..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 iunie 2021

Un om tânăr şi sănătos a murit după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Cauza? Un virus care a apărut în urma vaccinării

Medicul kinetoterapeut al CSA Steaua, Nelu Olteanu, a decedat după vaccinarea cu Pfizer, la doar 46 de ani. Un munte de om și de bunătate, răpus cu o înțepătură experimentală. Rușine Steaua și presei mituite care au ascuns ce i-a provocat moartea!

 

Nelu Olteanu (Doki), fizio-kinetoterapeut la CSA Steaua București, a decedat pe 27 aprilie 2021, la doar 46 de ani, în urma contractării „unui virus” după vaccinarea cu serurile experimentale covid, mărturisește soția acestuia, Marilena Olteanu, pe contul său de Facebook. Medici i-ar fi spus soției că „așa se petrece în urma vaccinării”. Este vorba despre „vaccinul” Pfizer, a arătat ea într-un răspuns la întrebările celor șocați de vestea neașteptată a morții soțului ei.

Medicii ăștia de ce nu ies la rampă să avertizeze populația și asupra riscurilor?”, a comentat un coleg terapeut.

Presa sportivă a deplâns tragicul eveniment, însă nicio publicație nu a scos un cuvințel despre cauza care i-a provocat decesului – vaccinarea cu serul experimental covid, în ciuda reclamațiilor soției, la rândul ei secretar al Asociației pentru Recuperare prin Sport.

ProSport a dat o știre comemorativă de asemenea fără a menționa niciun cuvânt despre vaccin, deși publică citate de pe pagina de Facebook a soției și a decedatului, unde abundau comentarii privind moartea acestuia din urmă din cauza vaccinului.

Jurnaliștii „presei miluite” de stat au tăcut vinovat în privința complicațiilor suferite de „Doki” după vaccinare, deși văduva acestuia a susținut public, în repetate rânduri, că soțul ei a fost răpus după injectarea cu Pfizer, de „un virus care a apărut în urma vaccinării”, conform unor medici care l-au tratat pe uriaș, un munte de bunătate și un binefăcător a sute de copii. În memoria defunctului s-a ținut inclusiv un frumos moment de reculegere pe stadion fără a se pomeni nimic despre ce anume a provocat această moarte prematură. De asemenea, Clubul Sportiv al Armatei a ascuns jenant cauzele morții.

Am verificat pe buletinul oficial de vaccinare al organelor. Zero informări despre acest caz, zero mențiuni la decese post-vaccin sau reacții adverse grave deși chiar medicii care l-au tratat ar fi fost obligați să raporteze „evenimentul fatal”. Gheorghiță de la sculărie e pus pe „mucles”. Pe platforma STS este doar Festivalul „Cântarea Vaccinării”!

Marilena Olteanu a anunțat moartea soțului ei în marțea din Săptămâna Patimilor, iar înmormântarea a avut loc în Vinerea Mare la Cimitirul Militar Ghencea 3 din București.

Un comentator, prieten cu soții Olteanu, și-a exprimat revolta: „Vaccinul şi… moartea prematură a unui uriaş (uriaş – atât la propriu, cât şi la figurat)! Cum mă?!… Sa fii sănătos, să vrei să fii sănătos în continuare, şi… să mori… de la Pfizer! Doar priveşte indicatoarele Marilenei din imaginile ataşate. O încurajez pe Marilena Olteanu să îi dea în judecată pe cei cu vaccinul. Să le ceară 100 de milioane de euro despăgubiri, şi tot nu vor fi îndeajuns pentru pierderea unui astfel de om, precum a fost Nelu Olteanu!”, scrie acesta.

Cuvintele care urmează le veţi auzi de multe ori: „Nu s-a putut stabili o legătură de cauzalitate între vaccin şi deces”.

 https://yogaesoteric.net/un-om-tanar-si-sanatos-a-murit-dupa-ce-s-a-vaccinat-cu-pfizer-cauza-un-virus-care-a-aparut-in-urma-vaccinarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu