..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 februarie 2021

Hidroxiclorochina și ivermectina – tratamente ieftine și eficiente contra virusului covid-19

Eficacitatea hidroxiclorochinei contra covid-19 este sigură. Și atunci de ce li se interzice medicilor să prescrie acest medicament? Medicii adevărați consideră că așa numitele efecte secundare ale hidroxiclorochinei constituie cea mai sinistră fake news medicală și științifică de când cu lansarea mediatică și tâlhărească a pungășiei planetare numită pandemie.

Profesorul Christian Perronne, șeful secției de Boli infecțioase a spitalului Raymond Poincaré, din Garches (Paris), arată că bolnavii sunt lăsați să moară, iar medicilor li se interzice să îi trateze. De când cu criminala pandemie, se cunosc zeci, sute de cazuri, în lungul și latul țării, de bolnavi și oameni sănătoși, asasinați din vina exclusivă sau cu complicitatea medicilor care, din plictiseală, fac dragoste, educație sexuală sau onanie progresistă cu asistentele, pe unde pot, cum s-a petrecut la Târgu-Jiu.

În spitale, bolnavii sunt închiși, ca la pușcărie. Spitalele au fost preschimbate în pușcării, iar medicii și personalul medical au devenit cei mai siniștri călăi și ucigași. Puternica mafie farmaceutică este prima cauză mondială a corupției. Mafia farmaceutică și financiară, Bill Gates, Soros și ceilalți „Înțelepți ai Sionului” sunt prea departe pentru a putea fi atinși de bolnavii ce vor deschide ochii într-o zi și atunci, bolnavii, frații, părinții, copiii, rudele lor le vor cere socoteală medicilor. Ca și ziariștilor, mai ales nemernicilor de la televiziuni! Din cauza pungășiei multora dintre ei, medicii și ziariștii ar putea trece printr-o baie de sânge, ca și politicienii interlopi, polițiştii și celelalte categorii sociale asupra cărora se concentrează mânia poporului.

Unii cred că hidroxiclorochina este interzisă pentru că, fiind prea ieftină, nu-i îmbogățește suficient pe interlopii industriei farmaceutice. 

Industria farmaceutică are nevoie de medicamente scumpe. Hidroxiclorochina ar putea fi scumpită și ea, ca atâtea altele. Profesorul francez Didier Raoult declară că adversarii hidroxiclorochinei sunt medicii corupți de Big Farma. Denigrată și diabolizată, întru profitul nou creatului remdesivir, recomandată apoi contramandată de OMS, hidroxiclorochina costă 5 euro, iar tratamentul cu remdesivir 2000 de euro. De ce hidroxiclorochina este interzisă, nu scumpită? Pentru că se dorește terorizarea populației, nu vindecarea ei, se vrea îmbolnăvirea și uciderea cât mai multor români. Așa vor Înțelepții Sionului. Medicina actuală ucide, nu vindecă! Oamenii sănătoși sunt declarați bolnavi, băgați la pușcăria numită carantină, de unde norocoșii evadează iar ceilalți sunt băgați în saci de plastic și duși la cimitir. Carantina înseamnă uciderea populației în lagărele-de-exterminare-gulag-covid-19.

Ce se petrece în culisele actualei crize, care nu este sanitară ci, în primul rând morală, politică? Ca mulți interlopi din lumea politică, Klauss Iohannis a fost și este o marionetă, ale cărei sfori, prin Bruxelles, Merkel, Macron, sunt trase direct de Bill Gates, Soros, Rockfeller și ceilalți Înțelepți Trăzniți ai Sionului.

Unii se întreabă ce legături există între mafia medicală și cea farmaceutică mondială. Recent, revista Sciences Avenir a publicat lista celor 20 de membri ai Consiliului Științific Francez. Fiecare dintre aceștia a primit între 10.000 și 50.000 de euro (eurofordocs.fr). Nu se știe câți nefericiți din populația României vor ajunge legume modificate genetic, prin războiul vaccinal covid-19, cu care suntem amenințați. Este însă sigur că mafia farmaceutică mondială va încasa sute de milioane, care nu vor pica din cer. Într-un fel sau altul, tot noi le vom plăti.

Există însă tratamente naturale foarte eficace contra virusului covid-19, tratamente despre care nimeni nu vorbește. De ce nu ni se propun aceste tratamente naturale? În schimb ni se spune să ne închidem în case, să tragem perdelele, să ne băgăm în fundul pământului, pentru a nu ne îmbolnăvi, chipurile! Nimeni nu vorbește de tratamentele naturale. Cucuveaua palestiniano-musulmană vorbește de botnițe și tratamente chimice, foarte scumpe, care ucid oamenii. Medicii naturiști vorbesc de eficacitatea unor săruri pe bază de zinc, sau magneziu, a căror acțiune benefică este rapidă, alții, de exemplu profesorul Michael Holick (Universitatea Boston) afirmă că vitamina D3 reduce cu 40-50% formele severe ale simptomelor și alte riscuri covid-19. Sute, mii, zeci de mii de bolnavi ar fi putut fi tratați fără probleme, evitându-se aglomerarea spitalelor, care este dorită, provocată și agravată de către autorități. S-ar fi putut evita spitalizarea, intubarea, ventilarea și moartea a mii și mii de oameni. Întrucât se cunosc medicamente și terapii eficace, de ce autoritățile impun medicamente scumpe și terapii aberante, care ucid bolnavi și sănătoși deopotrivă?

De ce suntem sunt privați de remediile adevărate, eficace și ieftine? A sosit timpul să deschidem ochii nu numai asupra feței ascunse a criminalului sistem de sănătate din România. Pe planul sănătății publice, pe acela al educației, al dreptului la viață, la muncă, la credința strămoșească, pe planul drepturilor și libertăților cetățenești, singurul nostru dușman este guvernul interlop de la București.

Oare ce vor inventa interlopii guvernamentali de la București contra ivermectinei, medicament mai eficace decât hidroxiclorochina, contra aceluiași virus covid-19 și a tuturor tulpinilor lui?

Iată ce s-a petrecut în mica regiune Alto Parana (Paraguay). Izolați și nu foarte frecventați de interlopii guvernului din Asuncion, către mijlocul lui septembrie, populația regiunii și-a procurat pe cont propriu o cantitate suficientă de ivermectină. Pentru a evita amestecul birocrato-criminal al guvernului paraguayan, alto-paranii au avut prudența să declare că este vorba de combaterea unor libărci, identice cu cele care au invadat canalul de televiziune Digi-24 din București. Rezultatul: în câteva săptămâni, orice urmă de gripă sau de covid-19 a dispărut total din regiunea Alto-Parana. 

Multe dovezi științifice arată eficacitatea ivermectinei contra virusului covid-19

În fața Senatului american, medicul ATI Pierre Kory a pledat cu convingere în favoarea terapiei cu ivermectină. După dovezile științifice prezentate, a început să creadă că senatorii din sală erau momâi de ceară, evadați de la muzeul Grevin. Nimeni nu mișca în sala Senatului american. Uluit, medicul Pierre Kory a declarat că nu știe cât va rezista în fața monumentalei indolențe față de morții ce pot fi evitați printr-un tratament rapid, sigur și ieftin.

În Occident, fără hidroxiclorochină și ivermectină (retrase din farmacii), medicii combat epidemia covid-19 conform protocoalelor din toate țările Uniunii Europene, nu numai la noi.

Schemă de prevenţie şi tratament eficient:
- Preventiv, zilnic, pentru toți adulții: 4000 UI de vitamina D, 300 mg de magneziu și un complement multivitaminc conținând 500 mg vitamina C, 500 mg quercetină, 20 mg zinc, 50 µg seleniu, 50 µg vitamina K2-MK7.
- Terapia primelor simptome: se continuă tratamentul preventiv, cu doze mai mari: 50.000 UI vitamina D, o doză/zi, 1-2 grame zilnic de vitamina C, 50 mg de zinc/zi vreme de 10 zile, 1 gram de quercetină (celelalte rămân la fel).

- În caz de spitalizare se continuă nutrimentele și tratamentul precedent; în plus, calcifediol, formă specială a vitaminei D3, cu acțiune imediată (0,25 mg din a 3-a până în a 7-a zi de spitalizare, dozaj utilizat în studiul spaniol randomizat care a obținut rezultate extraordinare), între 3-10 mg de melatonină, la culcare (anti-inflamator important contra excesului citokinic, favorizând somnul reparator, aproape imposibil în spitalale-căsăpelnițe de la noi).
- În caz de internare la ATI, pe lângă celelalte, protocolul Marik, pe bază de corticoid (metilprednisolon) și perfuzii cu vitamina B1 și C.

În locul tuturor acestora, unii medici occidentali recomandă:
- Preventiv: nimic.
- Curativ precoce: paracetamol (cu prudență, fără control medical).
- Tratament spitalicesc, cu sau fără ATI: paracetamol, corticoide, oxigenare (la aprecierea medicului, de la caz la caz, alte medicamente, antibiotice, anticoagulante etc.).

Din păcate, aceste protocoale sunt pur și simplu criminale.

Protocolul cel bun ar fi putut fi o sinteză între cel de la Marsilia (dr. Didier Raoult) și cel al unui grup de medici americani. Printr-un astfel de protocol epidemia ar fi putut fi eradicată, cu foarte puțini morți. Dificultatea și aspectul criminal al chestiunii constă în faptul că organizația criminală OMS și guvernele marionetă subordonate interlopilor mondialiști au nevoie de cât mai mulți morți, pentru facilitarea și justificarea introducerii, treptate, a noii sclavii mondiale.

Nu mai vorbim de remediile promițătoare dar insuficient verificate științific, pentru că guvernele incompetente și criminale vor să murim conform protocoalelor lor, în vreme ce mulţi oameni preferă să se trateze și să se salveze cu ajutorul medicinii naturiste, pe cât posibil fără niciun produs al criminalei industrii farmaceutice mondiale. De exemplu, se vorbește despre ajutorul oferit de sprayul nazal pe bază de propolis, de infuzii/inhalații de cimbru, rozmarin, eucalipt, uleiuri esențiale (ravintsara, cajeput, dafin nobil) și alte plante ca: Artemisia Annua sau Scutellaire, din regiunea lacului Baical.

Aşadar există soluții imediate și eficace, dar despre care nimeni nu vorbește, căci guvernele Europei sunt compuse din criminali și interlopi, iar ziariștii, reporterii de televiziune sunt precum politrucii lui Stalin.

Alexandru Rafila, Străinu-Cercel, fostul ministru Tătaru, ministrul Voiculescu, palestinianul Arafat și alți medici de rea credință sporovăiesc verzi și uscate, admițând numai Vaccinul-Dumnezeu-Unic, de unde le ies milioanele de euroi. Povestea vaccinurilor nu datează nici de azi, nici de ieri, ci de peste două sute de ani. Niciodată, niciun vaccin nu a fost recunoscut valabil de întreaga lume medicală. Astăzi însă, lumea medicală este compusă dintr-o majoritate de politruci-medicali, în care nimeni nu are încredere. Prin puterea pe care o au și de care abuzează în fel și chip, politrucii medicali au devenit principalul obstacol în calea științei medicale, principalii vinovați pentru mulțimea morților cu zile.

Politrucii medicali sunt cei ce se opun verificării pe scară largă a remediilor descoperite de un medic sau altul. După cum comuniștii și-au avut „deviaționiștii” lor, la fel și „Medicina” își are numeroșii ei „dizidenți”, despre care lumea nu știe pentru că nu vrea să știe! În general, cultura medicală a unui inginer, avocat, profesor, polițist sau militar este egală cu zero. Pe plan medical, un sălbatic din jungla africană sau amazoniană este un adevărat „academician”, pe lângă intelectualoidul bucureștean ce trece prin viață fără să știe unde îi este ficatul sau rinichii.

În plus, vaccinul anti-covid-19 de astăzi este produs într-un context de terorism intelectualo-medical și polițienesc! „Soluția vaccinală” este o mare pungășie, probabil cea mai mare pungășie cu iz medical, din toate timpurile.

Există însă ivermectina, un medicament ce și-a dovedit din plin eficacitatea, care nu este contestată nici măcar de politrucii-medicali și alți indivizi de rea credință evidentă. Folosirea rapidă a ivermectinei ar pune capăt conspirației pandemice cu care câteva mii de bandiți amenință întreaga omenire. Prin folosirea acestui medicament, pandemia actuală ar dispărea în câteva săptămâni. Problema sau dificultatea constă în aceea că guvernele lumii sunt prizoniere ale mafiei secrete banditești ce vrea să ucidă, în zece, douăzeci sau treizeci de ani cam opt sau nouă zecimi din populația actuală a lumii.

Ivermectina poate fi folosită ca medicament preventiv, medicament curativ precoce sau în tratament spitalicesc prelungit, în cazurile grave (ea are și efect antiinflamator).

Iată câteva dovezi în acest sens.
1). Cazul unui azil de bătrâni din departamentul Seine-et-Marne din Franța, relatat de o revistă.
Totul a plecat de la un bătrân bolnav de râie, boală foarte rară, cu care s-au contaminat alți trei bătrâni, din același azil. Imediat a fost aplicat protocolul clasic, prevăzut din timp, pentru această boală extrem de rară în zilele noastre.
Râia a izbucnit în plină epidemie covid-19, șapte bătrâni din cei 69 fiind deja testați pozitiv la covid-19. În ciuda vârstei medii a bătrânilor din azil (90 de ani), niciunul dintre ei nu a murit nici de râie, nici de covid-19, unul singur fiind ajutat câtva timp cu oxigen (fără intubare însă, nici ventilare).De mirare acest episod, mai ales în comparație cu alte cămine de bătrâni și chiar cu mari spitale, unde se întâlnesc pacienți de toate vârstele.

Argentina: niciun pozitiv printre 1200 de testați

Argentinienii au realizat un studiu preventiv pe 1200 de testați, din rândul personalului medical. Cele 1200 de persoane au fost împărțite în două grupe: un grup de 800 de persoane a primit 12 mg de ivermectină, odată pe săptămână, vreme de mai multe luni (spray nazal). Ceilalți 400 au primit un placebo. Rezultatul: dintre cei 800 care au primit ivermectină, niciunul nu a ieșit pozitiv la testul covid. Printre ceilalți 400, s-au găsit 236 de teste pozitive. În primul caz, succesul a fost de 100%, în celălalt caz, proporția testelor pozitive a fost de 58%.

În Egipt, rezultatul a fost mai puțin spectaculos, dar la fel de promițător. 200 de membri ai personalului medical au fost împărțiți în două grupe de câte 100 de persoane. Primul grup a primit o doză de ivermectină, în prima și a șaptea zi. Celălalt grup nu a primit nimic. Rezultatul: de cinci ori mai puține teste pozitive printre cei care au primit ivermectină (2 contra 10).

Alt studiu randomizat, tot în Egipt, arată reducerea cu aproape 90% a infecțiilor printre membrii familiilor unor testați pozitiv covid-19 și tratați cu ivermectină, față de membrii altor familii, ce nu au fost tratate cu acest medicament.

În India, s-a observat o reducere cu 75% a infecţiilor printre persoanele tratate cu ivermectină, față de cele ce nu au primit nimic.

În general, s-a observat că țările care folosesc ivermectina contra paraziților au mai puține cazuri de covid-19 decât celelalte.
Efectul este și mai clar când, în aceeași țară, în unele regiuni s-a distribuit ivermectină, iar în altele nu. De exemplu, în Brazilia, orașele Itajai, Macapa și Natal au folosit ivermectina, înregistrând rezultate mult mai bune decât alte orașe din jurul lor.

Reducerea substanțială a mortalității: 40-90%

Eficacitatea ivermectinei este la fel de mare în materie de prevenire ca și în terapia precoce. Cel mai mare studiu randomizat a fost realizat în Bangladesh. Țările sărace fac studii utile și bolnavii se vindecă, în vreme ce țările bogate, ce se cred „civilizate”, sunt populate de sclavi care acceptă toate otrăvurile guvernamentale, foarte scumpe, de exemplu, remdesivirul, care este ineficace, ba chiar dăunător.

În cadrul unui studiu realizat în Bangladesh, toți pacienții au primit un antibiotic (azitromicină sau doxiciclină). Cei care, mult mai numeroși, au primit și ivermectină, s-au vindecat mult mai repede.

Într-un studiu realizat în Irak, toți pacienții au fost tratați conform protocolului eficace descris mai sus, adică vitamina C, vitamina D, zinc și azitromicină, ceea ce dovedește, odată în plus, că în țările sărace bolnavii sunt mai bine tratați decât în țările bogate, ce se cred civilizate, dar de fapt sunt corupte. Conform așteptărilor, toți pacienții s-au vindecat fără probleme. Totuși, cei care au primit ivermectină s-au vindecat în a șasea zi, față de ceilalți, care s-au vindecat în ziua a 12-a. De fiecare dată când ivermectina este utilizată, rezultatele sunt evidente.

Chiapas, o regiune autonomă din Mexic, contra recomandărilor guvernamentale oficiale a decis tratarea bolnavilor de covid-19 cu ivermectină. Rezultat: această regiune a înregistrat o spectaculoasă scădere a numărului de morți, din cauza virusului covid-19, în vreme ce, în restul Mexicului, epidemia a continuat să facă ravagii.

Eficacitatea ivermectinei se confirmă pe bolnavi spitalizați, ca și pe cei tratați ambulatoriu. Toate cele patru studii randomizate, pe bolnavi spitalizați, au dat rezultate excelente. Ultimul studiu s-a făcut în Iran, unde s-a constatat o mortalitate de 3% în cazul tratamentului cu ivermectină, față de 19% mortalitate fără ivermectină. De peste șase ori mai puțini morți în tratamentul cu ivermectină, față de tratamentul fără ivermectină.

În încheiere, pentru a salva onoarea și buna credință a Occidentului, nu însă curajul europenilor și occidentalilor, menționăm că medicii din Florida (USA) au comparat situația bolnavilor tratați cu ivermectină, cu ceilalți, constatând o netă scădere a mortalității în cazul folosirii acestei substanțe. 

Așadar, ivermectina pare mai eficace decât hidroxiclorochina. În plus, ca și aceasta de pe urmă, ivermectina este foarte ieftină, pe măsura buzunarelor celor mai sărace dintre țări. Oare de ce criminalii noștri guvernanți nu vor să introducă pe piață nici hidroxiclorochina, nici ivermectina? Pentru că nu sunt liberi, pentru că astfel ar fi obligați să fure mai puțin? Din alte motive? Din toate la un loc?

Putem paria că, în ciuda dovezilor ce se acumulează, niciun guvern nu va face nimic. 

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26097

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu