..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 martie 2021

British Medical Journal: Dezvăluiri despre eficacitatea vaccinurilor Pfizer și ModeRNA. 95%? Mai degrabă între între 19 și 29%

Pfizer și ModeRNA sunt cele două vaccinuri împotriva covid bazate pe ARN mesager care au fost aprobate, afirmându-se că rata lor de succes se situează în jur de 95%. Însă un nou studiu dă peste cap tot ceea ce se știa până acum despre eficacitatea lor. Aceasta este mai curând între 19 și 29%! 

Este cu adevărat o bombă mediatică cu privire la vaccinurile Pfizer și ModeRNA. Dezvăluirile le face profesorul Peter Doshi care a analizat datele cererii de aprobare din partea celor două firme farmaceutice. 

Profesorul a descoperit că eficacitatea celor două vaccinuri este mult sub datele publicate

Odată cu apariția vaccinurilor Pfizer și ModeRNA, se acumulează din ce în ce mai multe date cu privire la eficacitatea și efectele lor colaterale. Bomba a fost lansată de British Medical Journal sub semnătura lui Peter Doshi, profesor asociat la Universitatea din Maryland.

Profesorul se ocupă de cercetări privind serviciile sanitare farmaceutice. Încă din noiembrie anul trecut, într-un articol, el și-a pus unele întrebări asupra eficacității vaccinului. Cu datele celor două vaccinuri în mână, Doshi a putut constata diferențe care modificau substanțial ceea ce până acum se spunea de toată comunitatea științifică.

Atât British Medical Journal cât și Lancet au criticat puternic vaccinurile

Lipsește o transparență asupra datelor. Nu s-au studiat suficient bătrânii, persoane imunodepresive și copii, pentru a înțelege efectele pe o perioadă medie-lungă.“ 
Am ridicat întrebări despre rezultatele experimentărilor privind vaccinurile pentru covid-19 ale Pfizer și ModeRNA. Fiindcă tot ceea ce se știa erau protocoale de studiu și câteva comunicate de presă”, declarase profesorul.

După 5 săptămâni de la primul articol, Doshi a avut posibilitatea de a analiza mai mult de 400 de pagini de date prezente la Food and Drug Administration (FDA). Totul se petrecea înainte de autorizarea de urgență. După ce a făcut analiza, a scris câteva considerații importante în secțiunea Opinii, tot la British Medical Journal

Ar fi într-un fel compromisă eficacitatea vaccinurilor fiindcă acestea sunt făcute unor pacienți suspecți de covid și asupra asimptomaticilor neconfirmați cu covid.” 

Acest fapt l-a făcut să evalueze o eficacitate mult mai mică a vaccinurilor decât cea proclamată. 

Pfizer și ModeRNA au „Eficacitate mult sub pragul necesar de 50% pentru autorizarea de către autoritatea de reglementare”.
Deci, potrivit celor scrise în foarte autorizata revistă, eficacitatea n-ar fi de 95%, ci mult, mult mai mică, între 19% și 29%. Procentele respective au fost obținute cu următorul calcul: 19%=1-(8+1594) / (162+1816); 29%=1-(8+1594 - 409) / (162 + 1816 - 287).

Am ignorat numitorii fiindcă sunt similitudini între grupuri”, scrie profesorul pentru a clarifica cum au fost calculate procentele. Dacă ar fi fost prezentate și analizate aceste date, n-ar mai fi existat autorizarea din partea autorităților competente.

Dar, mai este ceva: „Chiar și după ce au fost excluse cazurile care au fost verificate la 7 zile de la vaccinare (409 Pfizer și 287 pe placebo), care ar fi fost cazul să includă cea mai mare parte a simptomelor datorate eficacității pe termen scurt, aceasta rămâne joasă și ajunge la 29%.“

Unicele date de încredere, spune Dashi, potrivit Il Giornale, pentru a înțelege capacitatea reală a acestor vaccinuri, sunt cazurile de spitalizare, a pacienților aflați la terapie intensivă și a deceselor.

https://www.activenews.ro/
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26266

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu