..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 decembrie 2021

Terminați, odată, cu propaganda „imunizării”! E zombificare, nu imunizare!

 Conform DEX imunizarea medicală reprezintă acel proces prin care un organism devine nereceptiv (imun) la o boală cu transmitere microbiană, în urma unui tratament sau a faptului că s-a trecut prin acea boală.


Ori conform prospectelor care însoțesc așa-zisele vaccinuri, ca și în declarațiile oficialilor, ale medicilor, ale politicienilor și ale propagandei care îi acompaniază zgomotos, deși folosesc ilicit și manipulator termenul imunizare, acest așa-zis vaccin NU IMUNIZEAZĂ!

Aceste informații sunt cât se poate de publice. Toate vaccinurile sunt în fază experimentală! Deci nimeni nu poate spune ce efecte vor avea. Nici imediat, dar mai ales pe termen mediu și lung. Vaccinat sau nu, te poți infecta și transmiți virusul mai departe. Vaccinat sau nu, nu scapi de măsurile restrictive liberticide, dar ești folosit de puterea politică, de autorități, ca pretext de segregare a oamenilor pe criterii sanitare. Inclusiv a familiei tale, dacă printre ai tăi sunt persoane care refuză acest experiment nazist.

Scopul celor care au pornit această ofensivă nemaiîntâlnită până acum împotriva umanității nu este combaterea vreunei pandemii (al cărei vector patogen creat în laborator este instrumentat politic), ci instituirea globală a unui regim totalitar represiv, bazat pe „merite/credite sociale” obținute prin obediența față de „conducători”: noua-normalitate sau „marea resetare”, anunțată de aproape toți liderii lumii, la unison cu secta geriatricilor de la Davos.

În plus, cei injectați cu ARNm pot dezvolta forme mutante ale virusului, pe care să-l răspândească mai departe agravând criza sanitară, până la a induce o adevărată pandemie. (Și vedem cu toții ce se petrece cu avalanșa „noilor tulpini” de când s-a pornit campania globală de vaccinare.)

Vaccinul cu ARNm distruge sistemul imunitar natural al celui injectat, lăsându-l descoperit în fața oricăror patologii infecțioase viitoare.

ADN-ul celular este modificat (prin scriere inversă) de molecula ARNm injectată prin așa-zisul vaccin, care produce mutații ireversibile la nivel celular, putând favoriza dezvoltarea unor maladii extrem de grave, infirmizante, letale. Modificările la nivel celular sunt ireversibile și vor fi transmise ereditar copiilor, așa cum au avertizat numeroși specialiști onești.

Nimeni dintre cei care ar fi cazul nu își asumă vreo responsabilitate pentru posibile efecte vătămătoare ale vaccinului!

Nici producătorii – care au obținut din partea guvernelor lumii imunitate; nici guvernele – care, dimpreună cu legislativele naționale sau organisme supranaționale (UE, OMS, ONU) au încălcat toate tratatele și convențiile internaționale care interzic proceduri medicale pe om fără acceptul liber consimțit și deplin informat al persoanei, anulând totodată drepturi și libertăți prevăzute în toate constituțiile țărilor democratice; nici personalul sanitar care îl administrează – și acesta, fiind scos de sub acuzația de malpraxis în cazul vătămărilor produse de vaccin. Și nici propagandiștii de profesie ori mass-media, care au transformat viața oamenilor într-un iad prin infernale campanii de propagandă vaccinazistă.

Singurul care va suferi consecințe directe de pe urma unor posibile și deloc de neglijat efecte adverse este doar cel care, de bună-credință, a acceptat să fie injectat.

Și ca majoritatea celor care au ales să se lase vaccinați, au ales calea injectării ca urmare a manipulării psihologice, nu din convingere deplină că o fac pentru sănătatea lor, ci ca troc pentru o brumă de libertate, și aia dată cu pipeta.

Și încă un „mic amănunt” care ar fi necesar să dea maxim de gândit: Nicio bancă sau agenție de asigurări nu încheie contracte sau polițe de asigurare care să prevadă despăgubiri în urma unor potențiale efecte vătămătoare ale vaccinului. Ești pe cont propriu… Terminați așadar odată cu „imunizarea” asta… Nu este imunizare, e zombificare… Și nu mai smintiți oamenii de cap! Și încă ceva…

În cazul în care cedezi și consideri că nu poți face față asaltului la care ești supus și decizi – ca să scapi de presiune și numai ca să scapi, deci nu din profunda ta convingere – să te lași înțepat, cere celor care te vor „vaccina” (oficiali ai statului, angajatori, personal medical etc.), o declarație olografă (poate fi și printată, dar cu elemente de autentificare), semnată, cu nume și prenume în clar, prin care să ți se dea asigurări ferme că:

  1. produsul cu care vei fi injectat nu are efecte vătămătoare pentru viața sau integritatea ta fizică sau mintală și…
  2. în cazul în care vor apărea efecte adverse (pe termen scurt, mediu sau lung), respectivii își asumă răspunderea, pe persoană fizică și/sau juridică și (din moment ce asigurările nu o fac) te vor despăgubi – pe tine sau pe urmașii tăi, conform cu prejudiciul suferit. Nimeni nu va semna așa ceva…

E șah mat.

https://yogaesoteric.net/terminati-odata-cu-propaganda-imunizarii-e-zombificare-nu-imunizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu