..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 ianuarie 2022

Vaccinul va face posibil controlul gândurilor de la distanță.

Prof. Dr. Charles Morgan

Prof. Dr. Charles Morgan a susținut o conferință pentru soldații americani din Divizia de informații vizuale la Academia Militară West Point, despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane.  

VACCINUL va putea schimba nu numai ADN-ul uman, dar poate permite, de asemenea, gândurilor și acțiunilor unei persoane să fie influențate de controlul de la distanță. Tehnologia există absolut și va fi utilizată în masă prin implementarea vaccinului anti COVID-19.

-------------------------------------------------------- 

Dr. Carrie Madej
Vaccinul COVID-19 este
un modificator genetic 

Dr. Carrie Madej din SUA: “Acest nou vaccin NU ESTE asemănător cu obișnuitul vaccin antigripal. Este ceva FOARTE DIFERIT. Este ceva nou. Se experimentează pur și simplu pe rasa umană. Și nu este vorba doar despre faptul că este un vaccin diferit, ci despre faptul ca sunt introduse tehnologii prin acest vaccin, care pot schimba modul nostru de viață, identitatea noastră și asta foarte rapid. Vaccinul este un modificator genetic. Conform legii, un organism modificat genetic (în cazul de față omul) devine PROPRIETATEA celui care deține patentul respectivelor gene.

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Dr. Wolfgang Wodarg

Renumit medic pneumolog  din Germaniacu mare experienţa, Dr. Wolfgang Wodarg, spune: Vaccinul Anti Covid folosește o tehnologie experimentală de ARNM.

 Trei din cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un ,,eveniment advers grav”, dacă un simptom de vaccinare se dezvolta după o vaccinare ARNM, nici eu nici alt terapeut nu vă mai putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic. În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a mai fost comisă niciodată la o scară atât de mare în toată istoria omenirii

------------------------------------------------------------------------------

Ambrozie de Kalavryta

Mitropolitul Ambrozie de Kalavryta:  “Întreaga poveste a coronavirusului nu este altceva decât planul forțelor demonice, care constituie așa-numita globalizare și care are ca drept obiectiv să conducă societatea umană spre primirea peceții Antihristului, adică cipul cu numărul 666, care va fi implantat în corpurile noastre sub pretextul vaccinului împotriva coronavirusului.”

  https://media.stiripesurse.ro/other/202109/media-163047305031745000.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu