........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 august 2021

Vladimir Kvachkov – C̫o̫v̫i̫d̫-19 este o operațiune globală de reducere a populației.

Kvachkov este fost colonel în Serviciul de Informații Мιʟιтᴀʀᴇ din Ʀusιᴀ (GRU) și doctor în științe мιʟιтᴀʀᴇ. Un videoclip în care este intervievat de un jurnalist ʀus a început să devină viral pe Internet după ce a fost încărcat pentru prima dată pe ʏouтuʙᴇ pe 25 martie 2020. Cu toate acestea, declarațiile sale au început în curând să fie cenzurate de diferitele platforme sociale și videoclipul eliminat, în mijlocul unui climat de cenzură nemaivăzut până acum, care sfârșește prin a da motivul multor lucruri susținute de Kvachkov în interviu. Printre altele declarații coɴтʀovᴇʀsᴀтᴇ, fostul colonel a avertizat că urgența cu c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s va fi utilizată la nivel global cu două obiective principale: aplicarea mecanismelor de control și reducerea populației.

 O opinie care coincide cu cea a unui alt analist ʀus de informații, Daniel Estulin, care de luni de zile explică că interesul puterilor globale de a conduce toate eforturile către „soluția magică” a unei vaccinări în masă, ar avea ca obiectiv modificarea capacității de fertilitate umană.

Principalele declarații ale lui Vladimir Kvachkov în interviul cenzurat:

„Fenomenul c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului (C̫O̫V̫I̫D̫ 19), care a fost numit în mod fals ca o pandemie, trebuie examinat din perspectiva Puterilor Globale: Puteri religioase, Puteri politice, Puteri financiare, Puteri economice și Puteri naționale. C̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul trebuie considerat o strategie globală. Exact așa trebuie să ne gândim la c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s. Sunt exerciții și comenzi мιʟιтᴀʀᴇ asupra oamenilor efectuate de puterile ascunse care controlează Umanitatea. Acesta este adevăratul obiectiv al cʀιzᴇι de sănătate a c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului (C̫O̫V̫I̫D̫ 19) ”.

Scopul puterilor oculte și sioniste este de a reduce populația lumii. Aceasta este ideea: de a reduce populația lumii. Ei cred că există prea mulți oameni normali în lume. Pentru ei, trebuie să existe aproximativ 100.000.000 de oameni care comandă și maximum 1.000.000.000 de oameni care îi servesc ca scʟᴀvι. În acest fel, vor putea trăi în bogăție pe pământ. Pentru că noi, oamenii obișnuiți, suntem prea mulți ”.

Acesta este motivul pentru care c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul și cʀιzᴀ financiară pe care a provocat-o c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul sunt la fel de strâns legate între ele. Scopul său este să interzică mișcările oamenilor din întreaga lume și să abolească libertățile umane. Acestea urmăresc să limiteze drepturile și libertățile și să îɴsᴘăiмâɴтᴇ oamenii ”.

„Primul obiectiv este reducerea populației mondiale. Este o țintă satanică. Al doilea obiectiv este de a prelua puterea, iar al treilea are legătură cu finanțele și controlul economiei ”.

„Știm deja care e obiectivul financiar, cel puțin aceia dintre noi care urmărim problema cu c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul. Acum, pentru orice produs este pe piață – vă rog să-mi dați creionul pentru o clipă – … Să presupunem că acest creion valorează un dolar S̫U̫A̫ sau o rublă rusească. Pentru fiecare creion, de 20 de ori această valoare a fost emisă în numerar, în bilete la ordin sau în acțiuni sau alte instrumente financiare derivate ”.

„Ceea ce vreau să spun este că, dacă luați adevărata valoare a creionului, adică un dolar sau o rublă, veți vedea că s-au emis diferite hârtii care depășesc de 20 de ori valoarea inițială a unui dolar sau a unei ruble. Acesta este modul în care relația economică și financiară a trecut de la economia reală la o economie virtuală. Este o bulă financiară. Și asta înseamnă , din câte știu eu, reducerea de la un patralion (?) la 200 de miliarde de dolari. Este un balon care trebuie dezumflat. Rezerva Federală S̫U̫A̫,  pentru februarie cred, a dictat o dobândă de 0% la depozite. Astăzi, multe țări, au chiar o rată a dobânzii negativă. Ceea ce înseamnă că, dacă înființezi un depozit de 100 $, acesta îți va mai asigura în jur de 90$, sau, în caz fericit, îți vei păstra banii depuși. Chiar acum se acordă dobânzi negative la depozitele bancare. Deci, acea bogăție trebuie dezumflată. Dar cum? Din nou, prin crearea unei8 crize artificiale la nivel internațional. Perspectiva: vedem economia mondială ᴘʀăʙușιтă ”.

„Puterile oculte au creat ᴀтᴀcuʀιʟᴇ din 11 septembrie 2001 în Sтᴀтᴇʟᴇ uɴιтᴇ și tot ele au acum nevoie de un alt pretext pentru a-și spori controlul asupra umanității. De aceea au creat c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul. 

Este evident că oamenii de știință cнιɴᴇzi au creat acest c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫s (C̫O̫V̫I̫D̫ 19) și l-au răspândit intenționat, inițial în Wuhan, Cнιɴᴀ. De acolo vin cele două tulpini diferite. În Cнιɴᴀ, când a început c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul, efectul a fost negativ asupra Chinei. Pentru a contracara tendința, tovarășul Xi s-a dus la Wuhan și a pus varianta pro-americană în locul celei chinezești.
Totuși în Cнιɴᴀ nu domnește calmul. Există o aripă patriotică apropiată ʀușιʟoʀ, condusă de Xi Jinping și o alta favorabilă statului profund cнιɴᴇz (statul profund globalist), compusă din foști membri ai Partidului Comunist Cнιɴᴇz, care este mai mult orientată către bani [burghezia comunistă globalistă cнιɴᴇză]. Aceștia sunt cei care au folosit c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul din Wuhan pentru a obține puterea politică și puterea economică. Astăzi, c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sul s-a încheiat în Cнιɴᴀ; a dispărut din Cнιɴᴀ dar s-a răspândit în Europa ”.

Ceea ce se dorește să ne injecteze are în vedere propagarea psiho-informativă (controlul informatic; n.m.). Este o acțiune a puterilor mondiale comandată de mass-media coruptă și aflată în serviciul puterii sioniste deghizată în liberali. Ei sunt cei care creează тᴇʀoᴀʀᴇ acum. De aceea trebuie să ne ocupăm de acest fenomen al c̫o̫r̫o̫n̫a̫v̫i̫r̫u̫sului (C̫O̫V̫I̫D̫ 19) ca și cum ne-am confrunta cu o acțiune militară”.

 ive48times.com/2021/08/04/vladimir-kvachkov-c̫o̫v̫i̫d̫-19-este-o-operatiune-globala-de-reducere-a-populatiei/?fbclid=IwAR32z34fWbuyy8VXpm0aDjj_KIg3G40FJeK0Vstyn5mcZrE21UATAKOaic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu