........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 iulie 2021

ÎMBOGĂȚIȚII VACCINĂRII: Al cincilea director executiv se alătură clubului miliardarilor Moderna…

 …în timp ce prețul acțiunilor crește în ciuda numărului tot mai mare de vătămări raportate în urma vaccinării

Pentru a cincea oară de la izbucnirea plandemiei de coronavirus, creșterea prețului acțiunilor Moderna a mai făcut un miliardar, în timp ce serul experimental așa-zis împotriva covid produs de companie este suspus tot mai multor investigații din cauza posibilelor legături cu cheagurile de sânge și miocarditele suferite de multe dintre persoanele vaccinate, arată The Defender.

 Președintele Moderna, dr. Stephen Hoge, este cel mai recent acționar și director al companiei care s-a alăturat „clubului miliardarilor”, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari.

Alți membri ai „clubului” sunt directorul general Stéphane Bancel, președintele și cofondatorul Noubar Afeyan, investitorul fondator Timothy Springer și cofondatorul Robert Langer, potrivit Forbes.

Hoge, în vârstă de 45 de ani, s-a alăturat companiei Moderna în 2012 și deține 0,4% din acțiunile acesteia – în valoare de 365 de milioane de dolari – pe lângă aproximativ 685 de milioane de dolari în alte bunuri ale companiei. La fel ca ceilalți acționari Moderna, Hoge a vândut frecvent acțiuni – spre exemplu, pachete în valoare de 65,5 milioane de dolari (înainte de impozitare) în perioada martie 2020 – aprilie 2021.

Hoge este unul dintre cei peste 40 de noi miliardari care au făcut averi de 10 cifre prin companii implicate în „lupta împotriva covid”.

Activiștii spun că această generație a bogaților scoate în evidență inegalitatea cruntă rezultată în urma pandemiei de covid, potrivit CNN.

Acești miliardari sunt imaginea profiturilor uriașe pe care multe corporații farmaceutice le obțin de pe urma monopolului pe care îl dețin asupra acestor vaccinuri”, a declarat Anne Marriott, managerul pentru politici de sănătate al Oxfam, într-un comunicat. „Aceste vaccinuri au fost finanțate din bani publici și ar fi firesc să fie, în primul rând, un bun public global, nu o oportunitate de profit privat”.

Din februarie 2020, prețul acțiunilor Moderna a crescut cu peste 700%. Spre exemplu, în luna mai 2021, valoarea acțiunilor companiei a crescut cu 29%. Recent, Moderna a solicitat o autorizație pentru uz de urgență din partea Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA pentru serul său „anti-covid” pentru adolescenți și și-a mărit producția de vaccin estimată pentru 2021 de la 800 de milioane de doze la 1 miliard.

 https://yogaesoteric.net/imbogatitii-vaccinarii-al-cincilea-director-executiv-se-alatura-clubului-miliardarilor-moderna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu