........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 februarie 2021

Cum putem refuza în mod legal vaccinarea.

 Mulţi dintre noi, la locul de muncă, am fost deja puşi în situaţia de a ne exprima opţiunea în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva covid. Există o presiune foarte mare pro-vaccinare din partea autorităţilor, astfel încât mulţi oameni, chiar şi atunci când au serioase dubii asupra vaccinării, nu ştiu că au la îndemână mijloace perfect legale, simple, de a refuza să fie injectaţi cu un produs care prezintă riscuri grave pentru sănătate.Conform strategiei pentru vaccinarea împotriva covid-19, în România vaccinarea este voluntară şi neobligatorie. Cel puţin deocamdată. Dar, pentru a nu vă expune la eventuale presiuni sau chiar discriminări pe motiv că refuzaţi vaccinarea, puteţi urma paşii de mai jos.

Această modalitate simplă este valabilă pentru a refuza orice vaccin, nu doar cel împotriva covid-19, care a fost aruncat pe piaţă insuficient testat, în ciuda tuturor semnalelor de alarmă trase de numeroşi experţi.

Cum putem proceda:
Nu vom refuza direct vaccinul, pentru a nu fi considerați niște răzvrătiți.

 Putem însă refuza în mod politicos acest serviciu procedând în felul următor:

-) Îl vom întreba pe doctor: „Vaccinul acesta conține cumva MRC-5, printre ingrediente?”. 

(notă: de fapt, toate vaccinurile conțin MRC-5.) 

[MRC-5 = Medical Research Council – Sursa celulară 5 a Consiliului pentru Cercetare Medicală, la origini dezvoltată  din țesuturile pulmonare ale unui fetus avortat,  care era de sex masculin și de origine caucaziană. Este vorba despre niște celule care provin din fetuși avortați, precum și despre alte tipuri de ADN. Dacă un astfel de vaccin conține MRC-5, noi avem DREPTUL de a-l refuza]

-) O altă modalitate de a refuza este să  întrebăm medicul:  
„Există cumva riscul apariției unei «REACȚII
IATROGENE?»” (o reacție adversă cauzată de interacțiunea dintre componentele multiple ale unui vaccin sau dintre mai multe medicamente, ori de o tehnică de aplicare defectuoasă a vaccinului;un astfel de risc există în cazul tuturor vaccinurilor, deci vi se va răspunde afirmativ.). Când doctorul va răspunde „Da, există acest risc”, atunci avem dreptul de a refuza vaccinarea).Vom mulțumi doctorului pentru ofertă și vom pleca nevaccinați.

Să ne amintim că doctorii au depus Jurământul lui Hipocrate (care se referă la imperativul de a nu face nimănui rău) și orice medic are obligația de a-l respecta. Este modalitatea prin care putem refuza în mod legal și politicos oferta de a fi vaccinat.

Împărtășiți această informație celor care vă sunt dragi!

Păstrează-ţi dreptul de a decide asupra propriului tău trup!

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=25949

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu