..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 octombrie 2021

Medicul Tudor Ciuhodaru a răbufnit la adresa autorităților: ‘Este pur şi simplu crimă cu premeditare. E pandemie sau e golănie. Este dus la extremă’

 Ion Motea; 12.10.2021; INSTANT ARTICLESsănătate


Tudor Ciuhodaru, medic UPU la Spitalul de Neurochirurgie Iași, a reacționat dur la adresa autorităților din cauza incompetenței de a deschide cel mai mare spital modular din țară de la Lețcani, închis din ianuarie 2021: ”Indiferența și incompetența ucide încă o dată. E pandemie sau e golănie”.

Cel mai mare spital modular din țară, spitalul de la Lețcani, din Iași, nu poate fi deschis din lipsa de echipamente. Format din 100 de containere, achiziționate în urmă cu aproximativ 1 an, spitalul modular de la Leţcani a fost construit pentru suma de 13 milioane de euro. Unitatea medicală a devenit operațională în octombrie 2020 și a funcționat până în ianuarie 2021.

Întrebat despre această situaţie medicul Tudor Ciuhodaru face apel la autorități să treacă dincolo de orgoliile politice pentru că situaţia este gravă.

„Am cerut în mod repetat ca acest spital să treacă dincolo de orgoliile politice şi să fie pus în funcţiune pentru că vorbim de viaţa românilor şi asta este cel mai important.

100 de paturi ATI şi acest spital a fost folosit în momentul în care nu aveau de ales. Când a ars secţia ATI de la Piatra Neamţ şi pacienţii au putut fi tratați aici pentru că era singurul loc în care se putea face acest lucru.

„Este de noaptea minţii. Este pur şi simplu crimă cu premeditare”

Oamenii aştia s-au uitat la televizor trei luni de zile, nu au testat, nu au vaccinat, nu au asigurat capacitatea de terapie intensivă, nu au adus medicamentele necesare în farmacie şi uitați-vă ce se întâmplă în acest moment. Este de noaptea minţii.

Este pur şi simplu crimă cu premeditare. Mă uitam că la alte țari era posibil să faci spitale cu 1000 de paturi în trei zile. În Iaşi în 9 luni de zile, au şi născut femeile în 9 luni de zile nu au fost în stare să pună un spital în funcţiune.

Puteai găsi soluţii dacă vroiai să faci ceva. Indiferența şi incompetența ucide încă o dată. E pandemie sau e golănie. Este dus la extremă”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru, conform Antena3.ro.

ttps://www.bugetul.ro/medicul-tudor-ciuhodaru-a-rabufnit-la-adresa-autoritatilor-este-pur-si-simplu-crima-cu-premeditare-e-pandemie-sau-e-golanie-este-dus-la-extrema/?fbclid=IwAR1vlDqe__vra3Y2wGRUoAJjvESeVzd84SlzZgvi-T24cNr0ZU-lq3Qq2IE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu