........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 iunie 2021

Concluzii dure. Dr Sucharit Bhakdi avertizează că isteria covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale pot provoca o catastrofă globală prin decimarea populației

 https://yogaesoteric.net/concluzii-dure-dr-sucharit-bhakdi-avertizeaza-ca-isteria-covid-se-bazeaza-pe-minciuni-si-ca-serurile-experimentale-pot-provoca-o-catastrofa-globala-prin-decimarea-populatiei/

Renumitul microbiolog de origine germano-tailandezo-americană, dr. Sucharit Bhakdi, avertizează, într-un interviu acordat editorului-șef al revistei The New American, Alex Newman, că isteria covid se bazează pe minciuni și că „vaccinurile” covid sunt concepute să provoace o catastrofă globală și o decimare a populației umane, informează Vaccine Impact.


La început, el afirmă că s-a abuzat de testul PCR pentru a se induce frica, într-un mod care nu este deloc științific.

Apoi, acesta explică ce vor face organismului uman „vaccinurile” bazate pe ARN mesager, folosind termeni și analogii pe care le poate înțelege oricine.

Printre alte îngrijorări pe care și le-a exprimat, dr. Bhakdi a spus că se așteaptă la un număr masiv de cheaguri de sânge mortale și la reacții ale sistemului imunitar care vor distruge organismul.

În final, medicul născut în Statele UNite, a cărui mamă a fost om de știință american, face apel la o urmărire penală a responsabililor și la o încetare imediată a acestui experiment global.

Urmăriți mai jos interviul proeminentului medic, integral, în limba engleză:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu