..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 aprilie 2021

Pentagonul a inventat CIP-ul care detectează Covidul… după ce ți-l implantezi în corp!!!

Nota mea introductivă: Încet, încet lumea este îndreptată de cei care dețin frâiele puterii către TRANSUMANISM, visul progresismului-neomarxist.


Cu alte cuvinte, omul așa cum este acum, nu mai e bun, trebuie îmbunătățit. Prin vaccinuri, prin cipuri implantate, prin upgrade tehnologic în corpul omenesc. Totul pentru progres, pentru mai binele nostru, zic ei.

Și, desigur, există această tentație a măririi performanțelor fizice și intelectuale, prin transformarea omului într-un hibrid om-mașină. De unde și visul utopic al nemuririi fizice, cu ajutorul tehnologiei. Un vis care exclude existența vreunui sens superior al vieții, existența unui Creator.

Doar că apare următoarea întrebare: Cine ne garantează că, odată upgrade-ul tehnologic făcut (cipuri sau implanturi în creier de tipul Neuralink, de la Elon Musk), stăpânii tehnologiei nu vor deveni și stăpânii noștri? Cine ne garantează că aceste implanturi tehnologice nu sunt ultimul pas în crearea unei societăți electronice totalitare?

Gândiți-vă că aceste tehnologii vor ajunge inevitabil în posesia creatorilor de războaie și crize economice, a acelora care se cred cei aleși și care se visează stăpânii lumii!!!

Și suntem atât de aproape…

ActiveNews.ro: Agenția de Proiecte de Cercetare Avansate pentru Apărare (DARPA) a Pentagonului a creat un cip subcutanat care monitorizează corpul uman pentru a detecta semnele virusului.

Colonelul în retragere Matt Hepburn, un medic militar infecționist, care conduce activitatea DARPA împotriva COVID, a fost invitat la emisiunea „60 Minutes” de la CBS News pentru a explica noua tehnologie.

Arătând o fiolă având în interior un gel care conținea cipul, Hepburn a declarat:

„Îl pui sub piele și el îți spune că există reacții chimice în interiorul corpului tău și aceasta înseamă că mâine vei avea simptome. Este ca un led de control al motorului”, a adăugat Hepburn, precizând că persoanele care vor avea cipul „vor recepționa semnalul, își vor lua o probă de sânge și se vor testa pe loc”.

„Vom putea avea toate aceste informații în trei-cinci minute”, a continuat colonelul, adăugând: „Pe măsură ce reduci acest timp, pe măsură ce diagnostichezi și tratezi, practic oprești infecția din fașă.” (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

 https://daniel-roxin.ro/pentagonul-a-inventat-cip-ul-care-detecteaza-covidu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu