........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 octombrie 2021

Unii au curajul de a spune adevărul...

 Adrian Adi Pieptu12 octombrie la 21:32 

Am mai pus captura asta și am șters-o pentru că unii au sărit să mă acuze că e un fake ordinar. Am verificat și nu e. Acum atașez și filmul.
Spuneam atunci că cifrele demonstrează că de fapt înțepatul nu imunizează, nu protejează prin forme mai ușoare și nici nu ne ferește de moarte. Nu ne protejează de nimic, ne UCIDE!
Captura din imagine o găsiți în link la minutul 22.https://www.facebook.com/photo/?fbid=1023976255091421&set=a.727958214693228

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu