..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 aprilie 2021

Mai avem vreo șansă ?!

 Radulian Rosca; 14 aprilie 2020 



Mi-e silă.
O persoana aflata in trafic cindva in zona Romană din Bucuresti relata ca un batran care traversa mai greu o trecere de pietoni a fost claxonat si injurat pentru ca nu reusise sa traverseze toata trecerea pe culoarea verde astfel ca la semnalul verde pentru masini bietul om era inca pe trecerea de pietoni. Batranul in cauza era domnul Mircea Albulescu. La mai putin de doua ore dupa acest episod se interna in spitalul Floreasca unde cateva ore mai tarziu se stingea din viata.
Domnul Mircea Albulescu era claxonat si injurat in vreme ce tragea sa moara...
Vad zilnic tot felul de cretini care claxoneaza in nestire. Ii vad cum stau cu ochii iesiti din orbite, cu fetele schimonosite de propria imbecilitate. Nici ei nu stiu unde si de ce se grabesc dar claxoneaza, pleaca in tromba, tipa, fac flash-uri, injura. Chiar si acum cand scriu se aud claxoane parca si mai puternic ca de obicei.
Mi-e silă. Un popor de nimic, primitiv, un popor de nesimtiti, un popor de lasi, de fanfaroni, de grobieni.
Ma gandesc cu tristete la ce era in sufletul acestui om atunci cand era claxonat si injurat in vreme ce se simtea foarte rau, trecand pe acea trecere. Ce ?
Domnul Mircea Albulescu avea un fel propriu de a se adresa celorlalti...
Bunii mei.
P.S. De afara se aud claxoane. O societate bolnava...
-Angelia Angel-

https://www.facebook.com/photo?fbid=3183491208348851&set=a.62066156796517

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu