........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 iunie 2021

Ce ne așteaptă, dacă noi nu vom face nimic ca să-i oprim.

Gheorghe Piperea;11 iunie la 07:11 

Urmăriți, dacă vă lasă cenzura, acest clip de 12 minute extras dintr-o emisiune de la Fox News a lui Tucker Carlson -

https://youtu.be/9SoOLtkCWo4-, și imaginați-vă cum vor arăta teatrele, cinematografele, stadioanele, nunțile, amfiteatrele, barurile, plajele etc. atunci când, previzibil, lumea noastră se va fi împărțit în vaccinați, purtători ai brățării informatice cu track record - ul medical (covid, hepatită C, HIV, TBC) și ne-...... 

Cât de inadmisibil de jenant va fi să îți vezi neamurile, prietenii, persoanele iubite, interesante/atractive etc. dincolo de gardul de sârmă care nu au brățara supunerii absolute la vedere ...

Și poate înțelege și șeptelul european că pandemia nu a fost despre vreo boală infecțioasă, ci despre colectarea “surplusului comportamental” al șeptelului - cum și unde se mișcă, ce achiziționează, cu cine interacționează, ce gândește și speră, ce ideologie adoptă etc., pentru a putea fi mai precis canalizat și mai exact remodelat prin manufacturarea consimțământului. Și a mai fost despre politică - mai bine zis, despre politica în favoarea exclusivă a colectorilor și împotriva șeptelului.
PS.: America va avea o mare problemă în curând - doar 29% dintre hispanici și doar 27% dintre afro-americani sunt vaccinați. Dacă îi vor pune pe toți acești oameni în spații separate de cele dedicate șeptelului vaccinat, America se va fi întors în timp, în vremea segregării rasiale.
https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/423530314320194

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu