..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 ianuarie 2022

Declarațiile de astăzi ale guvernului britanic: Certificatele verzi – eliminate de săptămâna viitoare. Anglia – prima țară care învinge virusul și criza sanitară

  BRAVO !! UN EXEMPLU DE URMAT.

 January 18, 2022; in Știri Marea Britanie


Britanicii pot fi încrezători că ne apropiem de sfârșitul crizei sanitare, a spus astăzi Dominic Raab, vicepremierul Angliei.

Vicepremierul a vorbit despre un „prognostic pozitiv” în lupta împotriva virusului într-un impuls major pentru a spera că toate restricțiile vor fi eliminate în curând.

Remarcile sale au venit după ce Boris Johnson a anunțat că este pregătit să elimine pașapoartele verzi și munca de acasă.

 Guvernul britanic va susține o revizuire a necesității în curs a măsurilor din Planul B de la sfârșitul acestei săptămâni și s-a declarat că singura regulă care va rămâne în vigoare va fi purtarea măștilor.

Asta înseamnă că populația din Marea Britanie va putea să se întoarcă la birou și să participe la evenimente în masă, cu spectatori și adunări de oameni, fără să prezinte pașaportul de imunizare sau un test negativ.

 Întrebat dacă sfârșitul crizei sanitare este „în vizor”, domnul Raab a răspuns:

 „Cred că este puțin devreme pentru a spune asta definitiv, dar bine că punem această întrebare.

„Realitatea este că suntem țara cu cel mai mare impuls în ceea ce privește imunizarea din orice țară mare, cea mai testată din Europa, ceea ce ajută la limitarea răspândirii.

 „Avem cele mai multe medicamente antivirale din Europa, ceea ce ajută la limitarea gravității și severității cazurilor

 El a adăugat: „Toate acestea sunt din cauza planurilor și măsurilor de gestionare făcute de prim-ministru și, ca urmare, am putut să ne deschidem țara.

„Avem locuri de muncă în creștere, salarii în creștere, creștere economică rapidă. Partidul Laburist ne-ar fi avut încă blocați dacă i-am fi ascultat.

 Deci cred că prognoza se simte cu prudență încrezătoare, pozitivă. Dar încă trebuie să așteptăm. Avem această analiză pe 26 ianuarie.

„Cred că vom fi într-o poziție mai bună în acel moment pentru a face un prognostic mai clar despre sfârșitul crizei sanitare”.

Comentariile domnului Raab vor spori și mai mult speranța că Marea Britanie este aproape de a învăța să trăiască cu virusul și de a trece dincolo de stadiul de criză sanitară.

Comentariile vin după ce secretarul pentru educație Nadhim Zahawi a declarat ieri că „cifrele par pozitive” în lupta Regatului Unit împotriva virusului.

El a adăugat: „Sunt încrezător că atunci când vom revizui acest lucru pe 26 ianuarie, atunci vom fi într-un loc mult mai bun pentru a ridica unele dintre aceste restricții.

„Sper că vom fi una dintre primele economii majore care să demonstreze lumii cum trecem peste această criză sanitară.”

 https://www.voxnews.ro/declaratiile-de-astazi-ale-guvernului-britanic-certificatele-verzi-eliminate-de-saptamana-viitoare-anglia-prima-tara-care-inv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu