..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 septembrie 2021

Nu vreau să gândești ca mine! Vreau doar să gândești!

 Daniel Marian

Astăzi se împlinesc un an și șase luni de când a început o gravă campanie de manipulare în masă. Cifrele, după cum vedeți mai jos, sunt luate de pe saituri oficiale. Numărul populației totale nu cred că este real, dar astea sunt datele sistemului, cu ele lucrăm. Așadar, dacă voi credeți că masurile luate pentru o boală care are rata de vindecare de peste 90% sunt corecte, e dreptul vostru! Dar dacă considerați că aceste măsuri sunt doar un preludiu pentru ceea ce abia urmează, sunt de acord cu voi.

În perioada următoare e nevoie să fim uniti, să ne facem cunoștinte, să ne facem prieteni, să ne cunoaștem pe noi și pe cei din jurul nostru. Să ajutăm cât putem de mult, pentru că va veni și vremea poate când vom avea nevoie de ajutor! Suntem abia la început de drum pe acest trend al dictaturii mondiale. Să facem lucrurile diferit pentru a schimba destinația, pentru a crea punctul de cotitură al evenimentelor!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4316429478464339&set=a.119512618156067

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu