoresc în timp.
(vezi clipul https://www.youtube.com/watch?v=3udiwFc2KVw). Noi suntem.

Robert: Maria Orsic era taygetană?

Rachel: Da. Încă o dată istoria adevărată a fost distorsionată și se pare că colaborăm cu ei atunci când încercăm să deturnăm evenimentele, încercăm să modificăm istoria.

Gosia: Sunt desene sau fotografii?

Rashell: Sunt desene de pe fotografii. Maria Orsic se numea, de fapt, Savya de pe Erra. Eu nu cred că mă regăsesc în acele fotografii, deși am fost acolo. Ea era liderul expediției. Intenția era de a opri progresul cercetării germane asupra bombelor nucleare. Oricum cercetarea din laboratoarele naziste asupra posibilităților de utilizare a apei grele a fost stopată..

Gosia: Deci misiunea a avut succes? Swaruu a spus întotdeauna că nu poți schimba linia temporală colectivă.

Rashell: Parțial s-a reușit. Misiunea a avut succes doar parțial din motive explicate mai târziu de Swaruu de pe Erra (ea este și pilot de luptă cu calificări „Clepsidră”). Misiunea era absolut necesară. A fost necesar să ne infiltrăm în societatea germană a vremii. De altfel, cu aspectul nostru nu a fost greu (nota C.M.: frumoși - mai ales femeile - și foarte asemănători cu pământenii)

Gosia: Erai doar tu sau mai mulți taygetetani ?

Rashell: Două echipaje care totalizau 714 persoane. Veniserăm cu două nave.Bărbați și femei.

Gosia: Cât timp ați stat? Nu vă afecta densitatea 3D?

Rashell: Nu am stat mai mult de câteva săptămâni și am plecat, dar reveneam după o perioadă, căci nu suportam să stăm timp îndelungat în 3D, (atmosfera Pământului) fără să ne îmbolnăvim.

Gosia:Trebuie să fie groaznic să fii aici, nu? Cum te când ești în 3D?

Rashell:
Totul pare moale. Nu te simți bine și ești lent. Gravitația este foarte puternică și te face să te simți foarte slăbit. Totul miroase, totul te afectează. Ești epuizat, lipsit de energie. Parcă înaintezi prin apă până la brâu, mergi cu greu. Aveam nevoie de multă recuperare și de somn după ce stătusem în 3D, chiar pentru o scurtă perioadă de timp. În plus, te afectează psihic. Simți că te apasă ceva tot timpul. Vibrația ți se reduce și încep tot felul de necazuri, nepotriviri, stare de stres, de enervare.

Robert: Istoria noastră ar fi fost diferită dacă voi nu ați fi intervenit?

Rashell:
Potrivit lui Swaruu, rezultatul ar fi fost același chiar dacă germanii ar fi ajuns să dețină primii bomba atomică. Nu uitați că deși Germania a fost învinsă în război, pe total, tot naziștii au ieșit învingători. În primul rând pentru că elitele naziste au emigrat în Statele Unite și America de Sus..

Gosia: Ok și atunci cum ați reușit să faceți această intervenție în ciuda tuturor acestor legi de a nu interveni? Ce a spus Federația în acest caz?

Rashell: Federația a acceptat intervenția echipajelor „clepsidra” în anii 30-45 pentru că era doar o misiune chirurgicală. Iar justificarea legală a intervenției s-a bazat pe oprirea utilizării energiei nucleare în general, nu doar în scopuri de război. Acest lucru a anulat multe articole de non-intervenție și a fost cauza principală a sosirii în masă a Federației, începând cu '52. Pericolul deținerii energiei nucleare de către om este motivul pentru care noi ne mai aflăm încă pe Pământ și în jurul lui.

Gosia: Ok, mulțumesc Rashell. Aș dori să știu dacă pot publica această parte a discuției.

Rashell:
Da, totul poate fi comunicat. În ceea ce privește persoana mea, dacă doriți să mă prezentați, trebuie să vă spun că sunt jumătate taygetan, după mamă, și jumătate antarean, după tată. M-am născut în Temmer, dar mă consider aparținând ambelor culturi.

Gosia: Antarean...si cum sunt ființele astea ? Care este diferența dintre ei și taygetani?

Rashell
: Spre deosebire de multe alte rase cei din Anteria au multe asemănări cu Taygeta; practic suntem aceeași rasă. Doar cei din Taygeta sunt în mare parte blonzi, cu ochi albaștri sau verzi. Cei din Antaria au în general părul negru, pielea foarte albă și ochii verzi. În rest, sunt similitudini ca aspect. Poate cu mici diferențe.. Cele două rase sunt deci compatibile. Părul meu este maro închis, pielea mea este albă și am ochii verzi. Am 160 cm înălțime și arăt ca o femeie de 25 de ani. M-am născut (în ani pământeni) pe 20 mai 1832.

Gosia: Ce drăguț, mă identific mult cu oamenii cu pielea albă și părul închis la culoare, mai mult decât cu blondele! Swaruu ne-a spus, fără să spună deschis, că aici noi oamenii nu suntem prea arătoși.

Rashell: ADN-ul vostru nu este pe deplin activat. Sunteți un fel de.... caricatură a adevăratului vostru fizic (asta ar fi interpretarea corectă a intenției voastre creatoare ca suflete de a se întrupa). De asemenea, cei mai mulți dintre oameni sunt bolnavi și îmbătrânesc repede, consecință a percepției liniare a timpului.

Gosia: Ha! Suntem un fel de desene animate. Ce păcat! Ei bine, asta este. Este important să ne acceptăm defectele așa cum sunt.. Nu există altă cale. Și știind că suntem mai mulți. Și amintindu-ne că acesta este doar costumul nostru temporar.

Rashell:
Swaruu spune că face parte din experiență, din învățătura de a fi acolo.

Gosia: Da, mulți simțim că suntem urâți și cu defecte. Ea a spus că mai târziu, experiența de a fi compleți na fi o bucurie.

Rashell: Este adevărat, da.

Gosia: Rashell, ce simți când vorbești cu noi? Te obosește? Swaruu obosesțe uneori când vorbește cu mulți oameni în același timp.

Rashell: Nu. Mi se pare foarte interesant. Și mă simt foarte familiar, chiar dacă ieri eram tensionată. Acum mi-e bine.

Robert: Dacă vrei, încheiem pentru azi, Rashell.

Gosia: Ne poți împărtăși oricând orice. Suntem foarte deschiși și toleranți. Și nu mai sunt stresată să vorbesc cu tine. Vorbim cu tine ca prieteni.

Rashell: Swaruu a încercat a reușit în mare parte. Ca să interacționezi simultan cu 3 sau 4 persoane diferite și să faci asta cu un singur ochi, poate fi o problemă.

Robert: Săraca !

Gosia: Ei bine, ne vedem duminică, da? Vă mulțumim că sunteți alături de noi. A fost o plăcere să vorbesc cu tine.

Rashell: La fel și pentru mine. Odihniți-vă bine și noapte bună la amândoi.

Robert: Mulțumesc. Ai grijă de Swaruu. Bună seara. Pa!

Gosia: Pa, Rashell!

https://swaruu.org/transcripts/nosotras-somos-las-chicas-de-sociedad-vril-mensaje-pleyadiano-rashell-de-temmer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu