........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 octombrie 2021

Reprezentantul OMS în România rupe tăcerea! Plânge şi vrea acasă

(pamflet)

 Sosită recent în România din Burundi, unde se înregistrează un focar de Ebola, reprezentanta OMS în România, Clarissa Porridge, a făcut primele declarații. În hohote isterice de plâns convulsiv, Clarissa a cerut să fie trimisă acasă și că vrea la mama, după doar 2 zile de ședere la București.

Reprezentanta OMS spune că în prima zi la noi a vrut să meargă pe jos la birou, văzând că de la hotel sunt doar 800 de metri. După 3 ore, în care și-a rupt hainele încercând să treacă pe lângă mașinile parcate pe trotuar și după zeci de claxoane, pentru că nu traversa suficient de repede, pe trecerea de pietoni, pentru bucureștenii cu SUV, Clarissa Porridge parcursese doar 300 de metri. A mai făcut și greșeala să urce într-un autobuz, fără combinezon de tip biohazard.

Infectată cu 16 tulpini de tuberculoză, 18 de sifilis și mai multe ciuperci, tânăra expertă în epidemii a clacat și a cerut imediat transferul. Ea le-a urat celor din Ministerul Sănătății „ succes, băieți, dar poate că e mai bine ca o nație ca a voastră să dispară”.

Clarissa Porridge a mai spus că e probabil normal că România a adus la putere armata, că așa era în toate țările africane pe unde ea a mai fost.

https://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/reprezentantul-oms-in-romania-rupe-tacerea-plange-si-vrea-acasa/?fbclid=IwAR2WpfqIs-i1P02SoQmyHW-YH2U7V

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu