........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 aprilie 2021

FRUNZELE DE DAFIN, proprietăți.

 Ileana Anaeli

Multe doamne adaugă frunze de dafin în alimente, în special la carnea
roșie și carnea de pasăre.
Știi de ce se adaugă frunze de dafin la mâncare? De regulă, o femeie
răspunde: să aromatizeze mâncarea.
Dacă fierbeți frunzele de dafin într-un pahar cu apă și gustați, nu
veți simți nicio aromă.
Deci de ce pui frunze de dafin în carne?
Adăugarea frunzelor de dafin în carne transformă trigliceridele în
grăsimi nesaturate. Pentru experimentare și confirmare: tăiați puiul
in două, gătiți fiecare jumătate într-o tigaie și așezați una pe foi
de dafin, iar cealaltă fără frunze de dafin și observați cantitatea de
grăsime din ambele tigăi.
Dacă aveți frunze de dafin, nu este nevoie de farmacie. Studii
științifice recente au arătat că frunzele de dafin au multe beneficii.
Ajută la a scăpa de multe probleme grave de sănătate. Avantajele
frunzei de dafin sunt:
- Foaia de dafin tratează afecțiunile digestive și ajută la eliminarea
unor probleme ca arsuri la stomac, aciditate constipație,
- Reglează circulația intestinului prin consumul de ceai de dafin fierbinte.
- Scad glicemia. Frunza de dafin este un antioxidant si permite
organismului să producă insulină consumând ceai de dafin timp de o lună.
- Elimină colesterolul rău și ameliorează continutul de triglyceride
in organism.
- Este o sursă bogată de vitamina C.
- Foarte utile în tratarea răcelilor și a tusei severe, frunzele de
dafin fierte emană un abur care, inspirat, te scapă de flegmă și
reduce severitatea tusei.
- Foaia de dafin protejează inima de convulsii și accidentele
vasculare cerebrale, deoarece conține compuși protectori
cardiovasculari.
- Frunzele de dafin sunt bogate în acizi precum acidul cafeic,
quercetina, eigonolul și bartolinida, substanțe care împiedică
formarea celulelor canceroase în organism.
- Elimină insomnia și anxietatea, dacă sunt luate înainte de culcare,
vă ajută să vă relaxați și să dormiți profund.
- Ceaiul de foi de dafin ajută la spargerea pietrelor de la rinichi și
la vindecarea infecțiilor.
Dacă aveți probleme de respirație sau luptați pentru a controla
anxietatea, ar trebui să începeți să ardeți frunze de dafin acasă,
zilnic.
(postat de Nora Lascu pe YOUTUBE)

https://www.facebook.com/photo?fbid=2735813426671114&set=a.1400253073560496

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu