..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 iunie 2021

Un grup de medici din România cer încetarea terorizării populației și revenirea la normalitate “Încetați starea de teroare!”

Incorect Politic”

Un grup de medici români lansează o scrisoare deschisă autorităților statului prin care aduc în discuție 11 puncte argumentate ce subliniază importanța libertății și cer vehement revenirea la normalitate prin încetarea abuzurilor, manipulărilor, terorizării populației și implicit a cadrelor medicale, informează un comunicat de presă trimis pe adresa R3media.

COMUNICAT DE PRESĂ

Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului!

Încetați starea de teroare!

Noi, semnatarii acestui document, solicităm Președintelui Iohannis, parlamentarilor și guvernanților încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace și revenirea la starea de normalitate.

În ultimele 12 luni, din postura de giranți politici, ați inițiat, tolerat și încurajat o strategie greșită, care este împotriva românilor. Ați încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților (Convenția de la Oviedo) pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu ale unei gripe sezoniere.

Noi, medicii cu știință de carte și conștiință, uniți în convingeri și adevăr, vă atragem atenția că măsurile pe care le-ați luat sunt fie absurde, fie ineficiente, fie fără logică din punct de vedere științific. În acest sens, vă solicităm ca, de îndată, să:

1. Încetați cu obligativitatea purtării măștilor, mai cu seamă în aer liber. Măștile sunt dispozitive medicale și, dacă nu sunt utilizate corect, nu folosesc la nimic! Ba, mai mult, după o perioadă scurtă de purtare într-un spațiu nesteril, acestea devin focare de infecție, întrucât se umezesc, iar germenii găsesc în ele un mediu de cultură perfect. Despre cele neconforme (peste 90%) nici nu mai vorbim. Încetați să ne obligați copiii să poarte măști la școală! Este nociv, este inuman, este degradant, este fără rost!

2. Încetați cu monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine sau în alte instituții! Determinarea temperaturii și triajul epidemiologic pe care îl fac „medicii-agenți de pază” este un act medical care ar trebui să fie efectuat (conform legislației românești, dar și mondiale, în materie) numai de personal calificat. Monitorizarea temperaturii corpului nu este doar ilegală, efectuată în condiții improprii și cu instrumente neadecvate, ci și total ineficientă, întrucât febra nu este un simptom specific numai infecției cu SARS-Cov-2.

3. Încetați cu interdicțiile de circulație! Interzicerea circulației cetățenilor în anumite intervale de timp nu are nicio logică din punct de vedere epidemiologic. Prin măsurile restrictive, ați decredibilizat Poliția și Jandarmeria. I-ați transformat în infractori, impunându-le să aplice niște acte administrative care încalcă flagrant Constituția și legile țării!

4. Încetați cu promovarea vaccinurilor anti-Covid. Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune. Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor.

5. Nu mai obstrucționați medicii să-și trateze pacienții cu scheme de tratament pe care le consideră ei ca fiind cele mai potrivite pentru aceștia. Medicina este o profesiune liberală, iar medicii au întreaga libertate de a alege ce medicamente cred ei de cuviință pentru a-și vindeca pacienții. Nu mai impuneți protocoale terapeutice anti-Covid „oficiale”, în care tronează medicamente experimentale (unele dovedite ca ineficiente sau chiar toxice), transformând astfel populația României într-o colonie de cobai.

6. Încetați cu discreditarea și compromiterea corpului medical, a actului medical, a spitalelor. Orice voce din lumea medicală care îndrăznește să rostească public altă opinie decât cea oficială este discreditată în cel mai grosolan mod posibil. Reglementările Codului Deontologic al Medicilor care interzic unui medic dreptul la libera exprimare sunt anticonstituționale.

7. Încetați cu manipularea statisticilor medicale și cu obligarea medicilor să falsifice certificatele de deces. Oameni care au murit de patologii diverse au fost declarați morți de Covid. Mai mult decât atât, ați închis spitalele, interzicând accesul românilor la serviciile medicale. Bolnavi cu patologii cronice au decedat pentru că nu a mai avut cine să îi trateze sau opereze, în timp ce secții întregi, spitale întregi chiar, stăteau goale.

8. Opriți strategia greșită de comunicare (posibil programatică), prin anunțuri zilnice apocaliptice, care conduce la depresii grave în populația și așa îngrozită de problemele financiare rezultate din năruirea activității economice în toate domeniile! De peste un an, se anunță zilnic doar numărul (neverificabil) de nou-infectați, numărul de cazuri grave din ATI (neverificabile) și numărul de decese (care includ decesele la pacienți fără simptome de Covid), dar nimic despre cei vindecați. Din acest motiv, starea de spirit a românilor se agravează constant. Niciun cuvânt de încurajare, de încredere într-un viitor bun, dimpotrivă. Iar un lucru binecunoscut în medicină este acela că scăderea moralului și stresul induc deprecierea importantă a imunității organismului.

9. Stopați campania de denigrare a medicilor (în special a celor din ATI) și a activității spitalicești, deoarece aceasta conduce la scăderea încrederii populației în sistemul de sănătate și la neprezentarea sau la prezentarea tardivă a pacienților la medic, având drept consecință înmulțirea numărului de cazuri grave, cu amplificarea costurilor de tratament, dar și la înmulțirea numărului de decese!

10. Stopați distrugerea economiei României! V-ați exercitat discreționar puterea asupra cetățenilor și a firmelor românești împingându-le către faliment. Dumneavoastră nu înțelegeți medicina, aveți sfătuitori necalificați sau rău intenționați. Vă rugăm, lăsați medicii să facă medicină, că asta e profesia lor, și sprijiniți-i!

11. Nu mai terorizați populația, nu mai induceți psihoze, nu mai manipulați datele statistice! Încetați cu stările de urgență/ alertă motivate prin așa-zisa „pandemie”! Ea nu există, mai cu seamă atât timp cât nu a fost declarată printr-un act oficial!

Semnatarii acestui document sunt doar câteva cadre medicale dintre zecile de mii care activează în România. Orice medic sau farmacist român care dorește să fie cosemnatar al acestui comunicat, după publicare, este binevenit să ni se alăture.

Damian Baciu, medic primar pediatru, specialist în vaccinologie
Ioan Cordoș, medic primar de chirurgie toracică
Adina Alberts, medic primar de chirurgie plastică
Răzvan Constantinescu, medic primar interne și gastroenterologie
Camelia Smicală, medic specialist medicină de urgență
Aurel Băcean, medic primar neurochirurg
Monica Pop, medic primar oftalmolog
Adrian Cacovean, medic primar de chirurgie cardiovasculară
Iulian Șerban, medic primar chirurg
Mihaela Baciu, medic primar pediatru
Dan-Decebal Gavrilescu, medic primar medicină de familie
Lavinia Ispas, farmacist
Iulia Florică, farmacist
Dragos Dinulescu, medic dentist
Mircea Pușcașu, medic dentist
Ștefan Vasile Ștefănescu, medic dentist
Cristina Metea, medic dentist
Iulia Popescu, medic dentist
Viorel Negulescu, medic dentist
Daniela Dumitrescu, medic dentist
Laurențiu Gheorghe, medic dentist
Galina David, medic dentist
Alina Gabriela Iordache, medic dentist
Mihaela Domuță, medic dentist
Constanța Hudema, medic dentist
Brândușa Câmpean, medic dentist
Mădălina Ruxanda, medic dentist

Lista rămâne deschisă.

 https://www.blogger.com/blog/post/edit/9043013525493307011/6170559949285137951

Un comentariu:

  1. Subscriu, ma alatur celor care au redactat scrisoarea. Nu se mai poate asa cum procedati!

    RăspundețiȘtergere